Ervaringen met Arbeids- en Organisatiepsychologie

9,1
Gemiddelde score van Arbeids- en Organisatiepsychologie producten
Gebaseerd op 32 ervaringen
Bert Verwoert
starstarstarstarstar
Bert Verwoert
Teamleider
10
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij deze training met een goed evenwicht tussen praktijk opdrachten en theorie. En als je houdt van zelfdiscipline met het uitvoeren van jouw huiswerkopdrachten, dan mag je deze interessante opleiding niet missen." - 02-10-2019 17:11

"Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij deze training met een goed evenwicht tussen praktijk opdrachten en theorie. En als je houdt … alles lezen - 02-10-2019 17:11

starstarstarstarstar
Cindy Schnoing
Businessteam Directeur
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Deze leergang maakt je bewust van jouw eigen handelen als leidinggevende. Waarom reageer je verschillend richting jouw collega's? Waar komt het vandaan? Allemaal vragen waar ik antwoord op heb gekregen tijdens deze leergang. Het heeft mij een nog bewustere leidinggevende gemaakt. Zelfreflectie is belangrijk voor het behalen van successen. Hiervoor wil ik Manon enorm bedanken! Ik ga zeker nog vaker een leergang bij haar volgen. " - 21-12-2018 07:13

"Deze leergang maakt je bewust van jouw eigen handelen als leidinggevende. Waarom reageer je verschillend richting jouw collega's? Waar komt … alles lezen - 21-12-2018 07:13

starstarstarstarstar_half
Gerhald Schutte
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"“Tijdens de training Psychologie voor managers heb ik enorm veel geleerd over mezelf en over mijn rol als leidinggevende. Ik heb handvatten gekregen om die rol nog beter vorm te geven, met name in het contact met mijn medewerkers. Doordat de training gericht is op de dagelijkse praktijk, heb ik direct profijt van wat ik geleerd heb. Manon, die duidelijk zeer ervaren is, geeft de training op een prettige manier.”

Gerhald Schutte
Teammanager Jeugd
Gemeente Kampen
" - 13-12-2018 14:43

"“Tijdens de training Psychologie voor managers heb ik enorm veel geleerd over mezelf en over mijn rol als leidinggevende. Ik heb handvatten … alles lezen - 13-12-2018 14:43

starstarstarstarstar
Bert Buigel
10
Psychologie voor Managers in 4 maanden

"Ik ben het meest aangesproken door de start, model 51 t/m 54 en de positie van de medewerker. Ik zou anderen vertellen dat ze dit moeten doen!! Echt een prima training." - 05-12-2018 15:03

"Ik ben het meest aangesproken door de start, model 51 t/m 54 en de positie van de medewerker. Ik zou anderen vertellen dat ze dit moeten doe… alles lezen - 05-12-2018 15:03

starstarstarstarstar
E. Den Heeten
10
Psychologie voor Managers in 4 maanden

"Wat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige sfeer en direct toepasbaar in dagelijks werk. Ik zou de training aanraden aan anderen." - 05-12-2018 15:02

"Wat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige … alles lezen - 05-12-2018 15:02

starstarstarstarstar_half
Hanny Krijnen
teamleider
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"De cursus Psychologie voor manager heb ik in het najaar van 2018 gevolgd. Het is een intensieve, leerzame cursus met een goede verdeling tussen theorie en praktijk. Manon stelt de juiste vragen zodat je nadenkt over je eigen rol; niet alleen als leidinggevende maar ook als persoon. Door de veilige omgeving én de eerlijke feedback van mede-cursisten is het een bijzondere leerervaring voor mij geweest. De cursus biedt genoeg stof tot nadenken; mijn ontwikkeling is zeker nog niet klaar maar het begin is gemaakt." - 21-11-2018 07:58

"De cursus Psychologie voor manager heb ik in het najaar van 2018 gevolgd. Het is een intensieve, leerzame cursus met een goede verdeling tus… alles lezen - 21-11-2018 07:58

starstarstarstarstar_half
Remco Gerritsma
CEO
9
Collegereeks Psychologie voor managers

"Deze collegereeks heeft mij de ogen geopend. Ik ben van oorsprong niet opgeleid in de psychologie omdat ik een technisch professional ben. Ik volgde wel allerlei cursussen maar nooit degelijk onderbouwd als deze collegereeks. Het was iedere week weer een cadeautje om er naar toe te gaan. " - 29-10-2018 19:02

"Deze collegereeks heeft mij de ogen geopend. Ik ben van oorsprong niet opgeleid in de psychologie omdat ik een technisch professional ben. I… alles lezen - 29-10-2018 19:02

starstarstarstarstar
Marcella Frie
projectassistent spelsimulaties & events
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO)

"Doordat ik regelmatig met groepen werk, wilde ik graag de achterliggende psychologie en de daarbij behorende theorieën weten over wat mensen en organisaties beweegt. De opleiding heeft mij dat gegeven. Het is toegankelijk, veel ruimte voor praktijkcases en direct toepasbaar. Daarbij laat het je ook nadenken over je eigen functioneren. Ik vond het een waardevolle opleiding." - 09-10-2018 11:17

"Doordat ik regelmatig met groepen werk, wilde ik graag de achterliggende psychologie en de daarbij behorende theorieën weten over wat mensen… alles lezen - 09-10-2018 11:17

starstarstarstarstar
Mark van den Berg
P&O Coördinator
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO)

"Het was een inspirerende opleiding met veel raakvlakken met de praktijk. Veel geleerd over het gedrag van medewerkers en de invloed hiervan binnen organisaties (en andersom). Een goede balans tussen theorie (in prettig afgewisselde leervormen), praktijk en ruimte voor eigen inbreng. Leuke en enthousiaste docent! " - 12-09-2018 13:16

"Het was een inspirerende opleiding met veel raakvlakken met de praktijk. Veel geleerd over het gedrag van medewerkers en de invloed hiervan … alles lezen - 12-09-2018 13:16

starstarstarstarstar
Marjolein Waals
Operationeel Manager
10
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"Leuke, leerzame opleiding. Wij hadden een klein studiegroepje, dit was een groot voordeel. Interactieve lessen en d.m.v. praktijkvoorbeelden veel overleg gehad.

Het niveau is goed te doen, wel redelijk veel thuis studie (geen verplichting maar hoort er wel bij.

Kortom, een leuke studie!" - 27-08-2018 09:48

"Leuke, leerzame opleiding. Wij hadden een klein studiegroepje, dit was een groot voordeel. Interactieve lessen en d.m.v. praktijkvoorbeelden… alles lezen - 27-08-2018 09:48

starstarstarstarstar_border
Walter van der Veen
Strategisch adviseur
8
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"De cursus maakt gebruik van een goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral het leren van en met elkaar in een kleine groep heeft veel meerwaarde. Goede begeleiding van de docent en actueel. Een aanrader om weer eens de spiegel voor te houden waar je ook zelf staat in een groepsproces en wat dat doet. " - 25-06-2018 07:28

"De cursus maakt gebruik van een goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral het leren van en met elkaar in een kleine groep heeft veel meer… alles lezen - 25-06-2018 07:28

starstarstarstar_halfstar_border
R. Tuinhout
Teammanager Bouw & Test
7
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Manon Bongers is een zeer kundig trainster, die weet wat ze wil overbrengen en dit met aandacht voor de deelnemers doet. Het gebruikte materiaal en de oefeningen zijn prima verzorgd, de locaties waarop de training gegeven werd waren fantastisch.

Gevraagd naar tips een tweetal:
Voorafgaand aan de training wordt gevraagd leerpunten aan te dragen. In de eerste dag van de training worden vervolgens leerpunten gedefinieerd die passen binnen hetgeen getraind gaat worden. Daarmee lijkt het vooraf vragen leerpunten in te dienen enigszins overbodig. Een tip is dan ook niet zozeer te vragen vooraf concrete leerpunten in te leveren, maar om na te denken op welke gebieden een deelnemer zich zou willen ontwikkelen. Uit deze ontwikkelwens zouden dan op de eerste trainingsdag díe aspecten genomen kunnen worden en als leerdoelen opgeschreven die passen binnen de kaders van de training.

De aanvangstijd van de cursus zorgt er voor dat mensen die van wat verder moeten komen om files te vermijden net zo vroeg op pad moeten als wanneer de training eerder zou beginnen, en ze zorgen ervoor dat alle deelnemers na afloop van de training in files belanden. Een mogelijke tip zou zijn de cursustijden in overleg met de deelnemers iets flexibeler te doen zijn." - 03-01-2018 09:19

"Manon Bongers is een zeer kundig trainster, die weet wat ze wil overbrengen en dit met aandacht voor de deelnemers doet. Het gebruikte mater… alles lezen - 03-01-2018 09:19

starstarstarstarstar_half
Ruud Ariaans
Waarnemend Eerste Medwerker Administratie
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Opleiding was persoonlijk , dynamisch en je doet ervarend leren. Manon is zeer professioneel
en daagt je uit om naar een hoger niveau te werken. Begeleiding zeer deskundig. Locatie en eten prima" - 20-12-2017 15:03

"Opleiding was persoonlijk , dynamisch en je doet ervarend leren. Manon is zeer professioneel en daagt je uit om naar een hoger niveau te we… alles lezen - 20-12-2017 15:03

starstarstarstarstar_border
Hans Lammers
manager operations RDW-VRT-PBL
8
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"zinvolle training. Herkenbaar, confronterend, leerzaam, collegiale open sfeer, direct toepasbaar in de praktijk. Manon is een ervaren deskundige, die goed zich kan verplaatsen in de diverse persoonlijkheidstypetjes die er zijn en waardoor je goed kunt oefenen bepaalde tactieken aan te leren" - 11-12-2017 11:08

"zinvolle training. Herkenbaar, confronterend, leerzaam, collegiale open sfeer, direct toepasbaar in de praktijk. Manon is een ervaren deskun… alles lezen - 11-12-2017 11:08

starstarstarstarstar
Corrie van den Berg
Projectleider Wonen
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO)

"Een gedreven docent die voor een zeer goede sfeer zorgde en de groep met veel vakbekwaamheid begeleidde. Veel geleerd, veel gedaan, een praktische benadering waarin ik ook bij de uitoefening van mijn functie veel voordeel van heb. " - 03-12-2017 18:38

"Een gedreven docent die voor een zeer goede sfeer zorgde en de groep met veel vakbekwaamheid begeleidde. Veel geleerd, veel gedaan, een prak… alles lezen - 03-12-2017 18:38

starstarstarstarstar
Arjan de Volder
manager
10
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"Het beste aan de opleiding was de groepsdynamiek. We hadden een fijne groep bij elkaar, die vanuit een zelfde functie in hun organisatie tegen soortgelijke problemen aanliepen. De trainster was perfect afgestemd op de behoefte van de groep en daardoor ontstond een unieke wisselwerking waar ik veel van geleerd heb. " - 15-11-2017 10:20

"Het beste aan de opleiding was de groepsdynamiek. We hadden een fijne groep bij elkaar, die vanuit een zelfde functie in hun organisatie teg… alles lezen - 15-11-2017 10:20

starstarstarstarstar
Wilma Mesker
Associate professor, onderzoeker
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"
"Door het leiderschapsprogramma Psychologie voor managers en de onschatbare ervaring van Manon, heb ik beter inzicht in het handelen van collega's
en vertrouwen in het volgen van mijn eigen koers. Ik kan reageren vanuit een solide thuisbasis waar gedachten en gevoelens er mogen zijn."
" - 21-10-2017 08:26

" "Door het leiderschapsprogramma Psychologie voor managers en de onschatbare ervaring van Manon, heb ik beter inzicht in het handelen van … alles lezen - 21-10-2017 08:26

starstarstarstarstar
Pieter Lingsma
Operationeel Manager
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Psychologie voor managers heb ik ervaren als een zeer interessante en plezierige training. De balans tussen de theorie en praktijkoefeningen is perfect. Ik heb zeer veel inzicht gekregen in mijn eigen handelen en in dat van anderen. Daar heb ik zowel zakelijk als privé nog dagelijks plezier van.
Ik heb niet alleen van Manon heel veel geleerd maar ook van mijn medecursisten. Je luistert naar elkaars verhaal en geeft elkaar feedback. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
" - 01-09-2017 14:30

"Psychologie voor managers heb ik ervaren als een zeer interessante en plezierige training. De balans tussen de theorie en praktijkoefeningen… alles lezen - 01-09-2017 14:30

starstarstarstarstar_half
Chris Van Veldhuizen
manager TMO Fashion Business School
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Ik heb uit de behandelde psychologische materie in de training Psychologie
voor managers diverse aanknopingspunten gehaald,
waarmee ik direct in de praktijk in het leidinggeven mijn effectiviteit heb
kunnen verbeteren. En het wordt ook nog eens spontaan door mijn medewerkers/collega's als positief en prettig teruggegeven." - 15-08-2017 19:26

"Ik heb uit de behandelde psychologische materie in de training Psychologie voor managers diverse aanknopingspunten gehaald, waarmee ik dir… alles lezen - 15-08-2017 19:26

starstarstarstarstar
Frans Bothof
adjunct-directeur
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"De masterclass Psychologie voor managers van Manon heeft me veel inzicht gegeven over mijn eigen gedrag, vooral mijn (onderliggende) behoeften en verwachtingen in de relatie met medewerkers. Manon schuwde in de workshops de confrontatie niet maar bleef altijd respectvol en positief naar mij en de andere cursisten toe. Haar analyses zijn een verrijking en bieden een goede basis om mijn rol als leidinggevende effectiever en constructiever in te vullen. Dat zal ongetwijfeld niet direct perfect gaan. Maar Manon gaf ook mee dat je elke dag opnieuw mag beginnen.
Frans Bothof, adjunct-directeur OOM

" - 11-08-2017 12:29

"De masterclass Psychologie voor managers van Manon heeft me veel inzicht gegeven over mijn eigen gedrag, vooral mijn (onderliggende) behoef… alles lezen - 11-08-2017 12:29

starstarstarstarstar
Margriet Kanik
Hoofd Opleidingen
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO)

"Een goed opgezette opleiding gegeven door een ontzettend inspirerende docent. Ik heb er heel veel geleerd. Ik kon een heel goede vertaalslag naar de praktijk maken. De persoonlijke aandacht is optimaal. Dit is één van de leukste opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik kan niet anders zeggen dan top!" - 09-08-2016 08:02

"Een goed opgezette opleiding gegeven door een ontzettend inspirerende docent. Ik heb er heel veel geleerd. Ik kon een heel goede vertaalslag… alles lezen - 09-08-2016 08:02

starstarstarstarstar_border
Kromhout
Projectmanager
8
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"Door behoefte om ook vanuit de theorie inzicht te krijgen in menselijk gedrag en hiermee mijn managementvaardigheden verder te ontwikkelen ben ik deze opleiding gestart. Dit alles met als doel om mensen beter te begrijpen en hen daardoor met minder moeite in de gewenste richting te laten bewegen. De opleiding is een pragmatische introductie op het gebied van psychologie en dan met name de onderwerpen die zakelijk van pas kunnen komen. Gaandeweg de opleiding maak je kennis met alle basisvermogens en hoe deze vermogens beter kan inzetten.
Veel oefeningen, veel toegepaste theorie en hele interactieve sessies. Het tempo kan hoger waardoor er minder sessies nodig zijn dan de nu ingeplande 9 dagen." - 02-12-2015 17:50

"Door behoefte om ook vanuit de theorie inzicht te krijgen in menselijk gedrag en hiermee mijn managementvaardigheden verder te ontwikkelen b… alles lezen - 02-12-2015 17:50

Armanda Boere-Kiewiet
starstarstarstarstar_border
Armanda Boere-Kiewiet
Team Manager Operations bij Holland Media Combinatie
8
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"Ontzettend boeiende opleiding die direct toepasbaar is in het dagelijkse leven. Je krijgt vooral inzicht in jezelf. Het is vooral ook erg waardevol om te kunnen "sparren" met medecursisten en trainster en zo tot inzichten/oplossingen te komen." - 26-10-2015 14:01

"Ontzettend boeiende opleiding die direct toepasbaar is in het dagelijkse leven. Je krijgt vooral inzicht in jezelf. Het is vooral ook erg wa… alles lezen - 26-10-2015 14:01

starstarstarstarstar_border
Gabriëlle van der Schaaf
Sectiechef Veiligheid
8
Psychologie voor Managers (post-HBO)

"Psycohologie voor Managers is een training die bestaat uit 10 lessen, waarbij per les 1 onderwerp behandeld wordt. De 1e les start met een leervraagverkenning en deze leervraag kan/wordt in de loop van de opleiding nog bijgesteld (worden). In de ochtend wordt de theorie op een interactieve manier behandeld. 's Middags wordt gekeken wat dit betekent in organisaties. In de periode tussen de lessen bereid je de stof voor de volgende les voor en maak je een refelectieverslag waarin je aangeeft wat de behandelde stof voor jou betekent, hoe je hiermee om wilt gaan en hoe jouw leervraag zich verhoud tot de stof. Voor mij was het een boeiende opleiding, waarin theorie goed bruikbaar is in de praktijk en waarbij je ook zelf een spiegel krijgt voorgehouden. Ik voel me zekerder in mijn manier van leidinggeven en heb handvatten gekregen om mijn team ondersteunend aan te sturen." - 11-06-2015 18:22

"Psycohologie voor Managers is een training die bestaat uit 10 lessen, waarbij per les 1 onderwerp behandeld wordt. De 1e les start met een l… alles lezen - 11-06-2015 18:22

starstarstarstarstar_border
Jirtsin
8
Psychologie in Organisaties

"Prima theoretisch verdiepende leergang. Aandacht voor meer praktijkkoppeling en samenhang in modules" - 08-04-2015 00:00

"Prima theoretisch verdiepende leergang. Aandacht voor meer praktijkkoppeling en samenhang in modules " - 08-04-2015 00:00