Ervaringen met Burn-out

9,2
Gemiddeld cijfer voor Burn-out producten
Gebaseerd op 108 ervaringen
starstarstarstarstar
Gerda Bos
Stresscounsor, gewichtsconsulent
10
Stress en Burn-out Coach

"Een hele leerzame, inspirerende opleiding waar je veel tools aangereikt krijgt om mensen te helpen de antwoorden in zichzelf te vinden, ook een erg goede opleiding voor je eigen persoonlijke ontwikkeling" - 10-11-2015 20:07

"Een hele leerzame, inspirerende opleiding waar je veel tools aangereikt krijgt om mensen te helpen de antwoorden in zichzelf te vinden, ook … alles lezen - 10-11-2015 20:07

starstarstarstarstar
Annemiek van Meurs
10
Stress en Burn-out Coach

"Pluspunten: praktijkgerichte opleiding, prettige sfeer tijdens de les, veel coachingsgesprekken geoefend, werkboek bevat veel oefeningen en tips en achtergond informatie hoe om te gaan met stress. Hele fijne en deskundige docenten met veel ervaring. " - 04-11-2015 08:44

"Pluspunten: praktijkgerichte opleiding, prettige sfeer tijdens de les, veel coachingsgesprekken geoefend, werkboek bevat veel oefeningen en … alles lezen - 04-11-2015 08:44

Thea Van Koppen
starstarstarstarstar_border
Thea Van Koppen
Fit en gezond
8
Stress en Burn-out Coach

"Prachtige trainingen om te kijken hoe jij in het leven staat en wat het leven met je doet. Echt bij je gevoel komen. Wat doet een reactie van een ander met jou? Hoe kunnen we onze patronen loslaten? Inspirerend en zeer waardevol. " - 03-11-2015 13:50

"Prachtige trainingen om te kijken hoe jij in het leven staat en wat het leven met je doet. Echt bij je gevoel komen. Wat doet een reactie va… alles lezen - 03-11-2015 13:50

starstarstarstarstar
van Rhijn
Financieel medewerkster
10
Stress en Burn-out Coach

"Sonnevelt Opleidingen is een onderwijsinstituut met veel oog voor persoonlijke aandacht. De docenten zijn erg professioneel, de leerstof interessant en de locaties erg prettig. Ook contacten met andere afdelingen op kantoor verlopen er prettig en klantvriendelijk. " - 02-11-2015 13:40

"Sonnevelt Opleidingen is een onderwijsinstituut met veel oog voor persoonlijke aandacht. De docenten zijn erg professioneel, de leerstof int… alles lezen - 02-11-2015 13:40

starstarstarstarstar_half
Esther Doll
Coach voor Bewust Leven
9
Stress en Burn-out Coach

"Inspirerende lessen gegeven door een trainer met passie voor het vak. De verbindende factor voor de groep. Deze lessen zijn goed te volgen voor elk niveau, mits je openstaat om jezelf te ontwikkelen. " - 01-11-2015 11:15

"Inspirerende lessen gegeven door een trainer met passie voor het vak. De verbindende factor voor de groep. Deze lessen zijn goed te volgen v… alles lezen - 01-11-2015 11:15

Irene Bex
starstarstarstarstar_half
Irene Bex
Beschikbaar als flexibele troubleshooter/secretaresse/allround medewerker/ managementassistente/ personal assistant
9
Stress en Burn-out Coach

"Fijne open trainer, prettige sfeer, veel praktische oefeningen in de les, goed werkbaar lesboek, prettig contact secretariaat. Al met al een fijne en zeer leerzame opleiding. Een goede aanbeveling waard!
" - 30-10-2015 07:33

"Fijne open trainer, prettige sfeer, veel praktische oefeningen in de les, goed werkbaar lesboek, prettig contact secretariaat. Al met al een… alles lezen - 30-10-2015 07:33

starstarstarstarstar
Maaike Stout
10
Stress en Burn-out Coach

"deze opleiding zorgt dat je op ontdekkingsreis gaat in je eigen leven, dat je kan groeien en de docenten laten je deuren openen in jezelf. De opleiding is qua inhoud goed verzorgt, duidelijke lesmap ." - 29-10-2015 22:08

"deze opleiding zorgt dat je op ontdekkingsreis gaat in je eigen leven, dat je kan groeien en de docenten laten je deuren openen in jezelf. D… alles lezen - 29-10-2015 22:08

starstarstarstarstar
Annette Lagendijk
Coach
10
Stress en Burn-out Coach

"De opleiding stresscounselor wordt gegeven door enthousiaste, vitale en bekwame docenten. Een super mooie opleiding die ik iedereen kan aanraden. Wil je jezelf en een ander 'echt' ontmoeten.....volg dan deze opleiding. " - 29-10-2015 19:14

"De opleiding stresscounselor wordt gegeven door enthousiaste, vitale en bekwame docenten. Een super mooie opleiding die ik iedereen kan aanr… alles lezen - 29-10-2015 19:14