Ervaringen met Arbeids- en Organisatiepsychologie

9,2
Gemiddeld cijfer voor Arbeids- en Organisatiepsychologie producten
Gebaseerd op 44 ervaringen
starstarstarstarstar
Koopman
10
Mastermodule Psychologie en verandermanagement

"Zeer positief. Mijn kennis met betrekking tot verandermanagement is absoluut toegenomen. De kennis en kunde van de enthousiaste docenten van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences hebben mijn interesse in dit vakgebied absoluut aangewakkerd." - 03-08-2021 14:30

"Zeer positief. Mijn kennis met betrekking tot verandermanagement is absoluut toegenomen. De kennis en kunde van de enthousiaste docenten van… alles lezen - 03-08-2021 14:30

starstarstarstarstar_border
Jelleke Versteeg
Concernmanager Ruimte
8
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Manon heeft mij meegenomen op reis in de psychologie voor managers. Hierbij heeft ze mij veel bagage meegeven. Zowel in de zoektocht naar wie ik ben als manager, maar ook voor de ondersteuning van mijn medewerkers in hun professionele reis. " - 07-04-2021 13:52

"Manon heeft mij meegenomen op reis in de psychologie voor managers. Hierbij heeft ze mij veel bagage meegeven. Zowel in de zoektocht naar wi… alles lezen - 07-04-2021 13:52

starstarstarstarstar_border
Fernandina Scholtes
HR Manager
8
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"De 9 maanden opleiding heb ik als zeer goed ervaren. Lessen werden met veel enthousiasme en gedrevenheid gegeven door Pieter van der Kruis. Veel meegenomen in de praktijk. Er was altijd een duidelijke en goede communicatie daar waar nodig was." - 23-12-2020 10:25

"De 9 maanden opleiding heb ik als zeer goed ervaren. Lessen werden met veel enthousiasme en gedrevenheid gegeven door Pieter van der Kruis. … alles lezen - 23-12-2020 10:25

starstarstarstarstar
Corina van der Veer
Adviseur personeelszaken
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Geweldig interessante opleiding met een topdocent, een fijne groep mede-studenten en de juiste combinatie theorie en praktijk. Ik pluk er nog dagelijks de vruchten van, door de praktijkopdracht voor enkele teams in te zetten voor alle teams in mijn organisatie. Aanrader voor wie de diepte in wil als organisatieadviseur! " - 10-12-2020 12:06

"Geweldig interessante opleiding met een topdocent, een fijne groep mede-studenten en de juiste combinatie theorie en praktijk. Ik pluk er no… alles lezen - 10-12-2020 12:06

starstarstarstarstar
D. Jansen
Opleidingsmanager
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Een opleiding die direct aansluit bij de praktijk. Verandermanagement, weerstand, motivatie, alles komt aan bod. De docent (Pieter van der Kruis) was deskundig, aimabel en verbindend. Het was intensief maar boeiend. Door Corona enkele lessen online, deze waren prima maar mijn voorkeur blijft klassikaal. " - 10-12-2020 10:40

"Een opleiding die direct aansluit bij de praktijk. Verandermanagement, weerstand, motivatie, alles komt aan bod. De docent (Pieter van der K… alles lezen - 10-12-2020 10:40

starstarstarstarstar
L. Bollen
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Hele intelligente trainer, groep was erg divers en daagde elkaar uit, laatste deel online voortgezet ivm corona situatie. Dit is goed omgezet en gelukkig konden we de opleiding goed afronden." - 10-12-2020 10:24

"Hele intelligente trainer, groep was erg divers en daagde elkaar uit, laatste deel online voortgezet ivm corona situatie. Dit is goed omgeze… alles lezen - 10-12-2020 10:24

starstarstarstarstar_half
Mirjam Vellinga
Senior Projectleider
9
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Goede cursus, goed verzorgd, uitstekende trainer op een prima locatie. Persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor je eigen casussen en leerbehoeftes. De docent weet een ontspannen, open en veilige sfeer te creëren waardoor je ook veel leert van de groep. " - 11-11-2020 15:37

"Goede cursus, goed verzorgd, uitstekende trainer op een prima locatie. Persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor je eigen casussen en le… alles lezen - 11-11-2020 15:37

Bert Hendriks
starstarstarstarstar
Bert Hendriks
Teamchef Politie
10
Psychologie voor Managers (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Goed georganiseerd. Vertegenwoordiging van managers uit vele organisaties. Duidelijke studieomgeving op internet. Bespreken van actuele praktijk cases en vooral een TOP trainer in de persoon van Agnes Oen.
Een erg leuke, gezellige en vooral leerzame opleiding om op terug te kijken, dus zeker een aanrader !!!" - 21-10-2020 13:33

"Goed georganiseerd. Vertegenwoordiging van managers uit vele organisaties. Duidelijke studieomgeving op internet. Bespreken van actuele prak… alles lezen - 21-10-2020 13:33

starstarstarstarstar_half
Bertus Zwerver
9
Psychologie voor Managers in 4 maanden

"Wat mij aan heeft gesproken in de training was dat de opgedane kennis meteen toegepast kon worden in mijn praktijk situaties. Ik vond het een leuke, interessante en leerzame training!" - 03-08-2020 08:23

"Wat mij aan heeft gesproken in de training was dat de opgedane kennis meteen toegepast kon worden in mijn praktijk situaties. Ik vond het ee… alles lezen - 03-08-2020 08:23

starstarstarstarstar
Peter Bakker
Manager
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"De opbouw van de training, de stof en de oefeningen, maar vooral de confronterende en motiverende aanpak van Manon hebben inzichten gegeven in mijn onderliggende drijfveren en ook de tools om die in het dagelijkse werk met de medewerkers in te zetten." - 16-07-2020 07:26

"De opbouw van de training, de stof en de oefeningen, maar vooral de confronterende en motiverende aanpak van Manon hebben inzichten gegeven … alles lezen - 16-07-2020 07:26

starstarstarstarstar
Nelson Monteiro de Oliveira
Medisch directeur pijnpoli Nocepta
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Interessante cursus met veel inzichten in leiding geven en verschillende persoonlijkheden en werkstijlen. Door oefeningen wordt de theorie nog duidelijker. Manon geeft iedereen de ruimte en tijd zijn ervaringen te delen. Tevens wordt de cursus op een prachtige locatie gegeven." - 13-07-2020 12:10

"Interessante cursus met veel inzichten in leiding geven en verschillende persoonlijkheden en werkstijlen. Door oefeningen wordt de theorie n… alles lezen - 13-07-2020 12:10

starstarstarstarstar_half
Bert Koldijk
Vakgroepmanager
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Ik heb met veel plezier de leiderschapstraining Psychologie voor managers gevolgd. Ik heb Manon ervaren als een zeer deskundige trainer, met een fascinerend observatievermogen. De training kent een mooie afwisseling tussen theorie en oefeningen en heeft mij veel inzicht gegeven in gedrag van zowel mijzelf als mijn medewerkers. Wat ik geleerd heb, kan ik direct toepassen in de praktijk. Ik kan de training dan ook van harte aanraden." - 26-02-2020 17:17

"Ik heb met veel plezier de leiderschapstraining Psychologie voor managers gevolgd. Ik heb Manon ervaren als een zeer deskundige trainer, met… alles lezen - 26-02-2020 17:17

Bert Verwoert
starstarstarstarstar
Bert Verwoert
Teamleider
10
Psychologie voor Managers (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij deze training met een goed evenwicht tussen praktijk opdrachten en theorie. En als je houdt van zelfdiscipline met het uitvoeren van jouw huiswerkopdrachten, dan mag je deze interessante opleiding niet missen." - 02-10-2019 17:11

"Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij deze training met een goed evenwicht tussen praktijk opdrachten en theorie. En als je houdt … alles lezen - 02-10-2019 17:11

starstarstarstarstar
Cindy Schnoing
Businessteam Directeur
10
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Deze leergang maakt je bewust van jouw eigen handelen als leidinggevende. Waarom reageer je verschillend richting jouw collega's? Waar komt het vandaan? Allemaal vragen waar ik antwoord op heb gekregen tijdens deze leergang. Het heeft mij een nog bewustere leidinggevende gemaakt. Zelfreflectie is belangrijk voor het behalen van successen. Hiervoor wil ik Manon enorm bedanken! Ik ga zeker nog vaker een leergang bij haar volgen. " - 21-12-2018 07:13

"Deze leergang maakt je bewust van jouw eigen handelen als leidinggevende. Waarom reageer je verschillend richting jouw collega's? Waar komt … alles lezen - 21-12-2018 07:13

starstarstarstarstar_half
Gerhald Schutte
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"“Tijdens de training Psychologie voor managers heb ik enorm veel geleerd over mezelf en over mijn rol als leidinggevende. Ik heb handvatten gekregen om die rol nog beter vorm te geven, met name in het contact met mijn medewerkers. Doordat de training gericht is op de dagelijkse praktijk, heb ik direct profijt van wat ik geleerd heb. Manon, die duidelijk zeer ervaren is, geeft de training op een prettige manier.”

Gerhald Schutte
Teammanager Jeugd
Gemeente Kampen
" - 13-12-2018 14:43

"“Tijdens de training Psychologie voor managers heb ik enorm veel geleerd over mezelf en over mijn rol als leidinggevende. Ik heb handvatten … alles lezen - 13-12-2018 14:43

starstarstarstarstar
Bert Buigel
10
Psychologie voor Managers in 4 maanden

"Ik ben het meest aangesproken door de start, model 51 t/m 54 en de positie van de medewerker. Ik zou anderen vertellen dat ze dit moeten doen!! Echt een prima training." - 05-12-2018 15:03

"Ik ben het meest aangesproken door de start, model 51 t/m 54 en de positie van de medewerker. Ik zou anderen vertellen dat ze dit moeten doe… alles lezen - 05-12-2018 15:03

starstarstarstarstar
E. Den Heeten
10
Psychologie voor Managers in 4 maanden

"Wat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige sfeer en direct toepasbaar in dagelijks werk. Ik zou de training aanraden aan anderen." - 05-12-2018 15:02

"Wat mij erg heeft aangesproken is de diepgang van de training. Goede balans theorie en vertaling naar de praktijk. Heldere uitleg, prettige … alles lezen - 05-12-2018 15:02

starstarstarstarstar_half
Hanny Krijnen
teamleider
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"De cursus Psychologie voor manager heb ik in het najaar van 2018 gevolgd. Het is een intensieve, leerzame cursus met een goede verdeling tussen theorie en praktijk. Manon stelt de juiste vragen zodat je nadenkt over je eigen rol; niet alleen als leidinggevende maar ook als persoon. Door de veilige omgeving én de eerlijke feedback van mede-cursisten is het een bijzondere leerervaring voor mij geweest. De cursus biedt genoeg stof tot nadenken; mijn ontwikkeling is zeker nog niet klaar maar het begin is gemaakt." - 21-11-2018 07:58

"De cursus Psychologie voor manager heb ik in het najaar van 2018 gevolgd. Het is een intensieve, leerzame cursus met een goede verdeling tus… alles lezen - 21-11-2018 07:58

starstarstarstarstar_half
Remco Gerritsma
CEO
9
Psychologie voor managers

"Deze collegereeks heeft mij de ogen geopend. Ik ben van oorsprong niet opgeleid in de psychologie omdat ik een technisch professional ben. Ik volgde wel allerlei cursussen maar nooit degelijk onderbouwd als deze collegereeks. Het was iedere week weer een cadeautje om er naar toe te gaan. " - 29-10-2018 19:02

"Deze collegereeks heeft mij de ogen geopend. Ik ben van oorsprong niet opgeleid in de psychologie omdat ik een technisch professional ben. I… alles lezen - 29-10-2018 19:02

starstarstarstarstar
Marcella Frie
projectassistent spelsimulaties & events
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Doordat ik regelmatig met groepen werk, wilde ik graag de achterliggende psychologie en de daarbij behorende theorieën weten over wat mensen en organisaties beweegt. De opleiding heeft mij dat gegeven. Het is toegankelijk, veel ruimte voor praktijkcases en direct toepasbaar. Daarbij laat het je ook nadenken over je eigen functioneren. Ik vond het een waardevolle opleiding." - 09-10-2018 11:17

"Doordat ik regelmatig met groepen werk, wilde ik graag de achterliggende psychologie en de daarbij behorende theorieën weten over wat mensen… alles lezen - 09-10-2018 11:17

starstarstarstarstar
Mark van den Berg
P&O Coördinator
10
Arbeids- en Organisatiepsychologie (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Het was een inspirerende opleiding met veel raakvlakken met de praktijk. Veel geleerd over het gedrag van medewerkers en de invloed hiervan binnen organisaties (en andersom). Een goede balans tussen theorie (in prettig afgewisselde leervormen), praktijk en ruimte voor eigen inbreng. Leuke en enthousiaste docent! " - 12-09-2018 13:16

"Het was een inspirerende opleiding met veel raakvlakken met de praktijk. Veel geleerd over het gedrag van medewerkers en de invloed hiervan … alles lezen - 12-09-2018 13:16

starstarstarstarstar
Marjolein Waals
Operationeel Manager
10
Psychologie voor Managers (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"Leuke, leerzame opleiding. Wij hadden een klein studiegroepje, dit was een groot voordeel. Interactieve lessen en d.m.v. praktijkvoorbeelden veel overleg gehad.

Het niveau is goed te doen, wel redelijk veel thuis studie (geen verplichting maar hoort er wel bij.

Kortom, een leuke studie!" - 27-08-2018 09:48

"Leuke, leerzame opleiding. Wij hadden een klein studiegroepje, dit was een groot voordeel. Interactieve lessen en d.m.v. praktijkvoorbeelden… alles lezen - 27-08-2018 09:48

starstarstarstarstar_border
Walter van der Veen
Strategisch adviseur
8
Psychologie voor Managers (post-HBO) (ook online virtual classroom)

"De cursus maakt gebruik van een goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral het leren van en met elkaar in een kleine groep heeft veel meerwaarde. Goede begeleiding van de docent en actueel. Een aanrader om weer eens de spiegel voor te houden waar je ook zelf staat in een groepsproces en wat dat doet. " - 25-06-2018 07:28

"De cursus maakt gebruik van een goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral het leren van en met elkaar in een kleine groep heeft veel meer… alles lezen - 25-06-2018 07:28

starstarstarstar_halfstar_border
R. Tuinhout
Teammanager Bouw & Test
7
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Manon Bongers is een zeer kundig trainster, die weet wat ze wil overbrengen en dit met aandacht voor de deelnemers doet. Het gebruikte materiaal en de oefeningen zijn prima verzorgd, de locaties waarop de training gegeven werd waren fantastisch.

Gevraagd naar tips een tweetal:
Voorafgaand aan de training wordt gevraagd leerpunten aan te dragen. In de eerste dag van de training worden vervolgens leerpunten gedefinieerd die passen binnen hetgeen getraind gaat worden. Daarmee lijkt het vooraf vragen leerpunten in te dienen enigszins overbodig. Een tip is dan ook niet zozeer te vragen vooraf concrete leerpunten in te leveren, maar om na te denken op welke gebieden een deelnemer zich zou willen ontwikkelen. Uit deze ontwikkelwens zouden dan op de eerste trainingsdag díe aspecten genomen kunnen worden en als leerdoelen opgeschreven die passen binnen de kaders van de training.

De aanvangstijd van de cursus zorgt er voor dat mensen die van wat verder moeten komen om files te vermijden net zo vroeg op pad moeten als wanneer de training eerder zou beginnen, en ze zorgen ervoor dat alle deelnemers na afloop van de training in files belanden. Een mogelijke tip zou zijn de cursustijden in overleg met de deelnemers iets flexibeler te doen zijn." - 03-01-2018 09:19

"Manon Bongers is een zeer kundig trainster, die weet wat ze wil overbrengen en dit met aandacht voor de deelnemers doet. Het gebruikte mater… alles lezen - 03-01-2018 09:19

starstarstarstarstar_half
Ruud Ariaans
Waarnemend Eerste Medwerker Administratie
9
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Opleiding was persoonlijk , dynamisch en je doet ervarend leren. Manon is zeer professioneel
en daagt je uit om naar een hoger niveau te werken. Begeleiding zeer deskundig. Locatie en eten prima" - 20-12-2017 15:03

"Opleiding was persoonlijk , dynamisch en je doet ervarend leren. Manon is zeer professioneel en daagt je uit om naar een hoger niveau te we… alles lezen - 20-12-2017 15:03