Ervaringen met Burn-out

9,2
Gemiddeld cijfer voor Burn-out producten
Gebaseerd op 108 ervaringen
starstarstarstarstar
Esther nederkoorn
10
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord.

Deze opleiding gaat ook over jou als persoon. Dat vraagt om zelfonderzoek en reflectie.

Ik heb veel geleerd en genoten van de opleiding." - 15-07-2018 09:28

"Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord. Deze opleiding gaat ook over jou als persoo… alles lezen - 15-07-2018 09:28

starstarstarstarstar_half
Mirjam van de Woerdt
9
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Mirjam is in staat om op een prettige manier en in een vertrouwde sfeer confronterende vragen te stellen. Soms hoor je die liever niet, maar heb je ze wel nodig voor je persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de verschillende werkvormen ben je niet alleen aan het praten maar ook veel zelf aan het doen. Mirjam is inhoudelijk zeer deskundig en een fijne coach om je verder te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel." - 03-07-2018 20:03

"Mirjam is in staat om op een prettige manier en in een vertrouwde sfeer confronterende vragen te stellen. Soms hoor je die liever niet, maar… alles lezen - 03-07-2018 20:03

starstarstarstarstar_half
Anita Suijkerbuijk
Zelfstandig coach
9
Stress en Burn-out Coach

"Praktisch ingestelde opleiding, waarin de nadruk ligt op gesprekstechnieken. Naast kennis over stress, komt ook datgene dat jou stress bezorgt uitgebreid aan bod. En dat vond ik een 'mooie bijvangst' bij een opleiding die ik ben gaan doen om mijn eigen coachpraktijk te verbreden. " - 15-06-2018 13:34

"Praktisch ingestelde opleiding, waarin de nadruk ligt op gesprekstechnieken. Naast kennis over stress, komt ook datgene dat jou stress bezor… alles lezen - 15-06-2018 13:34

starstarstarstarstar_border
BvD
8
Het overwinnen van persoonlijke barrières│Conflict│Oplossen│Burn-out

"Door deze cursus ben ik me meer bewust geworden van mijn eigen gedrag en dat van anderen. Ik herken bepaalde situaties beter en ga er daardoor anders mee om. Daarnaast heeft het me inzicht gegeven in mijn eigen drijfveren, wat vind ik nou echt belangrijk in het leven? En heb ik hier bepaalde doelen voor geformuleerd. Door bepaalde oefeningen voor mezelf op papier te zetten ben ik er bewuster mee bezig en daardoor zit ik ook beter in mijn vel. " - 30-05-2018 12:03

"Door deze cursus ben ik me meer bewust geworden van mijn eigen gedrag en dat van anderen. Ik herken bepaalde situaties beter en ga er daardo… alles lezen - 30-05-2018 12:03

Sharmila Orie
starstarstarstarstar
Sharmila Orie
10
Coaching voor vitaliteit, bij spanning en burn-out

"Door een enorme spanning in mijn lichaam in stresssituaties die ik niet onder controle kon krijgen, ben ik bij Mirjam terechtgekomen. Door deze sessie ben ik achter inzichten gekomen ten opzichte van de relatie met mijn moeder. Door dit gevoel aan te gaan en het gevoel te ervaren ben ik de onrust die ik eerst ervaarde in stresssituaties kwijt, wat veel rust en zelfvertrouwen geeft. Door de liefdevolle aandacht en het geduld waarmee Mirjam werkt, heb ik een zeer belangrijk proces overwonnen. " - 03-05-2018 15:02

"Door een enorme spanning in mijn lichaam in stresssituaties die ik niet onder controle kon krijgen, ben ik bij Mirjam terechtgekomen. Door d… alles lezen - 03-05-2018 15:02

starstarstarstarstar_half
S H
9
Het overwinnen van persoonlijke barrières│Conflict│Oplossen│Burn-out

"Door deze cursus ben ik de wereld om mij heen beter gaan begrijpen. Juist waarom bepaalde dingen gebeuren of hoe mensen reageren en/of handelen. Ik durf te zeggen dat ik er een rijker, sterker en evenwichtiger persoon van ben geworden. Bij elk hoofdstuk had ik wel een situatie vanuit mijn eigen ervaringen. Ook ben ik nog bewuster over mijn keuzes en planningen. Om vervolgens gerichte keuzes te maken voor mijn verdere leven.

Aanrader voor iedereen die zichzelf wilt verbeteren." - 14-03-2018 14:12

"Door deze cursus ben ik de wereld om mij heen beter gaan begrijpen. Juist waarom bepaalde dingen gebeuren of hoe mensen reageren en/of hande… alles lezen - 14-03-2018 14:12

starstarstarstarstar_border
Pellegrom
Teammanager logistiek
8
Stress en Burn-out Coach

"Een gedegen opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk.
Prettige leraren met veel kennis van zaken. Goed lesmateriaal en een uitstekende literatuurlijst. De les locatie in Den Haag was prima." - 20-12-2017 09:22

"Een gedegen opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Prettige leraren met veel kennis van zaken. Goed lesmateriaal en een… alles lezen - 20-12-2017 09:22

Brigitte Wendelgelst
starstarstarstar_halfstar_border
Brigitte Wendelgelst
Stresscounselor & Vitaliteitscoach i.o. Groeien & Ontdekken, Passie voor Natuur & Mens, motiveren & Inspireren, SJD
7
Stress en Burn-out Coach

"Een inspirerende opleiding met veel persoonlijke aandacht. Wat een ervaring! Maak een nieuwe start in je leven, door een nieuwe kijk op het leven! Eigenlijk moet iedereen dit deze opleiding doen om gewoon bewuster en gezonder tegen het leven aan te kijken. Geleerd van Mette Pilaar " - 14-12-2017 18:21

"Een inspirerende opleiding met veel persoonlijke aandacht. Wat een ervaring! Maak een nieuwe start in je leven, door een nieuwe kijk op het … alles lezen - 14-12-2017 18:21

starstarstarstarstar_border
Bird Noordzee
Proces coordinator
8
Stress en Burn-out Coach

"persoonlijke aandacht, je gaat echt leren op het moment dat je ervoor open staat. jij en je ervaring staan centraal gedurende deze opleiding. niveau goed locatie top, zoals ik in het begin aangaf je houd jezelf een spiegel voor en leert je eigen gedrag te analyseren als je, je eigen proces kent en herkent kan je makkelijk die link leggen naar een ander." - 13-12-2017 17:51

"persoonlijke aandacht, je gaat echt leren op het moment dat je ervoor open staat. jij en je ervaring staan centraal gedurende deze opleiding… alles lezen - 13-12-2017 17:51

Brigitte Wendelgelst
starstarstarstarstar_border
Brigitte Wendelgelst
Stresscounselor & Vitaliteitscoach i.o. Groeien & Ontdekken, Passie voor Natuur & Mens, motiveren & Inspireren, SJD
8
Stress en Burn-out Coach

"Inspirerende opleiding waarbij vooral heel veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is een reis die je op weg helpt je diepste drijfveren en krachten te laten ontdekken. Doordat je zelf een spiegel krijgt voorgehouden, kun je jouw klanten beter van dienst zijn! Geleerd van Mette Pilaar" - 10-12-2017 13:34

"Inspirerende opleiding waarbij vooral heel veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is een reis die je op weg helpt je diepst… alles lezen - 10-12-2017 13:34

Veerle van Nes
starstarstarstarstar
Veerle van Nes
Psycholoog NIP / Organisatiepsycholoog bij Verschoor & Oudshoorn
10
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding zat goed in elkaar. Zeer bevlogen en kundige trainers en ook met mijn achtergrond en werkervaring als psycholoog, heb ik enorm veel bij geleerd. Krachtige modellen als leidraad en persoonlijke diepgang, waardoor je je niet alleen professioneel maar ook persoonlijk verder ontwikkelt. " - 04-12-2017 09:26

"De opleiding zat goed in elkaar. Zeer bevlogen en kundige trainers en ook met mijn achtergrond en werkervaring als psycholoog, heb ik enorm … alles lezen - 04-12-2017 09:26

starstarstarstarstar
Fred Mazer
10
Stress en Burn-out Coach

"Uitstekende combinatie van theorie en praktijk. Veel tools en ondersteuning. Leren door het zelf te ervaren en uitvoeren. Dit alles ondersteund door een passionele,gedreven en 'down 2 earth' docent! Back office is super!" - 01-12-2017 08:52

"Uitstekende combinatie van theorie en praktijk. Veel tools en ondersteuning. Leren door het zelf te ervaren en uitvoeren. Dit alles onderste… alles lezen - 01-12-2017 08:52

Corinne Buck
starstarstarstarstar
Corinne Buck
Gezondheidscoach at Jij & Co Coaching en Advies
10
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding stresscounselor is zeer compleet en de docent zeer ervaren. Ik heb veel geleerd op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het materiaal, de supervisie, intervisie en de inhoud waren een compleet verhaal. Ik zou deze opleiding iedereen aanraden." - 30-11-2017 17:42

"De opleiding stresscounselor is zeer compleet en de docent zeer ervaren. Ik heb veel geleerd op zowel persoonlijk als professioneel vlak. He… alles lezen - 30-11-2017 17:42

Hanneke Hoens
starstarstarstarstar
Hanneke Hoens
10
Stress en Burn-out Coach

"Ik vind dat Lia een super professionele trainer is, met veel humor en diepgang. Ze weet de groep mee te krijgen op een hele prettige manier. Door haar NLP achtergrond zorgt ze voor leren met het ervaren en niet alleen begrijpen in het hoofd. Ik heb geen tip voor haar, gewoon zo doorgaan." - 26-11-2017 09:23

"Ik vind dat Lia een super professionele trainer is, met veel humor en diepgang. Ze weet de groep mee te krijgen op een hele prettige manier.… alles lezen - 26-11-2017 09:23

starstarstarstarstar_border
Helderman
Health specialist
8
Stress en Burn-out Coach

"Zeer interessante opleiding waarin je alles leert over stress. De oorzaken, de fysiologie, behandelmethoden en vooral heel veel coachingstechnieken. Een opleiding voor iedereen die interesse heeft in stress beroepsmatig maar ook gewoon voor je eigen ontwikkeling. Fantastisch team van verschillende docenten met elk hun eigen specialisme. Hoofddocent Hanneke Hoens. Zeer kundig." - 21-11-2017 11:55

"Zeer interessante opleiding waarin je alles leert over stress. De oorzaken, de fysiologie, behandelmethoden en vooral heel veel coachingstec… alles lezen - 21-11-2017 11:55

Sander Wielemaker
starstarstarstarstar
Sander Wielemaker
Vitaliteitscoach
10
Stress en Burn-out Coach

"Hele praktische opleiding met veel aandacht voor stressfysiologie en gesprekstechnieken en tools. Ik heb geleerd om op praktische wijze coachingsgesprekken te voeren en cliënten daarmee een spiegel voor te houden, waardoor de cliënt kan reflecteren op eigen gedrag, normen, waarden en overtuigingen. " - 20-11-2017 15:18

"Hele praktische opleiding met veel aandacht voor stressfysiologie en gesprekstechnieken en tools. Ik heb geleerd om op praktische wijze coac… alles lezen - 20-11-2017 15:18

Wim Steijnis
starstarstarstarstar
Wim Steijnis
Customer Relations Representative bij WILD Juice B.V.
10
Stress en Burn-out Coach

"Fijne trainer en een prettige groep. Ik heb zeer veel geleerd van de oefeningen, de intervisie en de procesanalyses. Door het vertrouwen van medestudenten ben ik dichter bij mezelf en mijn emoties gekomen. Een prachtige opleiding die ik iedereen zou willen aanraden." - 15-11-2017 20:49

"Fijne trainer en een prettige groep. Ik heb zeer veel geleerd van de oefeningen, de intervisie en de procesanalyses. Door het vertrouwen van… alles lezen - 15-11-2017 20:49

starstarstarstarstar_border
Manuela van Etten
8
Stress en Burn-out Coach

"Een goed opleidingsinstituut, docenten zijn professioneel, weten waar ze het over hebben, geven inzicht en bieden ondersteuning indien nodig. Goed, duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal. Locatie(s) vind ik minder, vervelend dat je overal aanzienlijk parkeergeld moet betalen. De duur van de opleiding zou van mij iets langer mogen zijn, ik zou het over 1 jaar verspreiden. Maar verder zou ik zo weer een opleiding bij Sonnevelt volgen." - 15-11-2017 08:23

"Een goed opleidingsinstituut, docenten zijn professioneel, weten waar ze het over hebben, geven inzicht en bieden ondersteuning indien nodig… alles lezen - 15-11-2017 08:23

Brigitte Wendelgelst
starstarstarstarstar_half
Brigitte Wendelgelst
Stresscounselor & Vitaliteitscoach i.o. Groeien & Ontdekken, Passie voor Natuur & Mens, motiveren & Inspireren, SJD
9
Stress en Burn-out Coach

"De lessen zijn niet alleen diepgaand qua lesstof, maar ook zeer levendig. De interactieve manier van oefenen, met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling maken dat deze opleiding je leven werkelijk kan verrijken. Ook erg belangrijk: De respectvolle benadering, de flexibele opstelling en niet te vergeten de humor, maken iedere les een feestje. Warme sfeer!" - 14-11-2017 22:12

"De lessen zijn niet alleen diepgaand qua lesstof, maar ook zeer levendig. De interactieve manier van oefenen, met aandacht voor de persoonli… alles lezen - 14-11-2017 22:12

starstarstarstarstar_border
Else Leendertse
verpleegkundige/coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige opleiding met veel feitelijke kennis en een op diepgaande manier leren kennen van jezelf. Een zeer inspirerende trainer! Heel veel geleerd en kwaliteiten toegevoegd voor mijn coach-loopbaan. Super!!" - 14-11-2017 19:01

"Een prachtige opleiding met veel feitelijke kennis en een op diepgaande manier leren kennen van jezelf. Een zeer inspirerende trainer! Heel … alles lezen - 14-11-2017 19:01

starstarstarstarstar
Miranda Somford
Unitmanager
10
Stress en Burn-out Coach

"Enorm veel geleerd mbt het omgaan met stress en hoe je vervolgens je leven kunt leiden zoals je wilt. De kern is met name er gebeurt iets en hoe ga je er mee om....Ik heb geen tip wat beter kon..dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen volgen van mijn werkgever." - 14-11-2017 07:33

"Enorm veel geleerd mbt het omgaan met stress en hoe je vervolgens je leven kunt leiden zoals je wilt. De kern is met name er gebeurt iets en… alles lezen - 14-11-2017 07:33

starstarstarstarstar_half
C Nagel
Stresscounselor
9
Stress en Burn-out Coach

"Uitgebreide en begrijpelijk lesstof. Handige tools die direct inzetbaar zijn. Prettige aanvullingen van docente zoals bijpassende artikelen of boeken. De gehele opleiding geeft meer inzicht in je eigen persoonlijkheid. Er is de mogelijkheid voor extra begeleiding wanneer je vastloopt in je eigen proces. Al met al een uitstekende opleiding." - 13-11-2017 21:47

"Uitgebreide en begrijpelijk lesstof. Handige tools die direct inzetbaar zijn. Prettige aanvullingen van docente zoals bijpassende artikelen … alles lezen - 13-11-2017 21:47

starstarstarstarstar
Monique Korink
directie-assistente
10
Stress en Burn-out Coach

"Intensieve opleiding met betrokken, ervaren docenten. Veel en goede praktische oefeningen. Je wordt enorm uitgedaagd zelf antwoorden te vinden. Daarnaast zijn ook de contact met de medewerkers op het kantoor van Sonnevelt altijd betrokken en meedenkend!" - 13-11-2017 17:38

"Intensieve opleiding met betrokken, ervaren docenten. Veel en goede praktische oefeningen. Je wordt enorm uitgedaagd zelf antwoorden te vind… alles lezen - 13-11-2017 17:38

starstarstarstarstar_half
Eveline Arons
9
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding heeft enorm bijgedragen aan het vergroten van mijn eigen vitaliteit, het verkrijgen van de juiste kennis en aanleren van de vaardigheden om clienten te coachen in het verminderen van stress en het verhogen van hun vitaliteit" - 11-12-2016 14:41

"De opleiding heeft enorm bijgedragen aan het vergroten van mijn eigen vitaliteit, het verkrijgen van de juiste kennis en aanleren van de vaa… alles lezen - 11-12-2016 14:41

starstarstarstarstar_half
De wit
9
Stress en Burn-out Coach

"Opleiding stresscounselor gevolgd. Leuke en leerzame opleiding gegeven door gemotiveerde docenten. Lesinhoud theorie sluit aan bij de praktijk. Sfeer in de klas open en veilig. Veel praktische ervaringen. Niveau is op HBO. Locatie centraal in het land(Hilversum) en dicht bij het station. Helaas was soms het geluid van de trein storend in de les. Zeker bij openstaande deur in de zomer.
Zeer tevreden over dit opleidingsinstituut en al meerdere opleidingen gevolgd." - 11-12-2016 09:43

"Opleiding stresscounselor gevolgd. Leuke en leerzame opleiding gegeven door gemotiveerde docenten. Lesinhoud theorie sluit aan bij de prakti… alles lezen - 11-12-2016 09:43