Ervaringen met Burn-out

9,2
Gemiddeld cijfer voor Burn-out producten
Gebaseerd op 108 ervaringen
starstarstarstarstar
Isabel Oreel
Office Manager
10
Burn-out herstel

"De sessies bij MassopCoaching zijn voor mij een life changing experience geweest. Nog altijd ervaar ik de basis die gelegd is voor blijvende groei en ontwikkeling. Simone is een bijzondere vrouw met enorm veel kennis, kunde en ervaring in dit specialisme. Daarnaast bouwt zij haar team uit met mensen waarvan zij overtuigd is dat zij nog beter zijn! " - 12-07-2019 11:23

"De sessies bij MassopCoaching zijn voor mij een life changing experience geweest. Nog altijd ervaar ik de basis die gelegd is voor blijvende… alles lezen - 12-07-2019 11:23

starstarstarstarstar_half
Henry Asseldonk
Senior Advisor Tariffs
9
Stress en Burn-out Coach

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken." - 03-07-2019 06:34

"Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere … alles lezen - 03-07-2019 06:34

starstarstarstarstar_border
Silvana Van lier
Verpleegkundige
8
Stress en Burn-out Coach

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn. " - 03-07-2019 06:27

"Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jeze… alles lezen - 03-07-2019 06:27

starstarstarstarstar_half
Jan Verschure
Manager Bibliotheken Regio Zuid - BMB
9
MenS - Stress - Burn-out - Durf Je Stress de Baas te Zijn

"Op 4 juni heb ik met een groot aantal mensen van mijn team de teamtraining 'Je stress de baas' gevolgd van Mark Spruit en Irene Becx. De training is een eye-opener voor wat betreft het verkrijgen van inzicht in oorzaken van stress bezien vanuit je totale persoonlijke situatie en het herkennen van signalen. Maar ook een confrontatie met de noodzaak tot het maken van keuzes. Mark en Irene weten een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin delen mag, maar niet moet. " - 01-07-2019 09:15

"Op 4 juni heb ik met een groot aantal mensen van mijn team de teamtraining 'Je stress de baas' gevolgd van Mark Spruit en Irene Becx. De tra… alles lezen - 01-07-2019 09:15

starstarstarstarstar
Miedema
10
Burn-out herstel

"In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me ertegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er meer aan de hand was en ‘het er mocht zijn’, ben ik stappen gaan maken en heb ik, met vallen en opstaan, mijn doelstellingen bereikt. Het traject heeft mij o.a. opgeleverd dat ik bewust ben geworden van mijn lichaam. Ik ben er inmiddels achter dat mijn lichaam duidelijke signalen afgeeft die ik in het verleden genegeerd heb. Nu ik heb geleerd veel meer te luisteren naar mijn lichaam, geeft dit me rust, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik ben me ook veel meer bewust van de betekenis die ik zelf aan dingen/gebeurtenissen/opmerkingen geef en emotioneel gezien laat ik meer toe. Ik weet nu hoe mijn pijnvermijdingsysteem eruitzie en probeer er niet meer tegen te vechten, maar het toe te laten. Prettig aan deze coaching vind ik dat het niet alleen gaat om praten. Je kunt je verhaal kwijt en men is geïnteresseerd, echter ga je behoorlijk intensief aan de slag met praktijkopdrachten, die mij hebben geholpen in het verkrijgen van inzicht en bewustwording. Er wordt je niet verteld wat je het beste kunt doen, maar de juiste vragen worden gesteld om je zelf tot een antwoord te laten komen. Wat mij betreft een zeer effectieve coaching, waar ik volledig mezelf heb kunnen zijn en alles heb durven/mogen delen. Simone heeft een huiselijke sfeer gecreëerd, een lichte ruimte die rust uitstraalt. Ik voelde me er direct op mijn gemak. De locatie is goed bereikbaar en je hoeft je geen zorgen te maken om een parkeerplek. Zelf heb ik het de afgelopen maanden erg prettig gevonden om geen drukke stad in te hoeven rijden, vanwege het feit dat ik autorijden niet prettig vond, dan is deze locatie ideaal." - 24-06-2019 09:52

"In eerste instantie wilde ik niet inzien dat ik in een burn-out zat en bleef me ertegen verzetten. Pas toen ik durfde toe te geven dat er me… alles lezen - 24-06-2019 09:52

Mike Duijn
starstarstarstarstar
Mike Duijn
10
Burn-out preventie

"Door langdurig hoge werkdruk, het uitvallen van collega’s en de druk en doelstellingen die ik me, zowel op het werk als privé, oplegde, kwam ik in een situatie terecht die mogelijk zou leiden tot een burn-out situatie. Dankzij het burn-out preventietraject van Massop Coaching ben ik niet in zo’n burn-out situatie terecht gekomen en heb ik de regie over mijn eigen leven weer zelf in handen. Voel ik mij meer in balans en ben ik in staat om bewuster met negatieve gedachten om te gaan. Door de pragmatische aanpak ben ik stap voor stap gaan inzien dat mijn leven beheerst werd door mijn gedachten (nadenken over het hoe, wat en waarom). Het traject heeft mij laten inzien dat gedachten bepaalde emoties opwekken die mijn leven in positieve, maar zeker ook in negatieve zin beïnvloeden. Door dit inzicht ben ik nu instaat om het patroon van negatieve gedachten te doorbreken, waardoor negatieve gedachten mijn leven niet meer leiden. Ik heb de regie terug om zelf mijn leven te leiden. De wijze waarop de coach van Massop Coaching dit traject heeft aangepakt is voor mij erg effectief gebleken. Het confronteren met mijn gedachten en met name de gevoelens daarbij, heeft mij doen inzien dat ik kan en mag accepteren dat die gevoelens er mogen zijn. Het heeft mij meer in balans gebracht. De praktijk van Massop Coaching is een hele fijne ruimte waar je jezelf kan zijn. Er is een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak waardoor ik Massop Coaching dan ook zeer zeker aan raad. Bedankt!!" - 24-06-2019 07:43

"Door langdurig hoge werkdruk, het uitvallen van collega’s en de druk en doelstellingen die ik me, zowel op het werk als privé, oplegde, kwam… alles lezen - 24-06-2019 07:43

starstarstarstarstar
Daisy Vlek
10
Burn-out preventie

"Het traject heeft mij heel veel inzicht opgeleverd. Inzicht in de breedste zin van het woord: eigen kracht & kunnen, belemmeringen, angsten en omgeving. Ook heeft de coaching mij rust opgeleverd, een helder hoofd. Naast acteren vanuit ratio heb ik geleerd te luisteren naar gevoel. Het lijf regeert en niet de geest. Jullie coaching maakt mensen sterker, mooier, kortom opent de geest. Jullie luisteren, kijken en oordelen niet. Geen regels of richtlijnen, wel handvaten en inzichten hoe je hele alledaagse zaken ook kunt benaderen of bekijken. Ik zou Massop Coaching aan iedereen aanbevelen! Jullie verstaan je vak met hart en ziel. Dank je wel voor jullie coaching!!" - 13-06-2019 06:56

"Het traject heeft mij heel veel inzicht opgeleverd. Inzicht in de breedste zin van het woord: eigen kracht & kunnen, belemmeringen, angsten … alles lezen - 13-06-2019 06:56

Diana Venekamp
starstarstarstarstar
Diana Venekamp
Recruiter
10
Burn-out preventie

"Ik was op zoek naar de Diana 2.0 maar na mijn coach traject ben ik Diana 3.0 😊 Mijn hoofd heeft weer ruimte voor de toekomst en mooie ideeën. Ik heb veel los kunnen laten en denk nu op een nieuwe en vrij manier. Wat een vrijheid! Dankjewel Simone en Arna voor dit fantastische traject!" - 12-06-2019 13:32

"Ik was op zoek naar de Diana 2.0 maar na mijn coach traject ben ik Diana 3.0 😊 Mijn hoofd heeft weer ruimte voor de toekomst en mooie ideeën… alles lezen - 12-06-2019 13:32

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Stress en burn-out coaching - Ginspiratie (coachtraject)

"Ik heb Ginny ervaren als een vriendelijke, flexibele, positieve en vooral niet oordelende coach die mij voldoende handvatten heeft gegeven om mijn doelen te behalen.
Het was mij niet duidelijk welke volgende stap ik moest zetten in mijn carrière. Het doel was om hier achter te komen en dat is gelukt! " - 26-05-2019 20:16

"Ik heb Ginny ervaren als een vriendelijke, flexibele, positieve en vooral niet oordelende coach die mij voldoende handvatten heeft gegeven o… alles lezen - 26-05-2019 20:16

starstarstarstarstar_border
Heidi Scholte
Re-integratiespecialist, Inzetbaarheidsadviseur en Stresscounselor
8
Stress en Burn-out Coach

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele docenten. Wel onderschat dat een groot deel van de opleiding over je eigen proces gaat. " - 27-12-2018 11:01

"Voor mij was dit een hele waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende, ervaren en professionele doce… alles lezen - 27-12-2018 11:01

starstarstarstarstar_border
Anne-Sophie Andeweg
Logopediste
8
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Mirjam is een coach die kijkt naar de situatie en dingen niet volgens een bepaalde methode of richtlijn doet, maar kijkt naar wat je verder helpt. In het begin soms lastig omdat je niet weet welke kant je op gaat, maar uiteindelijk zeer waardevol en inspirerend. Ze bekijkt de situatie met een open blik en weet precies welke aanpak hiervoor nodig is. Ze luistert, is betrokken en voornamelijk inspireert ze. Mirjam inspireert om anders naar situaties te kijken en samen te kijken naar mogelijke oplossingen. Deze blik had ik in mijn coachingstraject nou net nodig. Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor al je hulp! Ik ben heel erg blij dat jij op mijn pad bent gekomen en mij hebt geholpen om weer verder te komen in het proces. " - 24-12-2018 11:43

"Mirjam is een coach die kijkt naar de situatie en dingen niet volgens een bepaalde methode of richtlijn doet, maar kijkt naar wat je verder … alles lezen - 24-12-2018 11:43

starstarstarstarstar
Joris Noordermeer
10
Stress en Burn-out Coach

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht in de werking en hantering van stress." - 22-12-2018 10:26

"In de groep werd alles een aanleiding tot een coachsituatie. Dit maakte het counselen en coachen telkens weer praktisch en gaf veel inzicht … alles lezen - 22-12-2018 10:26

Yvonne Van de Wert-Sengers
starstarstarstarstar
Yvonne Van de Wert-Sengers
Secretaresse/assistente bij Dr. Hans Hansen, Orthomanueel arts en Mental coach
10
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaardigheden geleerd en eigen gemaakt. Praktisch toepasbare werkvormen geleerd. Een goed en deskundig team van docenten. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Je bent nooit te oud om te leren, je hele leven is een leerproces. Dank je wel voor alle inzichten. Yvonne" - 10-12-2018 18:58

"Een inspirerende opleiding waarvan ik veel heb geleerd. Daarnaast veel inzichten gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Veel coachvaard… alles lezen - 10-12-2018 18:58

starstarstarstarstar
Gergana Petkova
Actuaris
10
Stress en Burn-out Coach

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert kennen! De groep is wel iets te groot, 20 mensen. Maar de trainster is top!" - 06-12-2018 19:57

"Een super leuke, leerzame training! Het raakt je diep van binnen. Het is een reis met pieken en dalen waarin je vooral jezelf goed leert ken… alles lezen - 06-12-2018 19:57

starstarstarstarstar
Ewald de Bever
Manager
10
Stress en Burn-out Coach

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress is, hoe het onstaat en hoe je door toepassing van de Vitaliteitspiramide hiermee kunt omgaan of kunt voorkomen. Zeker een aanrader." - 03-12-2018 21:03

"Een jaar lang HBO Stress Counselor. Pittege opleiding waar je naast zeer praktische en toepasbare coach vaardigheden, ook leert wat stress i… alles lezen - 03-12-2018 21:03

starstarstarstarstar_half
Wendy .
9
Stress en Burn-out Coach

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten zijn uitstekende trainers. Op de locatie is alles prima geregeld en voldoende parkeergelegenheid. Een lesdag voelde als een warm welkom. " - 03-12-2018 18:45

"Wederom een prima opleiding! De theorie is duidelijk, praktijk is vooral veel oefenen met elkaar en met proefcliënten. De ervaren docenten z… alles lezen - 03-12-2018 18:45

starstarstarstarstar_border
Felix tangelder
8
Stress en Burn-out Coach

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aanrader. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja." - 25-11-2018 14:27

"Zeer goede opleiding. Enthousiaste gedreven docenten die oprecht energie steken in hun studenten. Goede combi van kennis en vaardigheden. Aa… alles lezen - 25-11-2018 14:27

starstarstarstarstar_border
Marian Verschuren
8
Stress en Burn-out Coach

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theorie en oefenen. De opleiding vraagt veel van je zelfreflectie. Een opleiding voor persoonlijke groei en voor coachen van anderen. Een echte aanrader wat mij betreft!" - 21-11-2018 08:46

"De docenten zijn passievol en weten dit over te dragen. Een fijn team van mensen bij wie je je thuis voelt. Een goede afwisseling van theori… alles lezen - 21-11-2018 08:46

starstarstarstarstar_half
Carla Bentvelsen
Internationaal hulpverlener bij Eurocross
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondanks had ik het absoluut niet willen missen en heeft de opleiding me, zeker voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling, heel veel gebracht. Dit mede dankzij de prettige, kundige, scherpe en liefdevolle docente!" - 19-11-2018 11:01

"De opleiding Stresscounselor vond ik behoorlijk pittig! Met name de impact van het “graven” in mezelf heb ik enigszins onderschat. Desondank… alles lezen - 19-11-2018 11:01

starstarstarstarstar_half
Marissa Carlisi
HR- adviseur
9
Stress en Burn-out Coach

"Een opleiding waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
De opleiding zit inhoudelijk goed in elkaar. Door de "eigen ervaringen" die je tijdens iedere les opdoet en de nauwe afstemming/ intervisie en oefeningen met medecursisten, is dit een goede opleiding. De trainers zijn erg deskundig. Ik heb de opleiding daardoor met veel plezier doorlopen en hier veel uitgehaald voor mezelf, maar zeker ook voor toe te gaan passen in mijn vakgebied. een aanrader! " - 19-11-2018 10:06

"Een opleiding waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De opleiding zit inhoudelijk goed in elkaar. Door de "eigen ervaringen" d… alles lezen - 19-11-2018 10:06

starstarstarstarstar_half
Pascale Nelis
9
Stress en Burn-out Coach

"Tidens de opleiding wordt niet alleen het noodzakelijke geleerd, maar er is ook veel ruimte uitgemaakt voor verdieping en verbreding. Daarnaast ga je behoorlijk met jezelf aan de slag, tenslotte moet het niet zo zijn dat je je eigen sores meeneem in een cliënt gesprek. Sonnevelt staat voor zijn opleiding, zijn goed bereikbaar, de lesstof is duidelijk, uitgebreidt en inhoudelijk sterk. De docenten zijn stuk voor stuk prettige mensen, met aandacht en zorg aanwending, hebben zich goed voorbereidt en staan met beide benen op de grond. Er is veel ruimte voor een traan maar ook voor humor. Het allerbelangrijkste, ze zorgen voor een veilige omgeving waardoor iedereen zich ontplooid en groeit. " - 19-11-2018 08:40

"Tidens de opleiding wordt niet alleen het noodzakelijke geleerd, maar er is ook veel ruimte uitgemaakt voor verdieping en verbreding. Daarna… alles lezen - 19-11-2018 08:40

starstarstarstarstar
Anoniem
Senior accountmanager
10
Het overwinnen van persoonlijke barrières│Conflict│Oplossen│Burn-out

"In eerste instantie had ik vanwege persoonlijke trots veel aversie tegen deze cursus, met een totaal ander resultaat als gevolg!
Deze cursus heeft me geleerd waarom ik bepaalde keuzes maak en dat ik helemaal niets anders deed dan mezelf aan mijn persoonlijke erecode, ethiek en drijfveren te houden. Daar was dus helemaal niets fout aan blijkt nu. Omdat een ieder zo zijn of haar beweegredenen heeft, kan dat weleens wat problemen geven maar nu weet ik die op te lossen.

Voor aanvang van de cursus was ik bang dat men mij wilde veranderen. Dat terwijl ik zo trots op mezelf was. Niet alleen op mijn successen maar ook trots op mijn fouten, waarom moet ik dan veranderen?
Nu ben ik blij dat ik de cursus gedaan heb want ik ben een sterker en wijzer persoon geworden." - 01-11-2018 11:42

"In eerste instantie had ik vanwege persoonlijke trots veel aversie tegen deze cursus, met een totaal ander resultaat als gevolg! Deze cursu… alles lezen - 01-11-2018 11:42

starstarstarstarstar
Timo Widdershoven
Bedrijfseigenaar
10
Burn-out begeleiding

"Begin dit jaar contact gezocht met Timo. Ik was moe, had het druk op het werk, had last van hoofdpijn, slapeloosheid, zat in de put en wist zelf niet meer hoe ik hieruit moest komen. Wat had ik dan? Volgens mij mankeerde ik niets, maar ik wilde wel weer heel graag gelukkig worden. Timo belde mij meteen op na mijn aanvraag en nodigde mij uit voor een intake,. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik had geen idee wat ik van die intake mocht verwachten. Timo is gespecialiseerd in burn-out en stressmanagement. Maar dat had ik natuurlijk allemaal niet, met mij is echt niets mis! Ik had alleen maar wat moeite met het hooghouden van alle balletjes en de balans tussen werk en privé.
Tijdens de intake hebben een stuk gelopen, gepraat, oefeningen gedaan en van de natuur genoten. Na 1,5 uur was ik nog steeds moe, maar had ik er wel alle vertrouwen in dat Timo degene was die mij kon helpen om mezelf hier weer bovenop te werken (want ja, 'helaas' moet je het echt zelf doen).
In het begin hebben we 2x per week afgesproken. Timo heeft me a.d.h.v. oefeningen , vragen en voorbeelden laten inzien dat ik misschien toch 'ietsiepietsie' te veel hooi op mijn vork nam en toch echt naar mijn lichaam moest gaan luisteren. Zelf vond ik dat het allemaal wel meeviel en dat ik (én anderen) zich vooral niet moeten aanstellen en gewoon moeten doorgaan. Inmiddels ben ik zo ver dat ik met hulp van Timo inzie dat ikzelf aan het roer sta van mijn leven, dat ík degene ben die bepaal hoe druk ik het heb en dat ik héél goed voor mezelf moet zorgen. Timo heeft me geleerd hoe ik rust kan pakken, kan ontspannen, mijn ademhaling onder controle krijg en heeft me prachtige voorbeelden in de natuur laten zien. Ik ben nu in staat om dichter bij mijn eigen gevoel te blijven en minder te oordelen
Uiteraard gaat nu nog niet alles perfect, maar ik ben wel in staat om op tijd mijn gedragspatronen te herkennen -en erkennen- en heb nu handvatten en inzichten om mijn (nieuwe) vaardigheden te benutten. ik ben er trots om te kunnen zeggen dat ik nu weer gelukkig ben!
Aan iedereen die twijfelt of het wel de juiste keuze is om contact te zoeken met Timo zou ik willen zeggen:DOEN
DankjewelTimo!

" - 31-10-2018 14:58

"Begin dit jaar contact gezocht met Timo. Ik was moe, had het druk op het werk, had last van hoofdpijn, slapeloosheid, zat in de put en wist… alles lezen - 31-10-2018 14:58

starstarstarstarstar
Fy Spencer
ZZP
10
Burn-out begeleiding

"Natuurlijk!
Hoe heerlijk is het om therapie te combineren met de natuur.
Timo heeft een uniek concept bedacht waarbij je je als mens erg op je gemak voelt en tegelijkertijd
kan werken aan datgene wat voor jou nodig is. Was tijdens een zoektocht via het internet
GripopStress tegen gekomen omdat ik na 4 jaar nog steeds negatieve effecten had van een burn-out
die samen met een fibromyalgie behoorlijk huisgehouden
had, heeft... daarvoor zocht ik hulp - en heb het gevonden.
Meteen al bij het intake gesprek in het bos, best wel vreemd
de eerste keer hoor met zo’n vreemde man, maar je krijgt
meteen een geruststellend gevoel want Timo begrijpt je en
veroordeelt niets. Dit komt waarschijnlijk voort uit het feit
dat hijzelf ook een en ander mee gemaakt heeft en dat
schept wel een bondje! Ik opende ook sneller en voelde me
veilig genoeg allerlei zaken te bespreken, iets wat ik
voorheen bij de zogenaamde reguliere specialisten nooit
deed. Merkte ook duidelijk al vanaf het begin vooruitgang en
mijn omgeving ook. De oefeningen zijn zo simpel maar oh
zo effectief en dat is een super sterke combo. Met Timo’s
coaching word je met jezelf geconfronteerd op een
“natuurlijke” wijze. Want je moet het uiteindelijk zelf doen,
het toepassen van de veranderingen die je wilt. Of zoals
Confucius al sprak: “Your life is what your thoughts make it.”
Zou het absoluut iedereen aanraden." - 02-09-2018 10:24

"Natuurlijk! Hoe heerlijk is het om therapie te combineren met de natuur. Timo heeft een uniek concept bedacht waarbij je je als mens erg o… alles lezen - 02-09-2018 10:24

Alice Tulen- Akkerman
starstarstarstarstar_border
Alice Tulen- Akkerman
Locatiemanager Kinderopvang Humanitas
8
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld.
De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albert Sonnevelt zo herkenbaar en toepasbaar in dagelijks doen en denken. Een opleiding die zeker aan te raden is en die mij zowel in professionele als persoonlijk ontwikkeling veel heeft gebracht. " - 20-07-2018 15:53

"De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld. De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albe… alles lezen - 20-07-2018 15:53