Ervaringen met Burn-out

9,2
Gemiddelde score van Burn-out producten
Gebaseerd op 108 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Karen Bosman
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stress en Burn-out coach heeft mij verrijkt! Met kennis over stress, coachingsvaardigheden en vooral inzicht in mezelf en mijn eigen stressor.
Het werken in de groep, met een intervisiegroepje en een buddy heeft mij veel extra's en verdieping gebracht.
" - 01-12-2020 07:51

"De opleiding Stress en Burn-out coach heeft mij verrijkt! Met kennis over stress, coachingsvaardigheden en vooral inzicht in mezelf en mijn … alles lezen - 01-12-2020 07:51

starstarstarstarstar_half
Ellen Bonhof
9
Stress en Burn-out Coach

"Prachtige opleiding. Heel veel inzichten op persoonlijk vlak opgedaan. Het meest waardevolle vond ik onze intervisie groep. Je leert hier zoveel van elkaar. Lessen waren interactief en eigen inbreng werd gewaardeerd. Het nakijken van opdrachten had wat mij betreft wat sneller gekund. Voor de rest ka ik iedereen, die zich als coach of als persoon ontwikkelen wil, aanraden deze opleiding te volgen." - 30-11-2020 11:21

"Prachtige opleiding. Heel veel inzichten op persoonlijk vlak opgedaan. Het meest waardevolle vond ik onze intervisie groep. Je leert hier zo… alles lezen - 30-11-2020 11:21

starstarstarstarstar_half
Herma Boerma
Stress- en burnout coach
9
Stress en Burn-out Coach

"Het begin van een nieuw levenspad waarbij 2 hele inspirerende en liefdevolle docenten naast mij hebben gelopen. Een persoonlijk groeiproces die onomkeerbaar is.Ik volg nu de module basiscoach; voor iedereen die wil groeien een aanrader!!!" - 30-11-2020 07:30

"Het begin van een nieuw levenspad waarbij 2 hele inspirerende en liefdevolle docenten naast mij hebben gelopen. Een persoonlijk groeiproces … alles lezen - 30-11-2020 07:30

starstarstarstarstar_border
P.C. van Spriel -Bos
Stress en Burn-out Coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een leerzame opleiding. Veel aandacht voor praktijk en oefeningen tijdens de lessen. Prettig wanneer je al wat praktijkervaring hebt voor wat betreft de coachgesprekken met de proefclienten maar als coachen je goed ligt kan het ook zonder. Werken met de intervisie groep heb ik als heel inspirerend en leerzaam ervaren. We hebben naast het oefenen veel van en met elkaar geleerd en hebben zelfs een mooie band gekregen. Interessante theorie aangevuld met leerzame praktijkvoorbeelden van de docenten. Enthousiast en bevlogen docenten, respect en openheid volop aanwezig, ruimte voor persoonlijke processen. Je krijgt veel nieuwe inzichten in oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten waardoor er veel gebeurd in je persoonlijk leven. Pittig soms maar heel interessant en zelfs levensveranderend! Ik ben erg enthousiast over het coach vak en het gave is dat je nooit bent uitgeleerd! Dit smaakt naar heel veel meer en ik zou de opleiding zeker aanraden!" - 12-11-2020 19:08

"Een leerzame opleiding. Veel aandacht voor praktijk en oefeningen tijdens de lessen. Prettig wanneer je al wat praktijkervaring hebt voor wa… alles lezen - 12-11-2020 19:08

starstarstarstarstar_half
Lisette Gevaert-Voermans
facilitair mederwerker
9
Van (werk)druk naar meer geluk (Hoe voorkom je een burn-out?)

"Dit is een heel belangrijk onderdeel in je dagelijkse werkzaamheden, Van Pieter goede handvaten gekregen die je in de praktijk goed kan toepassen. Pieter heeft inzicht gegeven waar de valkuilen zijn waarvan je zelf dacht daar geen last van te hebben, dat bleek dus anders. Ik vond deze les erg interessant . " - 22-10-2020 07:39

"Dit is een heel belangrijk onderdeel in je dagelijkse werkzaamheden, Van Pieter goede handvaten gekregen die je in de praktijk goed kan toep… alles lezen - 22-10-2020 07:39

Lisette, mooi om te horen dat je er wat aan hebt. Ik wens je veel geluk!

- 22-10-2020 07:39
Linda van der Broek, MCE
starstarstarstarstar_border
Linda van der Broek, MCE
Stress en Burn-out coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding, die je een prachtige reis laat maken naar jouw overtuigingen en patronen en je tegelijk de tools geeft om anderen deze reis te helpen maken. Hierdoor groei je als mens en als professional.

Wanneer er bij de in te zetten tools meer achtergrond en casuïstiek wordt gegeven, draagt dit bij tot nog groter inzicht en betere onderbouwing van de in te zetten middelen." - 19-10-2020 13:03

"Een prachtige opleiding, die je een prachtige reis laat maken naar jouw overtuigingen en patronen en je tegelijk de tools geeft om anderen d… alles lezen - 19-10-2020 13:03

starstarstarstarstar_border
Farid Sakhi
8
Van (werk)druk naar meer geluk (Hoe voorkom je een burn-out?)

"Het was vanaf het begin al goed geregeld, communicatie was goed.
Ik heb de cursus als zeer leerzaam en aangenaam ervaren.
Pieter en Rens zijn fijne docenten met heel veel ervaring, duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk.
" - 15-10-2020 09:08

"Het was vanaf het begin al goed geregeld, communicatie was goed. Ik heb de cursus als zeer leerzaam en aangenaam ervaren. Pieter en Rens … alles lezen - 15-10-2020 09:08

Farid, dankjewel. Tijdens de training ga je al aan dat je veel en hard werkt. Ik hoop dat je op tijd je rust neemt.

- 15-10-2020 09:08
starstarstarstarstar
André Hage Hage
Huismeester
10
Van (werk)druk naar meer geluk (Hoe voorkom je een burn-out?)

"Van (werk)druk naar meer geluk ( Hoe voorkom ik een Burn-out is mijn favoriete onderdeel van de opleiding.
Pieter weet hier heel veel van en dat zie je terug in zijn enthousiasme en manier van lesgeven. Een stukje medische basiskennis en psychologie verduidelijkt hoe een Burn-out te voorkomen en je levensgeluk te verbeteren. Dit onderdeel vond ik verrassend in de opleiding, maar zeker belangrijk om je taak als huismeester goed uit te voeren. Een hele mooie aanvulling! " - 15-10-2020 08:56

"Van (werk)druk naar meer geluk ( Hoe voorkom ik een Burn-out is mijn favoriete onderdeel van de opleiding. Pieter weet hier heel veel van e… alles lezen - 15-10-2020 08:56

André, dankjewel. Wat leuk dat je dit zo ervaren hebt. Ik wens je veel geluk!

- 15-10-2020 08:56
starstarstarstarstar
Amy Maria Diemer
Inside sales manager
10
Burn-out voorkomen (e-book)

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit. De training leert wat een burnout inhoudt, hoe je het kan behandelen en meer" - 20-08-2020 14:36

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit.… alles lezen - 20-08-2020 14:36

starstarstarstarstar
Amy Maria Diemer
Inside sales manager
10
Burn-out voorkomen (e-book)

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit. De training leert wat een burnout inhoudt, hoe je het kan behandelen en meer
" - 20-08-2020 14:35

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit.… alles lezen - 20-08-2020 14:35

starstarstarstarstar
L D
Senior communicatieadviseur
10
Coaching voor vitaliteit, tegen spanning en burn-out

"Mirjam heeft mij begeleid toen ik door een burn-out thuis kwam te zitten. Zij heeft mij veel zelfinzicht gegeven en geleerd open te stellen voor mijn gevoel en ernaar te luisteren. Stress te herkennen, te erkennen en hoe ermee om te gaan. Zij heeft mij de handvatten geboden om op een andere manier naar situaties te kijken en te benaderen. Mirjam is een professional in haar werk. Naast dat ze een heel prettig persoon is, is ze deskundig in wat ze doet. Ze creëert een ontspannen sfeer, waardoor er direct een gevoel van vertrouwen ontstaat. Ze luistert goed, zonder te oordelen, maar ze stelt wel de juiste kritische vragen, om je te laten nadenken. En ze onthoudt alles goed, bij elk gesprek gingen we verder waar we de vorige keer gebleven waren. Ze weet theorieën en technieken toe te passen om orde in de chaos te scheppen en zaken inzichtelijk te maken. Elke sessie werd aangepast aan de behoefte van dat moment. Mirjam was voor mij de juiste persoon en heeft mij precies die begeleiding gegeven waar ik (onbewust) naar op zoek was." - 23-06-2020 10:04

"Mirjam heeft mij begeleid toen ik door een burn-out thuis kwam te zitten. Zij heeft mij veel zelfinzicht gegeven en geleerd open te stellen … alles lezen - 23-06-2020 10:04

starstarstarstarstar
Azra Kopic
10
Coaching voor vitaliteit, tegen spanning en burn-out

"Mirjam is er zo een die jou écht ziet, hoort en aanvoelt. Met de nodige eerlijkheid, humor en het vertrouwde gevoel. Ze stelt verhelderende vragen. Samen met haar creëer je je eigen (nieuwe) handvatten die je kan gebruiken om het uiteindelijk weer zelf te kunnen. Het was voor mij erg leerzaam en een echte eyeopener, nooit gedacht dat ik zo ver kon komen. Trots!" - 28-04-2020 10:34

"Mirjam is er zo een die jou écht ziet, hoort en aanvoelt. Met de nodige eerlijkheid, humor en het vertrouwde gevoel. Ze stelt verhelderende … alles lezen - 28-04-2020 10:34

starstarstarstarstar_border
L. K.
8
Coaching voor vitaliteit, tegen spanning en burn-out

"Mirjam is in haar coachingssessie oprecht betrokken als persoon. Ze stelt de juiste vragen en voelt ook goed aan waar het probleem nu werkelijk in zit. Mirjam houd je zeker de spiegel voor, wat niet altijd leuk is, maar mij wel verder heeft gebracht. Het is fijn dat je naast het praten ook echt praktisch aan de slag gaat. Ze heeft me als persoon en professional verder laten groeien. Haar oprechte betrokkenheid, aandacht, luisterend oor en het voorhouden van de spiegel als dit nodig is, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik gun en beveel het iedereen aan om Mirjam als coach te krijgen." - 18-02-2020 19:04

"Mirjam is in haar coachingssessie oprecht betrokken als persoon. Ze stelt de juiste vragen en voelt ook goed aan waar het probleem nu werkel… alles lezen - 18-02-2020 19:04

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Burn-out herstel

"Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Anderen vinden dat ik er goed uitzie, vooral dat ik een betere blik heb, dat mijn ogen beter staan. Dat zie ik zelf ook. Ik heb het gevoel dat ik beter de regie heb in mijn privé leven en in mijn werk. Ik heb beter overzicht in werk en heb meer structuur. Ik heb beter inzicht gekregen in hoe ik functioneer en waar mijn uitdagingen liggen en valkuilen. Ik spreek mezelf meer uit en durf grenzen aan te geven. Ik heb tools aangereikt gekregen de ik kan hanteren waar nodig. Eigenlijk voel ik me een heel andere mens, ben ik zo veel beter te pas en ben ik heel erg dankbaar dat ik deze hulp en coaching heb gekregen, want ik was er echt aan toe. Ik ben meer mezelf en dat voelt erg goed." - 05-12-2019 21:31

"Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Andere… alles lezen - 05-12-2019 21:31

starstarstarstarstar
Dorrit Bom
10
Burn-out herstel

"Echt heel veel aan dit traject gehad en voel mij nu een stuk sterker dan voorheen. Vooral de persoonlijke begeleiding toegespitst op mijn persoonlijke situatie was echt een prettige ervaring. Echt een aanrader dus!" - 04-12-2019 09:35

"Echt heel veel aan dit traject gehad en voel mij nu een stuk sterker dan voorheen. Vooral de persoonlijke begeleiding toegespitst op mijn pe… alles lezen - 04-12-2019 09:35

starstarstarstarstar_half
Anke Laan
Senior Materiaal Coördinator
9
Stress en Burn-out Coach

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel over jezelf. Deze inzichten zijn voor mij erg waardevol gebleken. Iedere les was interessant. ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen en kan het zeker aanbevelen!" - 26-11-2019 17:03

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel ove… alles lezen - 26-11-2019 17:03

starstarstarstarstar_half
Mirjam Van dijk
9
Stress en Burn-out Coach

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat heb ik ontzettend veel geleerd! Over mezelf, de theorie rondom stress en burn-out en de praktijk, coachingvaardigheden ontwikkelen. Deze opleiding vraagt best wat van je. Een boeiende, inspirerende, soms confronterende en emotionele reis. Ik kan deze opleiding iedereen aanbevelen!" - 26-11-2019 12:16

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat h… alles lezen - 26-11-2019 12:16

starstarstarstarstar
Jennifer Barendregt
Ambulant dienstverlener
10
Stress en Burn-out Coach

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,inspirerend voor de toekomst, goede bereikbaarheid. Dit is mijn 2e opleiding bij Sonnevelt en de 3e staat gepland. Een prachtige investering in jezelf en om anderen te helpen, al dan niet beroepsmatig!" - 10-11-2019 10:09

"Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,ins… alles lezen - 10-11-2019 10:09

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Stress en burn-out coaching - Ginspiratie (coachtraject)

"
Het coachingstraject heb ik als heel prettig ervaren. Gesprekken met Ginny waren open, voelde veilig en waren erg zinvol. Ginny zorgt ervoor dat je in elk gesprek jezelf kunt zijn en heeft veel kennis van zaken. Ginny kan heel goed luisteren, geeft veel ruimte voor verhaal en denkt met je mee in mogelijkheden. Mogelijkheden die echt bij jou passen. Niets hoeft, alles mag, dat werkte voor mij prettig. Opdrachten voelden niet als ‘moeten’. Ginny houdt vaak genoeg een spiegel voor en stelt de juiste vragen die ervoor zorgen dat ik mijzelf beter heb leren kennen. Ginny sprak veel uit (eigen) ervaring waardoor zij een inspiratiebron voor mij was.
" - 24-07-2019 07:12

" Het coachingstraject heb ik als heel prettig ervaren. Gesprekken met Ginny waren open, voelde veilig en waren erg zinvol. Ginny zorgt erv… alles lezen - 24-07-2019 07:12

starstarstarstarstar
Marko Bogers
10
Burn-out herstel

"Massop coaching heeft mij veel gegeven, ben sociaal vaardiger en een bewuster persoon geworden en tevens in contact gekomen met mijn lichaam en ken inmiddels mijn grenzen.
Eindelijk had ik iemand gevonden die écht verstand heeft van de materie burn-out, geen seconden spijt van gehad.
Ik ben Simone en haar team dankbaar voor de balans die weer terug is in mijn leven.
Mocht je denken deze toppers nodig te hebben, aarzel niet en mail/bel net als mij op voor een vrijblijvend gesprek.
Het is makkelijk aan te rijden en vrij parkeren in eigen garage.. helemaal top!
Bedankt Simone en Arna!

Positieve groet,

Marko" - 18-07-2019 13:18

"Massop coaching heeft mij veel gegeven, ben sociaal vaardiger en een bewuster persoon geworden en tevens in contact gekomen met mijn lichaam… alles lezen - 18-07-2019 13:18

starstarstarstarstar
Isabel Oreel
Office Manager
10
Burn-out herstel

"De sessies bij MassopCoaching zijn voor mij een life changing experience geweest. Nog altijd ervaar ik de basis die gelegd is voor blijvende groei en ontwikkeling. Simone is een bijzondere vrouw met enorm veel kennis, kunde en ervaring in dit specialisme. Daarnaast bouwt zij haar team uit met mensen waarvan zij overtuigd is dat zij nog beter zijn! " - 12-07-2019 11:23

"De sessies bij MassopCoaching zijn voor mij een life changing experience geweest. Nog altijd ervaar ik de basis die gelegd is voor blijvende… alles lezen - 12-07-2019 11:23

starstarstarstarstar_half
Henry Asseldonk
Senior Advisor Tariffs
9
Stress en Burn-out Coach

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken." - 03-07-2019 06:34

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere … alles lezen - 03-07-2019 06:34

starstarstarstarstar_border
Silvana Van lier
Verpleegkundige
8
Stress en Burn-out Coach

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn. " - 03-07-2019 06:27

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jeze… alles lezen - 03-07-2019 06:27

starstarstarstarstar_half
Jan Verschure
Manager Bibliotheken Regio Zuid - BMB
9
MenS - Stress - Burn-out - Durf Je Stress de Baas te Zijn

"Op 4 juni heb ik met een groot aantal mensen van mijn team de teamtraining 'Je stress de baas' gevolgd van Mark Spruit en Irene Becx. De training is een eye-opener voor wat betreft het verkrijgen van inzicht in oorzaken van stress bezien vanuit je totale persoonlijke situatie en het herkennen van signalen. Maar ook een confrontatie met de noodzaak tot het maken van keuzes. Mark en Irene weten een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin delen mag, maar niet moet. " - 01-07-2019 09:15

"Op 4 juni heb ik met een groot aantal mensen van mijn team de teamtraining 'Je stress de baas' gevolgd van Mark Spruit en Irene Becx. De tra… alles lezen - 01-07-2019 09:15

starstarstarstarstar
Miedema
10
Burn-out herstel

"In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me ertegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er meer aan de hand was en ‘het er mocht zijn’, ben ik stappen gaan maken en heb ik, met vallen en opstaan, mijn doelstellingen bereikt. Het traject heeft mij o.a. opgeleverd dat ik bewust ben geworden van mijn lichaam. Ik ben er inmiddels achter dat mijn lichaam duidelijke signalen afgeeft die ik in het verleden genegeerd heb. Nu ik heb geleerd veel meer te luisteren naar mijn lichaam, geeft dit me rust, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik ben me ook veel meer bewust van de betekenis die ik zelf aan dingen/gebeurtenissen/opmerkingen geef en emotioneel gezien laat ik meer toe. Ik weet nu hoe mijn pijnvermijdingsysteem eruitzie en probeer er niet meer tegen te vechten, maar het toe te laten. Prettig aan deze coaching vind ik dat het niet alleen gaat om praten. Je kunt je verhaal kwijt en men is geïnteresseerd, echter ga je behoorlijk intensief aan de slag met praktijkopdrachten, die mij hebben geholpen in het verkrijgen van inzicht en bewustwording. Er wordt je niet verteld wat je het beste kunt doen, maar de juiste vragen worden gesteld om je zelf tot een antwoord te laten komen. Wat mij betreft een zeer effectieve coaching, waar ik volledig mezelf heb kunnen zijn en alles heb durven/mogen delen. Simone heeft een huiselijke sfeer gecreëerd, een lichte ruimte die rust uitstraalt. Ik voelde me er direct op mijn gemak. De locatie is goed bereikbaar en je hoeft je geen zorgen te maken om een parkeerplek. Zelf heb ik het de afgelopen maanden erg prettig gevonden om geen drukke stad in te hoeven rijden, vanwege het feit dat ik autorijden niet prettig vond, dan is deze locatie ideaal." - 24-06-2019 09:52

"In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me ertegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er me… alles lezen - 24-06-2019 09:52