star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 110.000 onafhankelijke ervaringen.

9 Patisserie trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Voedselveiligheid en Bakker / Broodbakken.

Bekijk ook: Voedselveiligheid en Bakker / Broodbakken.

check_box_outline_blank

Vegan Patisserie

Logo van Bakery Institute

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en…

check_box_outline_blank

9-weekse Patisserie

Logo van Bakery Institute

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken. De …

check_box_outline_blank

Patisserie: Tartelettes

Logo van Bakery Institute

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​ Leer mooie basisrecepten om zelf eindeloos te variëren. We l…

check_box_outline_blank

Patisserie: Macarons

Logo van Bakery Institute

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling…

check_box_outline_blank

20-daagse Patisserie

Logo van Bakery Institute

Heb je intussen al wat ervaring met diverse recepten en bak je thuis steeds grotere recepten? Heb je behoefte aan feedback hoe je nog slimm…

check_box_outline_blank

Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal

Logo van Bakery Institute

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermees…

check_box_outline_blank

Vervolg Patisserie

Logo van Bakery Institute

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding! Deze nieuwe oplei…

check_box_outline_blank

Introductie Patisserie

Logo van Bakery Institute

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines…

check_box_outline_blank

Patisserie: American Baking

Logo van Bakery Institute
placeWoensdag 14 april 2021 in zaandam

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt. De Amerik…