Ontdek de groeikansen van AI: Lessen van Picnic, Salesforce, ParkBee en andere succesformules

Type product

Ontdek de groeikansen van AI: Lessen van Picnic, Salesforce, ParkBee en andere succesformules

HOBP
Logo van HOBP
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 HOBP heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 95 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Volg nu Ontdek de groeikansen van AI: Lessen van Picnic, Salesforce, ParkBee en andere succesformules en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

“Een toegankelijke én leuke spoedcursus op het gebied van AI.”” - Ben Tiggelaar, Auteur en gedragswetenschapper *** Net als met de komst van het internet, staan we opnieuw aan de vooravond van een grote technologische revolutie. In Ontdek de groeikansen van AI ontdek je in begrijpelijke taal de kansen en bedreigingen van AI. Aan de hand van praktische voorbeelden weet je razendsnel wat AI is en kan. Hoe je met AI moet beginnen. En hoe je het inzet voor bedrijfsgroei. Je leert onde…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Salesforce, CRM (Customer Relationship Management), Lightning Experience, Salesforce Pardot en Sitecore.

Volg nu Ontdek de groeikansen van AI: Lessen van Picnic, Salesforce, ParkBee en andere succesformules en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

“Een toegankelijke én leuke spoedcursus op het gebied van AI.”” - Ben Tiggelaar, Auteur en gedragswetenschapper *** Net als met de komst van het internet, staan we opnieuw aan de vooravond van een grote technologische revolutie. In Ontdek de groeikansen van AI ontdek je in begrijpelijke taal de kansen en bedreigingen van AI. Aan de hand van praktische voorbeelden weet je razendsnel wat AI is en kan. Hoe je met AI moet beginnen. En hoe je het inzet voor bedrijfsgroei. Je leert onder andere: • Waarom AI onze banen, bedrijven en de maatschappij de komende tien jaar radicaal verandert. • Hoe jouw bedrijf dankzij AI straks sneller, efficiënter en persoonlijker is dan de concurrentie. • Welke uitdagingen AI met zich mee brengt en hoe je deze kunt tackelen. Je leert onder meer hoe vernieuwende organisaties als Picnic, Salesforce, maar ook de Gemeente Amsterdam kunstmatige intelligentie vandaag de dag al in de praktijk toepassen.

Competenties

AI; organisatie; machine learning; handleiding; sprout; groei; kunstmatige intelligentie; artificiele intelligentie

HOBP® | 🗂 700+ online cursussen, audioboeken, media, assessments | 🇳🇱 Taal: Nederlands | 🗓 Abonnement: 12 maanden | 🎯Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching | 📲 24/7, PC, mobiel, tablet

Onbeperkt leren doe je beter met HOBP®

De zakelijke leeromgeving van HOBP heeft naast een unieke selectie van ruim 700 online trainingen ook een groot aanbod audioboeken, assessments en leerlijnen. Verder heb je direct toegang tot o.a. de Volkskrant, het Parool, het AD en HP/ deTijd. HOBP is daarmee Nederlands grootste aanbieder van online zakelijke leermiddelen. 

Door de unieke samenwerking tussen Springest en HOBP® heb je voor slechts €295,- per jaar direct, 12 maanden toegang tot het hele leeraanbod op HOBP®

Informatie over het HOBP® onbeperkt leren abonnement op Springest

  • Abonnement 1 jaar onbeperkt online leren incl. certificaat bij afronden van cursussen
  • Leermiddelen (700+): Online cursussen, audioboeken, (persoonlijkheids)testen, e-books en meer.
  • Online media zoals HP/de Tijd, het Parool, het AD, de Volkskrant en dagblad Trouw.
  • 15 Nederlandse topopleiders en mediapartners op 1 portal samen met hoogwaardige content.
  • Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching etc. 
  • Zakelijke toepassingen zoals uitgebreide gebruikers dashboards

Start direct met leren en geef je carrière een boost!

HOBP® is lid van de NRTO en CRKBO

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Salesforce.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.