Verkoopstyling: Wettelijk erkende thuisstudie Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat, studieduur gemiddeld 2 weken)

Type product
Niveau
Trainer
Kirsten Slager
Logo van House of KIKI
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 House of KIKI heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Thuiscursus Vastgoedstyling; geschikt voor personen die willen studeren vanuit de luie stoel.

House of KIKI ® (sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar') is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. En tevens erkend door de NVM en het UWV.

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI kan je:

 • Middels de unieke hands-on aanpak van House of KIKI woningen binnen één dag verkoopklaar maken d.m.v. het verschuiven van meubels, aanschaffen van accessoires en creëren van sfeer
 • Kan je leegstaande woningen voor makelaars, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars inrichten me…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vastgoedstylist, Verkoopstyling, Makelaar, (Digitale) Fotografie en Interieurstylist(e).

Thuiscursus Vastgoedstyling; geschikt voor personen die willen studeren vanuit de luie stoel.

House of KIKI ® (sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar') is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. En tevens erkend door de NVM en het UWV.

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI kan je:

 • Middels de unieke hands-on aanpak van House of KIKI woningen binnen één dag verkoopklaar maken d.m.v. het verschuiven van meubels, aanschaffen van accessoires en creëren van sfeer
 • Kan je leegstaande woningen voor makelaars, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars inrichten met échte meubelen en accessoires m.b.v. het House of KIKI Meubelverhuurbedrijf
 • Kan je jouw eigen succesvolle vastgoedstylingbureau opstarten en gemiddeld € 60,- per uur verdienen óf in dienst bij een makelaar gaan werken
 • Kan je eventueel, na afronding van de MasterClass Woningfotografie, als House of KIKI Verkoopcoach, tevens de fotoreportage voor funda verzorgen

Wat zit er bij de thuisstudie inbegrepen?

Een professionele schrijfmap met cursusboek en kleurenwaaier
Dit cursuspakket wordt binnen 48 uur na betaling van € 295,- (BTW vrij) verzonden per aangetekende post. Het bestuderen van het cursusboek neemt hooguit 2 weken in beslag.

Hulp bij vragen
Dagelijks worden alle vragen van cursisten van de thuiscursus én de klassikale cursus beantwoord. Tevens ontvangen cursisten nog een jaar lang ná afronding van de cursus begeleiding bij het opstarten van hun bedrijf en het verkrijgen van de eerste betaalde vastgoedstyling opdrachten.

Eindopdracht
Nadat de stof grondig bestudeerd is, kan de cursist de eindopdracht aanvragen. Er wordt vervolgens een eindopdracht per mail naar de cursist toegestuurd waarbij een woning dat op dat moment in het postcodegebied van de cursist te koop staat, wordt beoordeeld.
Tevens wordt aan de hand van de 6 basisprincipes (van depersonaliseren tot sfeer creëren) een plan van aanpak opgesteld.

Erkend certificaat en keurmerk en jaar lang kosteloos opname op het netwerk
Nadat de eindopdracht positief is beoordeeld door het opleidingscentrum House of KIKI, wordt het erkende certificaat én het keurmerk naar de cursist gestuurd. Vervolgens wordt de website van de cursist een jaar lang kosteloos opgenomen op het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten (www.cnvv.nl). 

Jaar lang gratis begeleiding bij opstarten van vastgoedstyling bureau

Elke cursist ontvangt na afronding van de cursus nog een jaar lang kosteloze begeleiding bij het opstarten van het vastgoedstyling bureau en het verkrijgen van de eerste betaalde opdrachten en eventuele samenwerking met makelaars.

House of KIKI is een erkend opleidingscentrum
Het opleidingscentrum voor vastgoedstyling van House of KIKI is het enige erkende (CRKBO) opleidingscentrum van Nederland. Hierdoor zijn alle opleidingen van House of KIKI BTW vrij.
Tevens wordt de opleiding in enkele gevallen vergoed door het UWV.

Voordelen van een thuisstudie:

* Slecht weer? Blijf lekker binnen!
* Studeer op je comfortabele bank, in je gezellige keuken, in je warme bed. 
* Nu even geen tijd? Pak morgen de draad weer op. Je kan binnen 2 weken geslaagd zijn.
* Ideaal te combineren met je gezin of huidige baan.
* Geen lange reistijden of vervoerskosten.

Les van een bekende keurmerk docente: Kirsten Slager (bekend van ‘Uitstel van Executie’)

Kirsten Slager, oprichtster en vaste docente van House of KIKI, heeft het vak vastgoedstyling in 2007 in Nederland geïntroduceerd. Ze heeft veel ervaring met het aankopen van oude huizen, opknappen en weer (met winst) verkopen. En daarnaast is ze gespecialiseerd in het inrichten van lege woningen. Kirsten heeft in 2007, terwijl ze zelf werkzaam was als vastgoedstyliste, onderzoek gedaan naar vastgoedstyling in Nederland en aan de hand van dit succes een nieuw hands-on concept én cursus voor de Nederlandse markt geschreven. Cursisten wordt geleerd direct met meubels te gaan schuiven, te leren opruimen, sfeervolle én neutrale ruimtes te creëren en bijbehorende accessoires uit te zoeken. Met dit bewezen House of KIKI concept kunnen cursisten ná de opleiding direct aan de slag kunnen in een te koop staande woning. Dit in tegenstelling tot de vastgoedstylisten die de nadruk leggen op een mondeling of schriftelijk advies.
Na afronding van de opleiding begeleidt Kirsten alle cursisten nog net zolang totdat ze een eigen vastgoedstylingbureau hebben opgestart of een eerste opdracht hebben binnengehaald.
Om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van het effect van vastgoedstyling houdt Kirsten regelmatig onderzoek naar de kracht en effect van vastgoedstyling.
Het resultaat: Vastgoedstyling loont altijd!

Tussen de opleidingen begeleidt Kirsten kosteloos alle cursisten en is ze altijd op zoek naar interessante landelijke partijen waar de stylisten van House of KIKI baat bij hebben. Ook houdt Kirsten regelmatig lezingen in het land voor makelaarsorganisaties (o.a. de NVM), banken (o.a. Rabobank) en hypotheekverstrekkers (DeHypotheker). Voor House of KIKI leden verzorgt Kirsten kosteloos lezingen. Kirsten heeft in 2008 het vak vastgoedstyling landelijke bekendheid gegeven voor haar rol als vastgoedstyliste in het bekende tv-programma ‘Uitstel van Executie’.

De Thuiscursus Vastgoedstyling bestaat uit de volgende lesmodules:

 • Het ontstaan van vastgoedstyling & vastgoedstyling in Nederland
 • Huizenmarkt in Nederland (huizensites & makelaarsorganisaties)
 • Proces van de huizenkoper (1e, 2e en 3e indruk)
 • Indeling categorieën woningen (van hedendaagse woning tot gedateerde of lege woning)
 • Concept House of KIKI aan de hand van 6 basisprincipes (m.b.v. 200 voor- en na-foto’s)
 • Depersonaliseren, rommel, zichtlijnen creëren , neutraliseren, focuspunten, sfeer creëren.
 • Uitleg professionele kleurenwaaier
 • Werkwijze van de House of KIKI stylist (van intakegesprek tot restyling)
 • Uitleg shopbudget (welke accessoires geven het grootste effect?)
 • Uitleg Floorplanner
 • Inrichten leegstaande woningen (m.b.v. House of KIKI Meubelverhuur)          
 • Woningfotografie
 • Gang naar de Kamer van Koophandel; opstarten van een eenmanszaak of VOF
 • Belastingdienst, facturatie & boekhouding (uitleg voorbeeld offerte & factuur)
 • Bouwen van een goede website
 • 5 gouden tips om bovenaan te komen in de gratis Google zoekmachine
 • Logo & Huisstijl
 • Marketing & PR (Persbericht: hoe kom ik gratis in de krant?)
 • Netwerken (Social Media, LinkedIn, Facebook, Twitter)
 • Commerciële training (acquisitie particulieren, makelaars, woningbouwverenigingen etc.)

Voor wie is deze zelfstudie opleiding?

Voor deze thuiscursus heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Belangrijk is dat je ‘handen jeuken’ bij het zien van slechte verkoopfoto’s op funda. En dat je affiniteit hebt met interieurstyling.
Staat jouw bank iedere maand anders? Heeft je slaapkamer ieder jaar een andere kleur? Bezoek je woonbeurzen en behoren woonbladen tot je dagelijkse leeskost?
Dan is het nu tijd om de cursus vastgoedstyling van House of KIKI te volgen!
Na afronding van de cursus ben je een volwaardig House of KIKI keurmerk vastgoedstylist en aangesloten bij het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten (bekend bij zowel NVM als VBO makelaars)

Wanneer starten?

Je kunt ieder moment starten. Zodra je je hebt aangemeld voor de opleiding en de betaling van € 295,- (BTW vrij) hebt voldaan, ontvang je per aangetekende post het cursuspakket en kan je direct starten.

Wettelijk erkende (CRKBO) opleiding vastgoedstyling voor startende zelfstandig vastgoedstylisten.

Na afronding van de opleiding ontvangen alle cursisten het House of KIKI certificaat, het erkende House of KIKI keurmerk en een jaar lang kosteloze begeleiding bij het opstarten van het vastgoedstyling bureau. Tevens wordt de website van de cursisten opgenomen op het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten en bemiddelt House of KIKI bij het verkrijgen van opdrachten en samenwerkingen met makelaars.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Kirsten Slager - http://www.houseofkiki.nl/Content/OverOns.html
Kirsten Slager
http://www.houseofkiki.nl/Content/OverOns.html
9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.