Master Legal Management - Deeltijd

Tijdsduur

Master Legal Management - Deeltijd

Hogeschool van Amsterdam
Logo van Hogeschool van Amsterdam

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

De master Legal Management is een nieuwe deeltijdopleiding die juridische professionals met ten minste drie jaar werkervaring in de juridische beroepspraktijk voorziet van kennis en vaardigheden op het gebied van management en organisatie van juridische dienstverlening, gecombineerd met een verdere verdieping in het recht. De opleiding is daarmee uniek in Nederland. Kenmerken van de opleiding: * Actuele kennis op het gebied van de organisatie en innovatie van juridische dienstverlening. * Een goed uitgangspunt voor een organisatorische of leidinggevende functie in de juridische beroepspraktijk. * Een competentiegerichte opleiding waarin het toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: CPIM, APICS/CSCP, Logistiek, Supply Chain Management (SCM) en Voorraadbeheer.

De master Legal Management is een nieuwe deeltijdopleiding die juridische professionals met ten minste drie jaar werkervaring in de juridische beroepspraktijk voorziet van kennis en vaardigheden op het gebied van management en organisatie van juridische dienstverlening, gecombineerd met een verdere verdieping in het recht. De opleiding is daarmee uniek in Nederland. Kenmerken van de opleiding: * Actuele kennis op het gebied van de organisatie en innovatie van juridische dienstverlening. * Een goed uitgangspunt voor een organisatorische of leidinggevende functie in de juridische beroepspraktijk. * Een competentiegerichte opleiding waarin het toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in de beroepspraktijk centraal staat. * Begeleiding door docenten verbonden aan het onderzoeksprogramma Legal Management van de Hogeschool van Amsterdam. * Kleinschalig en persoonlijk onderwijs door hooggekwalificeerde docenten. * In twee jaar tijd een internationaal erkend masterdiploma. Jaar accreditatie: 2013 Bezoekadres: Wibautstraat 3B, 1091 GH Amsterdam Website: www.hva.nl/mlm

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.