Ervaringen met Burn-out

9,2
Gemiddeld cijfer voor Burn-out producten
Gebaseerd op 108 ervaringen
starstarstarstarstar
Margreet Visser
Stresscounselor
10
Stress en Burn-out Coach

"De trainers/coaches waren professioneel zowel individueel als het proces op groepsniveau werd goed begeleid. Het heeft mij persoonlijke groei gebracht en diverse nieuwe coach tools.
Je oefent ieder les en leert hiermee de nieuwe coach tools eigen te maken. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en overtuigingen en oefent om feedback te geven. Het cursusmateriaal bevat veel theorie over diverse coachmodellen." - 10-12-2016 22:22

"De trainers/coaches waren professioneel zowel individueel als het proces op groepsniveau werd goed begeleid. Het heeft mij persoonlijke groe… alles lezen - 10-12-2016 22:22

starstarstarstarstar_half
Esther Landman
9
Stress en Burn-out Coach

"Veel persoonlijke aandacht en er wordt goed op de groep gereageerd.
Is een van de docenten wat minder goed in een bepaald onderwerp dan wordt automatisch een ander hier voor ingezet " - 09-12-2016 16:12

"Veel persoonlijke aandacht en er wordt goed op de groep gereageerd. Is een van de docenten wat minder goed in een bepaald onderwerp dan wor… alles lezen - 09-12-2016 16:12

starstarstarstarstar
Jennifer de Jonge
10
Stress en Burn-out Coach

"Een prachtige balans tussen theorie en het gebruik maken daarvan in de praktijk. "Hoe werkt stress bij mij? Wat kan ik ervan leren?" Om het vervolgens ook weer toe te kunnen passen op cliënten. " - 09-12-2016 11:47

"Een prachtige balans tussen theorie en het gebruik maken daarvan in de praktijk. "Hoe werkt stress bij mij? Wat kan ik ervan leren?" Om het … alles lezen - 09-12-2016 11:47

starstarstarstarstar
Chantal de Jong
Zelfstandige
10
Stress en Burn-out Coach

"Ik heb de opleiding Stresscounselor als zeer inspirerend ervaren. Fantastische docenten en veel geleerd van de andere studenten in de groep. Een zeer praktisch ingestoken opleiding met goede theoretische onderbouwing." - 09-12-2016 08:20

"Ik heb de opleiding Stresscounselor als zeer inspirerend ervaren. Fantastische docenten en veel geleerd van de andere studenten in de groep.… alles lezen - 09-12-2016 08:20

Jetske Hingst
starstarstarstarstar_half
Jetske Hingst
Eigenaar | Practitioner | Coach bij Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
9
Stress en Burn-out Coach

"Focus bij Stress Counseling ligt op het leren coachen. Hier wordt dan ook veel mee geoefend. Dit wordt aangevuld met specifieke kennis over het fenomeen stress. Geweldige docenten. Fijne, veilige leeromgeving. Heel veel aan gehad." - 09-12-2016 07:00

"Focus bij Stress Counseling ligt op het leren coachen. Hier wordt dan ook veel mee geoefend. Dit wordt aangevuld met specifieke kennis over … alles lezen - 09-12-2016 07:00

starstarstarstarstar_border
Jacq Bruyn
Stresscounsler
8
Stress en Burn-out Coach

"Ik heb vooral veel ook over mijn eigen stress.

En hoe dit om te zetten in mijn eigen bedrijf

Waanzinnig reis na me zelf en de verbinding na de ander " - 08-12-2016 23:37

"Ik heb vooral veel ook over mijn eigen stress. En hoe dit om te zetten in mijn eigen bedrijf Waanzinnig reis na me zelf en de verbin… alles lezen - 08-12-2016 23:37

starstarstarstarstar
Peter Vergroesen
Natuurgeneeskundig Therapeut
10
Stress en Burn-out Coach

"Goede en inlevende docent, met heel veel ervaring. Niet alleen in het lesgeven, maar ook in de praktijk.
Een erg zinvolle en waardevolle opleiding!
Je leert de ins en outs van stress, wat het met je kan doen en hoe stress functioneert.
Ik kan dit aanraden voor iedere therapeut." - 02-12-2016 07:35

"Goede en inlevende docent, met heel veel ervaring. Niet alleen in het lesgeven, maar ook in de praktijk. Een erg zinvolle en waardevolle op… alles lezen - 02-12-2016 07:35

starstarstarstarstar
Ria Schoot Uiterkamp
10
Stress en Burn-out Coach

"Het was een fijne leerzame opleiding waarin ik veel geleerd heb over mezelf en mijn stress patronen. Mette heb ik ervaren als een liefdevolle docente die warmte uitstraalt maar ook humor in de lessen brengt." - 29-11-2016 08:49

"Het was een fijne leerzame opleiding waarin ik veel geleerd heb over mezelf en mijn stress patronen. Mette heb ik ervaren als een liefdevoll… alles lezen - 29-11-2016 08:49

starstarstarstarstar
Anna Hecheltjen
10
Stress en Burn-out Coach

"De docenten hebben me geïnspireerd om de stof eigen te maken. Ik heb veel geleerd over mezelf en mijn eigen (denk)patronen waardoor ik meer bagage heb om een ander daar ook in te begeleiding. De theorie werd leven ingeblazen door veel te kunnen oefenen. Mede dankzij de feedback van docent en medecursisten ben ik gegroeid als in mijn coach rol." - 25-11-2016 10:36

"De docenten hebben me geïnspireerd om de stof eigen te maken. Ik heb veel geleerd over mezelf en mijn eigen (denk)patronen waardoor ik meer … alles lezen - 25-11-2016 10:36

starstarstarstarstar
Nicole Ostendorf
10
Stress en Burn-out Coach

"Wat een warm welkom heb ik gekregen toen ik belde met Sonnevelt. De studiecoach heeft alle tijd genomen en wist mij bijzonder goed te informeren. Aangezien ik me te laat inschreef, werden een aantal zaken anders geregeld dan de normale procedure. Dit verliep zonder fouten. Binnen twee dagen mijn studiemap zodat ik gelijk kon beginnen. Mijn docent heeft me keurig teruggebeld zodat we vooraf konden bespreken hoe we een en ander zouden aanvliegen. Ik ben meer dan tevreden! " - 23-11-2016 22:29

"Wat een warm welkom heb ik gekregen toen ik belde met Sonnevelt. De studiecoach heeft alle tijd genomen en wist mij bijzonder goed te inform… alles lezen - 23-11-2016 22:29

starstarstarstarstar_half
Monique van Rens
Productiemedewerker/stresscounselor
9
Stress en Burn-out Coach

"Afgerond in Mei 2013.
Hele fijne lerares en manier van opleiden.
Door middel van de samenwerking van de medecursisten vormt het een veilige groep waarvan je ook nog eens van elkaar kunt leren." - 16-11-2016 20:54

"Afgerond in Mei 2013. Hele fijne lerares en manier van opleiden. Door middel van de samenwerking van de medecursisten vormt het een veilig… alles lezen - 16-11-2016 20:54

Maria Smeets
starstarstarstarstar
Maria Smeets
FILM & FOTOGRAFIE
10
Stress en Burn-out Coach

"- ervarend leren door zelfinzicht
- theorie eigen maken door te zelf te ervaren
- veel feedback op eigen patronen en coachingsvaardigheden
- doortastende docenten met veel opleiding en ontzettend veel coachingsservaring
- locatie prettig ruim licht gezellig mooi ingericht" - 14-11-2016 21:07

"- ervarend leren door zelfinzicht - theorie eigen maken door te zelf te ervaren - veel feedback op eigen patronen en coachingsvaardigheden… alles lezen - 14-11-2016 21:07

starstarstarstarstar
S. van Manen
10
Stress en Burn-out Coach

"Geweldig inspirerende opleiding genoten, heel veel geleerd, met name over mezelf. Elke trainingsdag was een feestje om bij te zijn :) Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in het waarom anderen dingen doen, of juist niet doen, aanrader!!!" - 14-11-2016 07:47

"Geweldig inspirerende opleiding genoten, heel veel geleerd, met name over mezelf. Elke trainingsdag was een feestje om bij te zijn :) Voor i… alles lezen - 14-11-2016 07:47

starstarstarstarstar
Roswitha de Ridder
HR adviseur en zelfstandig coach
10
Stress en Burn-out Coach

"Afwisselend, uitdagend, impactvol en heel bijzondere opleiding met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Praktische opleiding, veel oefenen met medestudenten. Onderling veel vertrouwen en openheid, ruimte om fouten te maken en zo zelf te leren. " - 13-11-2016 18:16

"Afwisselend, uitdagend, impactvol en heel bijzondere opleiding met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Praktische opleiding, veel oe… alles lezen - 13-11-2016 18:16

starstarstarstar_borderstar_border
C. Pullens
6
Stress en Burn-out Coach

"Leraressen (3 verschillende) vond ik over het algemeen goed, fijne groep. De kwaliteit van het lesmateriaal (map + aan te schaffen boek) liet te wensen over, van alles bij elkaar gezocht en slecht geformuleerd waardoor het regelmatig onduidelijk/verwarrend was. Dit zag ik ook terug in de vraagstelling van het theorie-examen. Gezien het niveau en de kosten van de opleiding viel me dit erg tegen. " - 02-08-2016 19:19

"Leraressen (3 verschillende) vond ik over het algemeen goed, fijne groep. De kwaliteit van het lesmateriaal (map + aan te schaffen boek) lie… alles lezen - 02-08-2016 19:19

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, door jouw feedback kunnen wij ons blijven verbeteren. Jouw feedback wordt terug gekoppelend naar de betreffende afdelingen en docenten. Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt om het lesmateriaal kwalitatief verder te verbeteren. Het komende lesjaar wordt gebruik gemaakt van vernieuwd lesmateriaal. Wanneer jij het vernieuwde lesmateriaal wilt ontvangen kun je contact opnemen met kantoor dan sturen we je kosteloos de nieuwe lesmap toe.

Met vriendelijke groet,

Team Sonnevelt

- 02-08-2016 19:19
starstarstarstarstar_half
Marlijn Migchels
Onderwijskundige
9
Stress en Burn-out Coach

"De training, Stresscounselor, is super!!! Fijne combinatie tussen praktijk, theorie en eigen ontwikkeling! En de lesdagen zijn ook nog eens lekker afwisseling!!
Kortom, voor mij een leerzame ervaring waarin ik me nog verder kan verdiepen in het coachvak!" - 09-12-2015 13:43

"De training, Stresscounselor, is super!!! Fijne combinatie tussen praktijk, theorie en eigen ontwikkeling! En de lesdagen zijn ook nog eens … alles lezen - 09-12-2015 13:43

starstarstarstarstar_half
Karin de Jong-Priems
Medisch Beeldvormende Bestralingsdeskundige bij St. Anna Zorggroep
9
Stress en Burn-out Coach

"De kracht van de opleiding zit hem in het zelf te ervaren. Je leert jezelf beter kennen en maakt hierdoor een persoonlijke groei door. Door je eigen valkuilen te onderzoeken ervaar je wat je cliënten straks ook gaan ervaren.
Hanneke is een enthousiaste en deskundige professional die je regelmatig een spiegel voorhoudt." - 24-11-2015 09:32

"De kracht van de opleiding zit hem in het zelf te ervaren. Je leert jezelf beter kennen en maakt hierdoor een persoonlijke groei door. Door … alles lezen - 24-11-2015 09:32

starstarstarstarstar
Hermien Bogaard
Trainer
10
Stress en Burn-out Coach

"Een geweldige opleiding, waar ik nog dagelijks veel aan heb in de begeleiding van cliënten.Heel praktisch, met een goede theoretische onderbouwing, soms oefening tijdens de les en opdrachten om thuis zelf verder over na te denken." - 22-11-2015 19:01

"Een geweldige opleiding, waar ik nog dagelijks veel aan heb in de begeleiding van cliënten.Heel praktisch, met een goede theoretische onderb… alles lezen - 22-11-2015 19:01

starstarstarstarstar_border
Coryne Jansen-Meerman
Personeelsadviseur
8
Stress en Burn-out Coach

"Deze opleiding is een absolute investering in jezelf. Ik gun het iedereen om met behulp van de juiste trainers (mensen met hun hart op de juiste plaats) hun eigen proces op te starten en door te maken, hoe moeilijk soms ook. Het gaat niet om het behalen van een diploma maar om het traject dat is ingezet en ook na afloop door zal blijven gaan! " - 21-11-2015 10:28

"Deze opleiding is een absolute investering in jezelf. Ik gun het iedereen om met behulp van de juiste trainers (mensen met hun hart op de ju… alles lezen - 21-11-2015 10:28

✓ Suzanne Aslander
starstarstarstarstar_half
M.S. Aslander
9
Stress en Burn-out Coach

"Inspirerend en het raakt mij! Ik verheug me op elke les. En ga met veel inzichten naar huis. Praktisch ingestoken door geweldige docente! Na afronding van deze opleiding sta ik sterk genoeg in mijn schoenen om zelf aan de slag te gaan." - 19-11-2015 19:17

"Inspirerend en het raakt mij! Ik verheug me op elke les. En ga met veel inzichten naar huis. Praktisch ingestoken door geweldige docente! Na… alles lezen - 19-11-2015 19:17

starstarstarstarstar_half
Fianne Stroeken
Vitaliteitsadviseur
9
Stress en Burn-out Coach

"Inhoudelijk goede training en een kwalitatief sterke en professionele docente. Er wordt gebruik gemaakt van praktische werkvormen en oefeningen. Ook de samenstelling van de groep en de locatie van de training zijn prima in orde." - 18-11-2015 10:04

"Inhoudelijk goede training en een kwalitatief sterke en professionele docente. Er wordt gebruik gemaakt van praktische werkvormen en oefenin… alles lezen - 18-11-2015 10:04

starstarstarstarstar_border
Claudy Voskens
professional organizer
8
Stress en Burn-out Coach

"In 2008 rondde ik mijn opleiding tot stresscounselor af. Een waardevolle training, als persoonlijke ontwikkeling voor jezelf en als basis voor je professie. Ik overweeg nu ene korte training E-counseling. Die hoop ik in 2016 te starten. Omdat mijn gevoel en ervaring met Sonnevelt positief zijn orienteer ik me dus opnieuw bij dit inmiddels renommeerde instituut. Theorie en (eigen) praktijk zijn een goede combi." - 18-11-2015 08:14

"In 2008 rondde ik mijn opleiding tot stresscounselor af. Een waardevolle training, als persoonlijke ontwikkeling voor jezelf en als basis vo… alles lezen - 18-11-2015 08:14

starstarstarstarstar_half
Jenny Holweg
9
Stress en Burn-out Coach

"Persoonlijk, warm, mensgericht, fijn contact. Prettige lesstof goede uitleg. Ook secretariaat bij sonnevelt erg mensgericht altijd behulpzaam en begripvol. Veel oefenen wat erg prettig is en er goede feedback gegeven wordt" - 17-11-2015 20:55

"Persoonlijk, warm, mensgericht, fijn contact. Prettige lesstof goede uitleg. Ook secretariaat bij sonnevelt erg mensgericht altijd behulpzaa… alles lezen - 17-11-2015 20:55

starstarstarstarstar_border
Jacq Bruyn
Stresscounsler
8
Stress en Burn-out Coach

"Ik sta nog aan het begin van de opleiding maar van af dag een wist ik dit is mijn plek. Heel veel coach technieken en info rond on thema stress. Veel zelf reflexie Ervaring deskundigen en enthousiaste mensen voor de groep." - 17-11-2015 18:48

"Ik sta nog aan het begin van de opleiding maar van af dag een wist ik dit is mijn plek. Heel veel coach technieken en info rond on thema st… alles lezen - 17-11-2015 18:48

starstarstarstarstar_border
Suzanne Verveer
Coach
8
Stress en Burn-out Coach

"Ik heb heel veel inzichten en verdieping gekregen! Veel geleerd over mijzelf als coach. Ik heb een veilige en lerende omgeving ervaren. Met zorg is er aan de training inhoud gegeven" - 17-11-2015 18:15

"Ik heb heel veel inzichten en verdieping gekregen! Veel geleerd over mijzelf als coach. Ik heb een veilige en lerende omgeving ervaren. Met … alles lezen - 17-11-2015 18:15