Maritiem Officier - Voltijd

Tijdsduur
Logo van Hogeschool van Amsterdam

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Tijdens de propedeuse oriënteer je je op het maritieme werkveld en de verschillende vakgebieden. De eerste 2,5 jaar van je studie – inclusief je eerste zeestage - richt je je op zowel nautische als technische aspecten van het varen. Na 2,5 jaar kies je voor een afstudeerrichting: Stuurman (vooral nautisch) of Scheepswerktuigkundige (vooral technisch). Zo leer je in het eerste en tweede jaar - naast de theorie - praktische vaardigheden op ons eigen opleidingsschip de Gyrinus, waaronder manoeuvreren en navigeren. Daarnaast hebben we simulatoren voor o.a. brug en machinekamer. Ook vaar je een keer mee met de Stena Line. In het derde en vierde jaar doe je een zeestage, twee keer vijf maanden aan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Maritiem, GWO, Offshore, Ondernemingsraad (OR) en Medezeggenschap.

Tijdens de propedeuse oriënteer je je op het maritieme werkveld en de verschillende vakgebieden. De eerste 2,5 jaar van je studie – inclusief je eerste zeestage - richt je je op zowel nautische als technische aspecten van het varen. Na 2,5 jaar kies je voor een afstudeerrichting: Stuurman (vooral nautisch) of Scheepswerktuigkundige (vooral technisch). Zo leer je in het eerste en tweede jaar - naast de theorie - praktische vaardigheden op ons eigen opleidingsschip de Gyrinus, waaronder manoeuvreren en navigeren. Daarnaast hebben we simulatoren voor o.a. brug en machinekamer. Ook vaar je een keer mee met de Stena Line. In het derde en vierde jaar doe je een zeestage, twee keer vijf maanden aan boord van een schip. Zo krijg je een goed beeld van je toekomstige beroep. Tijdens je eerste zeestage in het derde jaar voer je aan boord opdrachten uit op zowel nautisch als technisch gebied. Na deze stage kies je een afstudeerrichting en verdiep je je in de tweede helft van dit jaar in de gekozen richting. In de eerste helft van het vierde jaar volg je een minor. De tweede helft van dit jaar doe je weer een zeestage. Nu krijg je opdrachten, waarbij je zelfstandig een vraag of probleem op n

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Maritiem.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.