Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

Tijdsduur
Trainer
Kirsten Slager
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

House of KIKI
Logo van House of KIKI
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 House of KIKI heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,3
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)
Gebaseerd op 4 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Jeannie Van der Heide
Ondernemer
8
Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

"duidelijke cursus met genoeg informatie.Aantal cursisten was ook goed.Je kreeg genoeg aandacht.Ik had alleen wat meer opdrachten verwacht.Het is voor de meeste dan toch moeilijk om aan dit project alleen te beginnen." - 08-12-2020 18:05

"duidelijke cursus met genoeg informatie.Aantal cursisten was ook goed.Je kreeg genoeg aandacht.Ik had alleen wat meer opdrachten verwacht.He… alles lezen - 08-12-2020 18:05

Startdata en plaatsen

placeHaarlem
7 okt. 2022 tot 8 okt. 2022
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Vastgoedstylist: Complete Opleiding Vastgoedstyling. Inclusief gratis stagedag en jaar lang gratis opname op het netwerk voor Vastgoedstylisten. 

House of KIKI ® (sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar') is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. En tevens erkend door de NVM en het UWV.

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI kan je:

 • Middels de unieke hands-on aanpak van House of KIKI woningen binnen één dag verkoopklaar maken d.m.v. het verschuiven van meubels, aanschaffen van accessoires en creëren van sfeer
 • Kan je leegstaande woningen voor makelaars, woningb…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

"Is de Cursus Vastgoedstylist voor iedereen geschikt om te volgen?"

Gevraagd door Simon - 16-07-2019 08:57
De Cursus Vastgoedstylist is geschikt voor iedereen die creatief is ingesteld. Er is geen specifieke vooropleiding nodig.
Robin Oost
Beantwoord door Robin Oost (Springest adviseur)

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vastgoedstylist, Verkoopstyling, Makelaar, (Digitale) Fotografie en Interieurstylist(e).

Vastgoedstylist: Complete Opleiding Vastgoedstyling. Inclusief gratis stagedag en jaar lang gratis opname op het netwerk voor Vastgoedstylisten. 

House of KIKI ® (sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar') is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. En tevens erkend door de NVM en het UWV.

Na het volgen van de Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI kan je:

 • Middels de unieke hands-on aanpak van House of KIKI woningen binnen één dag verkoopklaar maken d.m.v. het verschuiven van meubels, aanschaffen van accessoires en creëren van sfeer
 • Kan je leegstaande woningen voor makelaars, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars inrichten met échte meubelen en accessoires m.b.v. het House of KIKI Meubelverhuurbedrijf
 • Kan je jouw eigen succesvolle vastgoedstylingbureau opstarten en gemiddeld € 60,- per uur verdienen óf in dienst bij een makelaar gaan werken
 • Kan je eventueel, na afronding van de MasterClass Woningfotografie, als House of KIKI Verkoopcoach, tevens de fotoreportage voor funda verzorgen

Wat zit er bij de 2-daagse opleiding inbegrepen?

Een professionele schrijfmap met cursusboek en kleurenwaaier
Deze handige cursusmap wordt regelmatig als naslagwerk meegenomen naar de eerste betaalde stylingopdrachten.

Lunch, warme en koude drankjes en borrelhapjes bij de certificaatuitreiking.

Erkend certificaat en keurmerk en jaar lang kosteloos opname op het netwerk
Nadat de eindopdracht positief is beoordeeld door het opleidingscentrum House of KIKI, wordt het erkende certificaat én het keurmerk naar de cursist uitgereikt. Vervolgens wordt de website van de cursist een jaar lang kosteloos opgenomen op het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten (www.cnvv.nl). 

Een pakkende PowerPoint presentatie met pakkende voor- en na-foto’s om aan de potentiële klanten en makelaars te tonen
Ervaring leert dat House of KIKI vastgoedstylisten die deze presentatie aan makelaars toonden, snel een samenwerking kregen met het makelaarskantoor.

Een extra set met voor- en na-foto’s om op de website en eventueel in de flyer van de cursist te plaatsen
Alleen cursisten van de 2-daagse cursus ontvangen een set portfolio foto’s. Op deze manier kunnen ze snel van start met het promoten van hun diensten. 80% van de cursisten heeft binnen een maand na afronding van de cursus een betaalde opdracht.

Een jaar lang gratis begeleiding bij opstarten van vastgoedstyling bureau
Elke cursist ontvangt na afronding van de cursus nog een jaar lang kosteloze begeleiding bij het opstarten van het vastgoedstyling bureau en het verkrijgen van de eerste betaalde opdrachten en eventuele samenwerking met makelaars.

House of KIKI is een erkend opleidingscentrum
Het opleidingscentrum voor vastgoedstyling van House of KIKI is het enige erkende (CRKBO) opleidingscentrum van Nederland. Hierdoor zijn alle opleidingen van House of KIKI BTW vrij.
Tevens wordt de opleiding in enkele gevallen vergoed door het UWV.

Voordelen van de klassikale 2-daagse opleiding

* Na 2 dagen ben je een erkend keurmerk vastgoedstylist
* Cursisten van de 2-daagse cursus krijgen portfolio foto’s zodat er snel een begin kan worden gemaakt met de website
* Veel cursisten maken gebruik van het aantrekkelijke hotelarrangement.
Dit wordt altijd als zeer gezellig ervaren ;-)
* Voor cursisten van de 2-daagse cursus verzorgt Kirsten Slager regelmatig een kosteloze lezing in de stad van de cursist.
* Cursisten mogen na afronding van de 2-daagse opleiding een dagje gratis stage lopen bij een ervaren House of KIKI vastgoedstylist

Les van een bekende keurmerk docente: Kirsten Slager (bekend van ‘Uitstel van Executie’)

Kirsten Slager
, oprichtster en vaste docente van House of KIKI, heeft het vak vastgoedstyling in 2007 in Nederland geïntroduceerd. Ze heeft veel ervaring met het aankopen van oude huizen, opknappen en weer (met winst) verkopen. En daarnaast is ze gespecialiseerd in het inrichten van lege woningen. Kirsten heeft in 2007, terwijl ze zelf werkzaam was als vastgoedstyliste, onderzoek gedaan naar vastgoedstyling in Nederland en aan de hand van dit succes een nieuw hands-on concept én cursus voor de Nederlandse markt geschreven. Cursisten wordt geleerd direct met meubels te gaan schuiven, te leren opruimen, sfeervolle én neutrale ruimtes te creëren en bijbehorende accessoires uit te zoeken. Met dit bewezen House of KIKI concept kunnen cursisten ná de opleiding direct aan de slag kunnen in een te koop staande woning. Dit in tegenstelling tot de vastgoedstylisten die de nadruk leggen op een mondeling of schriftelijk advies.
Na afronding van de opleiding begeleidt Kirsten alle cursisten nog net zolang totdat ze een eigen vastgoedstylingbureau hebben opgestart of een eerste opdracht hebben binnengehaald.
Om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van het effect van vastgoedstyling houdt Kirsten regelmatig onderzoek naar de kracht en effect van vastgoedstyling.
Het resultaat: Vastgoedstyling loont altijd!

Tussen de opleidingen begeleidt Kirsten kosteloos alle cursisten en is ze altijd op zoek naar interessante landelijke partijen waar de stylisten van House of KIKI baat bij hebben. Ook houdt Kirsten regelmatig lezingen in het land voor makelaarsorganisaties (o.a. de NVM), banken (o.a. Rabobank) en hypotheekverstrekkers (DeHypotheker). Voor House of KIKI leden verzorgt Kirsten kosteloos lezingen. Kirsten heeft in 2008 het vak vastgoedstyling landelijke bekendheid gegeven voor haar rol als vastgoedstyliste in het bekende tv-programma ‘Uitstel van Executie’.

De Opleiding Vastgoedstyling bestaat uit de volgende lesmodules:

 • Het ontstaan van vastgoedstyling & vastgoedstyling in Nederland
 • Huizenmarkt in Nederland (huizensites & makelaarsorganisaties)
 • Proces van de huizenkoper (1e, 2e en 3e indruk)
 • Indeling categorieën woningen (van hedendaagse woning tot gedateerde of lege woning)
 • Concept House of KIKI aan de hand van 6 basisprincipes (m.b.v. 200 voor- en na-foto’s)
 • Depersonaliseren, rommel, zichtlijnen creëren , neutraliseren, focuspunten, sfeer creëren.
 • Uitleg professionele kleurenwaaier
 • Werkwijze van de House of KIKI stylist (van intakegesprek tot restyling)
 • Uitleg shopbudget (welke accessoires geven het grootste effect?)
 • Uitleg Floorplanner
 • Inrichten leegstaande woningen (m.b.v. House of KIKI Meubelverhuur)          
 • Woningfotografie
 • Gang naar de Kamer van Koophandel; opstarten van een eenmanszaak of VOF
 • Belastingdienst, facturatie & boekhouding (uitleg voorbeeld offerte & factuur)
 • Bouwen van een goede website
 • 5 gouden tips om bovenaan te komen in de gratis Google zoekmachine
 • Logo & Huisstijl
 • Marketing & PR (Persbericht: hoe kom ik gratis in de krant?)
 • Netwerken (Social Media, LinkedIn, Facebook, Twitter)
 • Commerciële training (acquisitie particulieren, makelaars, woningbouwverenigingen etc.)

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Voor de opleiding vastgoedstyling van House of KIKI heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Belangrijk is dat je ‘handen jeuken’ bij het zien van slechte verkoopfoto’s op funda. En dat je affiniteit hebt met interieurstyling.
Staat jouw bank iedere maand anders? Heeft je slaapkamer ieder jaar een andere kleur? Bezoek je woonbeurzen en behoren woonbladen tot je dagelijkse leeskost?
Dan is het nu tijd om de cursus vastgoedstyling van House of KIKI te volgen!
Na afronding van de cursus ben je een volwaardig House of KIKI keurmerk vastgoedstylist en aangesloten bij het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten (bekend bij zowel NVM als VBO makelaars)

Wanneer starten?

De 2-daagse opleiding vastgoedstyling wordt maandelijks gehouden.
Er is slechts plaats voor 8 cursisten per keer, om kwaliteit van de opleiding te waarborgen en iedere cursist de optimale aandacht te kunnen geven.

Wettelijk erkende (CRKBO) opleiding vastgoedstyling voor startende zelfstandig vastgoedstylisten.

Na afronding van de opleiding ontvangen alle cursisten het House of KIKI certificaat, het erkende House of KIKI keurmerk en een jaar lang kosteloze begeleiding bij het opstarten van het vastgoedstyling bureau. Tevens wordt de website van de cursisten opgenomen op het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten en bemiddelt House of KIKI bij het verkrijgen van opdrachten en samenwerkingen met makelaars.

9,3
Gemiddeld cijfer voor Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)
Gebaseerd op 4 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Jeannie Van der Heide
Ondernemer
8
Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

"duidelijke cursus met genoeg informatie.Aantal cursisten was ook goed.Je kreeg genoeg aandacht.Ik had alleen wat meer opdrachten verwacht.Het is voor de meeste dan toch moeilijk om aan dit project alleen te beginnen." - 08-12-2020 18:05

"duidelijke cursus met genoeg informatie.Aantal cursisten was ook goed.Je kreeg genoeg aandacht.Ik had alleen wat meer opdrachten verwacht.He… alles lezen - 08-12-2020 18:05

Visser Reta
starstarstarstarstar_half
Visser Reta
9
Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

"I absolutely loved the course. It was interesting, well prepared and planned, I felt that everything was covered, trainer excellent, good food, learning material and follow up . The venue and hotel good, all in all well worth it. I can't think of anything that should be changed" - 14-09-2019 15:10

"I absolutely loved the course. It was interesting, well prepared and planned, I felt that everything was covered, trainer excellent, good fo… alles lezen - 14-09-2019 15:10

starstarstarstarstar
Diana Alexia Krigee
10
Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

"De opleiding was leerzaam, veel theorie, voldoende ruimte om je vragen te stellen, je krijgt na de cursus een jaar begeleiding en voldoende lesmaterialen om zelfstandig te starten. Kirsten blijft contactpersoon en is ondersteunend in het opzetten van je website, logo etc....
Ik ben blij dat ik voor deze cursus gekozen hebt!" - 23-09-2018 13:59

"De opleiding was leerzaam, veel theorie, voldoende ruimte om je vragen te stellen, je krijgt na de cursus een jaar begeleiding en voldoende … alles lezen - 23-09-2018 13:59

starstarstarstarstar
Annemiek Jansen
10
Verkoopstyling: Complete 2-daagse Opleiding Vastgoedstyling van House of KIKI (inclusief erkend certificaat en gratis praktijkdag)

"Ik heb de opleiding begin dit jaar gevolgd en kreeg les van Kirsten Slager zelf, wat ik heel leuk en leerzaam vond. Ze liet de cursisten wel 100 voor- en na-foto's zien op de beamer zodat we het verkoopstyling concept in één dag konden leren. Op de 2e cursusdag leerde ik hoe ik mijn bedrijf moest opzetten en ik had na een maand al mijn eerste betaalde opdracht. Het fijnste vind ik dat ik Kirsten gewoon kan blijven mailen met vragen en dat ze altijd dezelfde avond nog terugmailt. Zo heeft ze mijn website en presentatie voor de makelaar dezelfde dag nog nagekeken en mijn website ook snel op het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten geplaatst. Ik raad echt iedereen deze opleiding aan!" - 26-03-2018 12:46

"Ik heb de opleiding begin dit jaar gevolgd en kreeg les van Kirsten Slager zelf, wat ik heel leuk en leerzaam vond. Ze liet de cursisten wel… alles lezen - 26-03-2018 12:46

Kirsten Slager
Kirsten Slager
http://www.houseofkiki.nl/Content/OverOns.html
9,2

Hieronder vind je de veelgestelde vragen van andere bezoekers. Als je ook een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

"Is de Cursus Vastgoedstylist voor iedereen geschikt om te volgen?"

Gevraagd door Simon - 16-07-2019 08:57
De Cursus Vastgoedstylist is geschikt voor iedereen die creatief is ingesteld. Er is geen specifieke vooropleiding nodig.
Robin Oost
Beantwoord door Robin Oost (Springest adviseur)

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.