Workshop Opstellen Afdelingsplan Inkoop

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

Workshop Opstellen Afdelingsplan Inkoop

Holland Opleidingen Groep BV
Logo van Holland Opleidingen Groep BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Holland Opleidingen Groep BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 23 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAlkmaar
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Alkmaar, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Alkmaar, Maandagavond Les 2
placeArnhem
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Arnhem, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Arnhem, Maandagavond Les 2
placeBreda
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Breda, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Breda, Maandagavond Les 2
placeDen Haag
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Den Haag, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Den Haag, Maandagavond Les 2
placeEnschede
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Enschede, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Enschede, Maandagavond Les 2
placeGroningen
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Groningen, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Groningen, Maandagavond Les 2
placeLeeuwarden
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Leeuwarden, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Leeuwarden, Maandagavond Les 2
placeMaastricht
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Maastricht, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Maastricht, Maandagavond Les 2
placeVenlo
6 feb. 2023 tot 13 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 6 februari 2023, 19:00-22:00, Venlo, Maandagavond Les 1
event 13 februari 2023, 19:00-22:00, Venlo, Maandagavond Les 2
placeAmsterdam
7 feb. 2023 tot 14 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 19:00-22:00, Amsterdam, Dinsdagavond Les 1
event 14 februari 2023, 19:00-22:00, Amsterdam, Dinsdagavond Les 2
placeEindhoven
7 feb. 2023 tot 14 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 19:00-22:00, Eindhoven, Dinsdagavond Les 1
event 14 februari 2023, 19:00-22:00, Eindhoven, Dinsdagavond Les 2
placeEindhoven
7 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 10:00-16:00, Eindhoven, Dinsdag Les 1
placeRotterdam
7 feb. 2023 tot 14 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 19:00-22:00, Rotterdam, Dinsdagavond Les 1
event 14 februari 2023, 19:00-22:00, Rotterdam, Dinsdagavond Les 2
placeUtrecht
7 feb. 2023 tot 14 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 19:00-22:00, Utrecht, Dinsdagavond Les 1
event 14 februari 2023, 19:00-22:00, Utrecht, Dinsdagavond Les 2
placeUtrecht
7 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 10:00-16:00, Utrecht, Dinsdag Les 1
placeZwolle
7 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 10:00-16:00, Zwolle, Dinsdag Les 1
placeZwolle
7 feb. 2023 tot 14 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 februari 2023, 19:00-22:00, Zwolle, Dinsdagavond Les 1
event 14 februari 2023, 19:00-22:00, Zwolle, Dinsdagavond Les 2
placeAlkmaar
8 feb. 2023 tot 15 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 8 februari 2023, 19:00-22:00, Alkmaar, Woensdagavond Les 1
event 15 februari 2023, 19:00-22:00, Alkmaar, Woensdagavond Les 2
placeAlkmaar
8 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 8 februari 2023, 10:00-16:00, Alkmaar, Woensdag Les 1
placeArnhem
8 feb. 2023 tot 15 feb. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 8 februari 2023, 19:00-22:00, Arnhem, Woensdagavond Les 1
event 15 februari 2023, 19:00-22:00, Arnhem, Woensdagavond Les 2

Beschrijving

Wij zien dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken.

We helpen deelnemers van trainingen of opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiekontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding

Wil jij leren een afdelingsplan op te stellen en te implementeren, gericht op de afdeling Inkoop? Gedurende deze workshop leer je de basis van het opstellen van een afdelingsplan en leer je vast te stellen waar de afdeling Inkoop op dit moment staat en wat de doelen van de afdeling zijn. Waar wil je je met de afdeling op focussen, wat is de status van huidige zaken en waar wil je naartoe? Gedurende de workshop ben je ook zelf actief met het schrijven van een afdelingsplan voor inkoop door het inbrengen van eigen (werk)situaties. De workshop start met een korte uitleg over de theorie waarna de theorie toegepast gaat worden in diverse praktijksituaties. Na afloop van deze workshop beschik jij …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Inkoop (basis), Afdelingsplan, Inkoopmanagement, Voorraadbeheer en Contractmanagement.

Wij zien dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken.

We helpen deelnemers van trainingen of opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiekontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding

Wil jij leren een afdelingsplan op te stellen en te implementeren, gericht op de afdeling Inkoop? Gedurende deze workshop leer je de basis van het opstellen van een afdelingsplan en leer je vast te stellen waar de afdeling Inkoop op dit moment staat en wat de doelen van de afdeling zijn. Waar wil je je met de afdeling op focussen, wat is de status van huidige zaken en waar wil je naartoe? Gedurende de workshop ben je ook zelf actief met het schrijven van een afdelingsplan voor inkoop door het inbrengen van eigen (werk)situaties. De workshop start met een korte uitleg over de theorie waarna de theorie toegepast gaat worden in diverse praktijksituaties. Na afloop van deze workshop beschik jij over basiskennis van opstellen afdelingsplan inkoop.

Doelgroep

Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die wil leren een afdelingsplan op te stellen voor de afdeling Inkoop.

Voorbereiding

Het is raadzaam om je vooraf in het onderwerp te verdiepen, zodat je tijdens workshop de tijd optimaal kunt benutten om beschikbare theorie en je eigen praktijkvoorbeelden te kunnen opnemen. Ook is het belangrijk vooraf je persoonlijke leerdoelen te bepalen zodat je deze mee kunt nemen naar de workshop. 

Suggestie voor vervolgopleiding:

De Workshop Opstellen Afdelingsplan Inkoop biedt een uitstekende basis voor onderstaande vervolgopleidingen:

  •  MBO Inkoopmanagement
  •  HBO Inkoop en Voorraadbeheer
  •  HBO Inkoopmanagement

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.