Ervaringen met Burn-out

9,2
Gemiddeld cijfer voor Burn-out producten
Gebaseerd op 116 ervaringen
starstarstarstarstar
Martine Deinum
10
Opleiding Stress & Burn-out Coach

"Hele mooie opleiding met veel info en praktische tools. Het tempo ligt best hoog. Christine is een ervaren en bevlogen docente met heel veel kennis. Ik heb veel geleerd en voel me door deze opleiding goed in staat om klanten met stress en burn-out problematiek te coachen." - 23-09-2021 07:26

"Hele mooie opleiding met veel info en praktische tools. Het tempo ligt best hoog. Christine is een ervaren en bevlogen docente met heel veel… alles lezen - 23-09-2021 07:26

starstarstarstarstar_half
Martine Deinum
9
Opleiding Stress & Burn-out Coach

"Hele mooie opleiding met veel info en praktische tools. Het tempo ligt best hoog. Christine is een ervaren en bevlogen docente met heel veel kennis. Ik heb veel geleerd en voel me door deze opleiding goed in staat om klanten met stress en burn-out problematiek te coachen." - 23-09-2021 07:25

"Hele mooie opleiding met veel info en praktische tools. Het tempo ligt best hoog. Christine is een ervaren en bevlogen docente met heel veel… alles lezen - 23-09-2021 07:25

starstarstarstarstar
Natalie Mijts
Afdelingshoofd en Coach
10
Opleiding Stress & Burn-out Coach

"Zeer kundige en ervaren trainer en een ongelooflijk interessante opleiding. Het is een brede en zeer verdiepende opleiding. Je wordt meegenomen in alle aspecten en fases van stress. Je leert op een gedegen manier iemand begeleiden. Theorie en praktijk wordt direct aan elkaar gekoppeld. Ik heb veel geleerd en echt mijn passie gevonden. " - 14-09-2021 16:52

"Zeer kundige en ervaren trainer en een ongelooflijk interessante opleiding. Het is een brede en zeer verdiepende opleiding. Je wordt meegeno… alles lezen - 14-09-2021 16:52

starstarstarstarstar_half
Wouter Kleinbussink
Ambtenaar
9
Opleiding Stress & Burn-out Coach

"Zeer uitgebreide map met informatie over stress & burn-out. Uitstekende gastdocenten met veel ervaring. De opleiding sluit precies aan op eigen ervaring en mijn voorgaande opleiding als professioneel register coach." - 14-09-2021 15:27

"Zeer uitgebreide map met informatie over stress & burn-out. Uitstekende gastdocenten met veel ervaring. De opleiding sluit precies aan op ei… alles lezen - 14-09-2021 15:27

starstarstarstarstar_half
Kim Uitzetter
9
Stress en Burn-out Coach

"Sonnevelt levert met de Stress en Burn-out Coach opleiding een prachtige opleiding met bevlogen docenten, interessante lesstof en bovenal een traject waarin je jezelf leert kennen. Je loopt tegen je eigen patronen en overtuigingen aan en door die te onderzoeken leer je veel waarmee je in de toekomst aan de slag kunt. De dagen en lesstof zitten afwisselend en goed in elkaar. De intervisies zorgen voor diepgang. Kortom, een aanrader voor iedereen die openstaat om dichterbij zichzelf en daardoor ook een ander te komen. Heel waardevol! " - 14-07-2021 08:59

"Sonnevelt levert met de Stress en Burn-out Coach opleiding een prachtige opleiding met bevlogen docenten, interessante lesstof en bovenal ee… alles lezen - 14-07-2021 08:59

starstarstarstarstar_border
F Ike
HR specialist verzuim
8
Stress en Burn-out Coach

"Wat een leerzame opleiding, zowel op professioneel vlak als persoonlijk. Zeker op persoonlijk vlak heb ik heel veel geleerd over mijn eigen patronen, overtuigingen en stressoren. Juist door zelf te ervaren kan je anderen hier ook op coachen. Fijne inspirerende docenten. Bijna de helft online door Corona maar dit had geen invloed op de binding en kwaliteit. " - 13-07-2021 08:42

"Wat een leerzame opleiding, zowel op professioneel vlak als persoonlijk. Zeker op persoonlijk vlak heb ik heel veel geleerd over mijn eigen … alles lezen - 13-07-2021 08:42

starstarstarstarstar_half
Marloes T
9
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Ik heb Mirjam als een betrokken, positieve en deskundige coach ervaren. Geeft op empathische, rustige en eerlijke wijze coaching. Heeft mij uitgedaagd moeilijke onderwerpen aan te pakken door het geven van een vertrouwd gevoel. Ik heb inzicht gekregen in mijn vaste patronen en praktische handvatten om deze te doorbreken. Mooie ingrediënten voor het inzetten en volhouden van verandering. Mirjam heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling!" - 25-06-2021 14:08

"Ik heb Mirjam als een betrokken, positieve en deskundige coach ervaren. Geeft op empathische, rustige en eerlijke wijze coaching. Heeft mij … alles lezen - 25-06-2021 14:08

starstarstarstarstar
S B
10
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Mirjam heeft mij het afgelopen jaar ontzettend goed begeleid. Door een gebrek aan eigenwaarde stelde ik onrealistische doelen en had ik weinig zelfvertrouwen. Door mij een spiegel voor te houden en mij daarmee te dwingen tot het tonen van de waarheid, ben ik in staat om mijn gedrag te herkennen. Gedurende de sessies heeft Mirjam mij handvatten gegeven om deze patronen te doorbreken. De coaching sessies met Mirjam hebben mijn mening over coaching volledig veranderd en ik zou haar bij iedereen aanraden. " - 03-02-2021 08:12

"Mirjam heeft mij het afgelopen jaar ontzettend goed begeleid. Door een gebrek aan eigenwaarde stelde ik onrealistische doelen en had ik wein… alles lezen - 03-02-2021 08:12

starstarstarstarstar_half
Karen Bosman
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stress en Burn-out coach heeft mij verrijkt! Met kennis over stress, coachingsvaardigheden en vooral inzicht in mezelf en mijn eigen stressor.
Het werken in de groep, met een intervisiegroepje en een buddy heeft mij veel extra's en verdieping gebracht.
" - 01-12-2020 07:51

"De opleiding Stress en Burn-out coach heeft mij verrijkt! Met kennis over stress, coachingsvaardigheden en vooral inzicht in mezelf en mijn … alles lezen - 01-12-2020 07:51

starstarstarstarstar_half
Ellen Bonhof
9
Stress en Burn-out Coach

"Prachtige opleiding. Heel veel inzichten op persoonlijk vlak opgedaan. Het meest waardevolle vond ik onze intervisie groep. Je leert hier zoveel van elkaar. Lessen waren interactief en eigen inbreng werd gewaardeerd. Het nakijken van opdrachten had wat mij betreft wat sneller gekund. Voor de rest ka ik iedereen, die zich als coach of als persoon ontwikkelen wil, aanraden deze opleiding te volgen." - 30-11-2020 11:21

"Prachtige opleiding. Heel veel inzichten op persoonlijk vlak opgedaan. Het meest waardevolle vond ik onze intervisie groep. Je leert hier zo… alles lezen - 30-11-2020 11:21

starstarstarstarstar_half
Herma Boerma
Stress- en burnout coach
9
Stress en Burn-out Coach

"Het begin van een nieuw levenspad waarbij 2 hele inspirerende en liefdevolle docenten naast mij hebben gelopen. Een persoonlijk groeiproces die onomkeerbaar is.Ik volg nu de module basiscoach; voor iedereen die wil groeien een aanrader!!!" - 30-11-2020 07:30

"Het begin van een nieuw levenspad waarbij 2 hele inspirerende en liefdevolle docenten naast mij hebben gelopen. Een persoonlijk groeiproces … alles lezen - 30-11-2020 07:30

starstarstarstarstar_border
P.C. van Spriel -Bos
Stress en Burn-out Coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een leerzame opleiding. Veel aandacht voor praktijk en oefeningen tijdens de lessen. Prettig wanneer je al wat praktijkervaring hebt voor wat betreft de coachgesprekken met de proefclienten maar als coachen je goed ligt kan het ook zonder. Werken met de intervisie groep heb ik als heel inspirerend en leerzaam ervaren. We hebben naast het oefenen veel van en met elkaar geleerd en hebben zelfs een mooie band gekregen. Interessante theorie aangevuld met leerzame praktijkvoorbeelden van de docenten. Enthousiast en bevlogen docenten, respect en openheid volop aanwezig, ruimte voor persoonlijke processen. Je krijgt veel nieuwe inzichten in oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten waardoor er veel gebeurd in je persoonlijk leven. Pittig soms maar heel interessant en zelfs levensveranderend! Ik ben erg enthousiast over het coach vak en het gave is dat je nooit bent uitgeleerd! Dit smaakt naar heel veel meer en ik zou de opleiding zeker aanraden!" - 12-11-2020 19:08

"Een leerzame opleiding. Veel aandacht voor praktijk en oefeningen tijdens de lessen. Prettig wanneer je al wat praktijkervaring hebt voor wa… alles lezen - 12-11-2020 19:08

starstarstarstarstar_half
Lisette Gevaert-Voermans
facilitair mederwerker
9
Van (werk)druk naar meer geluk (Hoe voorkom je een burn-out?)

"Dit is een heel belangrijk onderdeel in je dagelijkse werkzaamheden, Van Pieter goede handvaten gekregen die je in de praktijk goed kan toepassen. Pieter heeft inzicht gegeven waar de valkuilen zijn waarvan je zelf dacht daar geen last van te hebben, dat bleek dus anders. Ik vond deze les erg interessant . " - 22-10-2020 07:39

"Dit is een heel belangrijk onderdeel in je dagelijkse werkzaamheden, Van Pieter goede handvaten gekregen die je in de praktijk goed kan toep… alles lezen - 22-10-2020 07:39

Lisette, mooi om te horen dat je er wat aan hebt. Ik wens je veel geluk!

- 22-10-2020 07:39
Linda van der Broek, MCE
starstarstarstarstar_border
Linda van der Broek, MCE
Stress en Burn-out coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding, die je een prachtige reis laat maken naar jouw overtuigingen en patronen en je tegelijk de tools geeft om anderen deze reis te helpen maken. Hierdoor groei je als mens en als professional.

Wanneer er bij de in te zetten tools meer achtergrond en casuïstiek wordt gegeven, draagt dit bij tot nog groter inzicht en betere onderbouwing van de in te zetten middelen." - 19-10-2020 13:03

"Een prachtige opleiding, die je een prachtige reis laat maken naar jouw overtuigingen en patronen en je tegelijk de tools geeft om anderen d… alles lezen - 19-10-2020 13:03

starstarstarstarstar_border
Farid Sakhi
8
Van (werk)druk naar meer geluk (Hoe voorkom je een burn-out?)

"Het was vanaf het begin al goed geregeld, communicatie was goed.
Ik heb de cursus als zeer leerzaam en aangenaam ervaren.
Pieter en Rens zijn fijne docenten met heel veel ervaring, duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk.
" - 15-10-2020 09:08

"Het was vanaf het begin al goed geregeld, communicatie was goed. Ik heb de cursus als zeer leerzaam en aangenaam ervaren. Pieter en Rens … alles lezen - 15-10-2020 09:08

Farid, dankjewel. Tijdens de training ga je al aan dat je veel en hard werkt. Ik hoop dat je op tijd je rust neemt.

- 15-10-2020 09:08
starstarstarstarstar
André Hage Hage
Huismeester
10
Van (werk)druk naar meer geluk (Hoe voorkom je een burn-out?)

"Van (werk)druk naar meer geluk ( Hoe voorkom ik een Burn-out is mijn favoriete onderdeel van de opleiding.
Pieter weet hier heel veel van en dat zie je terug in zijn enthousiasme en manier van lesgeven. Een stukje medische basiskennis en psychologie verduidelijkt hoe een Burn-out te voorkomen en je levensgeluk te verbeteren. Dit onderdeel vond ik verrassend in de opleiding, maar zeker belangrijk om je taak als huismeester goed uit te voeren. Een hele mooie aanvulling! " - 15-10-2020 08:56

"Van (werk)druk naar meer geluk ( Hoe voorkom ik een Burn-out is mijn favoriete onderdeel van de opleiding. Pieter weet hier heel veel van e… alles lezen - 15-10-2020 08:56

André, dankjewel. Wat leuk dat je dit zo ervaren hebt. Ik wens je veel geluk!

- 15-10-2020 08:56
starstarstarstarstar
Amy Maria Diemer
Inside sales manager
10
Burn-out voorkomen (e-book)

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit. De training leert wat een burnout inhoudt, hoe je het kan behandelen en meer" - 20-08-2020 14:36

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit.… alles lezen - 20-08-2020 14:36

starstarstarstarstar
Amy Maria Diemer
Inside sales manager
10
Burn-out voorkomen (e-book)

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit. De training leert wat een burnout inhoudt, hoe je het kan behandelen en meer
" - 20-08-2020 14:35

"Dit is een e-book over het voorkomen van een burnout met voorbeelden en tips. Er is ook een training met dezelde naam die hier bij aansluit.… alles lezen - 20-08-2020 14:35

starstarstarstarstar
L D
Senior communicatieadviseur
10
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Mirjam heeft mij begeleid toen ik door een burn-out thuis kwam te zitten. Zij heeft mij veel zelfinzicht gegeven en geleerd open te stellen voor mijn gevoel en ernaar te luisteren. Stress te herkennen, te erkennen en hoe ermee om te gaan. Zij heeft mij de handvatten geboden om op een andere manier naar situaties te kijken en te benaderen. Mirjam is een professional in haar werk. Naast dat ze een heel prettig persoon is, is ze deskundig in wat ze doet. Ze creëert een ontspannen sfeer, waardoor er direct een gevoel van vertrouwen ontstaat. Ze luistert goed, zonder te oordelen, maar ze stelt wel de juiste kritische vragen, om je te laten nadenken. En ze onthoudt alles goed, bij elk gesprek gingen we verder waar we de vorige keer gebleven waren. Ze weet theorieën en technieken toe te passen om orde in de chaos te scheppen en zaken inzichtelijk te maken. Elke sessie werd aangepast aan de behoefte van dat moment. Mirjam was voor mij de juiste persoon en heeft mij precies die begeleiding gegeven waar ik (onbewust) naar op zoek was." - 23-06-2020 10:04

"Mirjam heeft mij begeleid toen ik door een burn-out thuis kwam te zitten. Zij heeft mij veel zelfinzicht gegeven en geleerd open te stellen … alles lezen - 23-06-2020 10:04

starstarstarstarstar
Azra Kopic
10
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Mirjam is er zo een die jou écht ziet, hoort en aanvoelt. Met de nodige eerlijkheid, humor en het vertrouwde gevoel. Ze stelt verhelderende vragen. Samen met haar creëer je je eigen (nieuwe) handvatten die je kan gebruiken om het uiteindelijk weer zelf te kunnen. Het was voor mij erg leerzaam en een echte eyeopener, nooit gedacht dat ik zo ver kon komen. Trots!" - 28-04-2020 10:34

"Mirjam is er zo een die jou écht ziet, hoort en aanvoelt. Met de nodige eerlijkheid, humor en het vertrouwde gevoel. Ze stelt verhelderende … alles lezen - 28-04-2020 10:34

starstarstarstarstar_border
L. K.
8
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Mirjam is in haar coachingssessie oprecht betrokken als persoon. Ze stelt de juiste vragen en voelt ook goed aan waar het probleem nu werkelijk in zit. Mirjam houd je zeker de spiegel voor, wat niet altijd leuk is, maar mij wel verder heeft gebracht. Het is fijn dat je naast het praten ook echt praktisch aan de slag gaat. Ze heeft me als persoon en professional verder laten groeien. Haar oprechte betrokkenheid, aandacht, luisterend oor en het voorhouden van de spiegel als dit nodig is, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik gun en beveel het iedereen aan om Mirjam als coach te krijgen." - 18-02-2020 19:04

"Mirjam is in haar coachingssessie oprecht betrokken als persoon. Ze stelt de juiste vragen en voelt ook goed aan waar het probleem nu werkel… alles lezen - 18-02-2020 19:04

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Burn-out herstel

"Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Anderen vinden dat ik er goed uitzie, vooral dat ik een betere blik heb, dat mijn ogen beter staan. Dat zie ik zelf ook. Ik heb het gevoel dat ik beter de regie heb in mijn privé leven en in mijn werk. Ik heb beter overzicht in werk en heb meer structuur. Ik heb beter inzicht gekregen in hoe ik functioneer en waar mijn uitdagingen liggen en valkuilen. Ik spreek mezelf meer uit en durf grenzen aan te geven. Ik heb tools aangereikt gekregen de ik kan hanteren waar nodig. Eigenlijk voel ik me een heel andere mens, ben ik zo veel beter te pas en ben ik heel erg dankbaar dat ik deze hulp en coaching heb gekregen, want ik was er echt aan toe. Ik ben meer mezelf en dat voelt erg goed." - 05-12-2019 21:31

"Ik ben blijer, voel me veel beter. Heb meer (zelf) vertrouwen, kan beter de regie nemen, kan beter beslissingen nemen. Ben autonomer. Andere… alles lezen - 05-12-2019 21:31

starstarstarstarstar
Dorrit Bom
10
Burn-out herstel

"Echt heel veel aan dit traject gehad en voel mij nu een stuk sterker dan voorheen. Vooral de persoonlijke begeleiding toegespitst op mijn persoonlijke situatie was echt een prettige ervaring. Echt een aanrader dus!" - 04-12-2019 09:35

"Echt heel veel aan dit traject gehad en voel mij nu een stuk sterker dan voorheen. Vooral de persoonlijke begeleiding toegespitst op mijn pe… alles lezen - 04-12-2019 09:35

starstarstarstarstar_half
Anke Laan
Senior Materiaal Coördinator
9
Stress en Burn-out Coach

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel over jezelf. Deze inzichten zijn voor mij erg waardevol gebleken. Iedere les was interessant. ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen en kan het zeker aanbevelen!" - 26-11-2019 17:03

"Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel ove… alles lezen - 26-11-2019 17:03

starstarstarstarstar_half
Mirjam Van dijk
9
Stress en Burn-out Coach

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat heb ik ontzettend veel geleerd! Over mezelf, de theorie rondom stress en burn-out en de praktijk, coachingvaardigheden ontwikkelen. Deze opleiding vraagt best wat van je. Een boeiende, inspirerende, soms confronterende en emotionele reis. Ik kan deze opleiding iedereen aanbevelen!" - 26-11-2019 12:16

"Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat h… alles lezen - 26-11-2019 12:16