business

Ook voor leren in je organisatie

Social learning met collega's.

NL Leert Door: vergelijk 3x gratis loopbaanadvies

Wil jij een gratis loopbaanadvies? Bekijk hieronder de loopbaantrajecten van gekwalificeerde coaches die je gratis met de NL Leert Door subsidie kunt aanvragen. Met een ontwikkeladvies ga je samen met een coach jouw potentieel en arbeidskansen in kaart brengen. Zodat je sterker uit deze crisis komt!

Op deze pagina vind je een overzicht van welke trajecten onder de regeling vallen, kijk welke opleider/traject jou aanspreekt en schrijf je in voor maximaal 1 van de opleidingen.

Je kunt je vrijblijvend bij de onderstaande aanbieders voor inschrijven op een gratis ontwikkeladvies. De aanbieder registreert jou aanvraag en regelt de subsidieaanvraag. Lees ook de veelgestelde vragen over het ontwikkeladvies.

Let op: Er is bekend gemaakt dat op 1 december weer budget vrijkomt voor het gratis loopbaanadvies via NL Leert Door. Schrijf je nu alvast in en vergroot je kans om hieraan deel te nemen. De vorige keer was de subsidie in een maand vergeven, deze keer zal dit een stuk sneller gaan. De opleider zal je, na jouw inschrijving, op de hoogte houden van de voortgang.

Bekijk ook: Loopbaanadvies, POP & Loopbaangesprekken, Loopbaancoaching en Loopbaanadviseur.

Bekijk ook: Loopbaanadvies, POP & Loopbaangesprekken en Loopbaancoaching.

check_box_outline_blank

Nederland Leert Door - Loopbaanontwikkeladvies (niet gratis meer)

Logo van Inspiration at Work
placeUtrecht

Volg alsnog het NL Leert Door traject, live of online! Door de Corona situatie is het meer dan ooit nodig dat we wendbaar zijn om ons goed …

check_box_outline_blank

Ontwikkeladvies: "NL Leert Door" Loopbaancoaching

Logo van 4Human Training & Coaching
placeAmersfoort, Apeldoorn en 8 andere regio's

Wil je inzicht in de kwaliteiten, talenten en marktkansen van jezelf of je medewerkers? Ben je ZZPer en wil je je kansen weten? Wil je een …

check_box_outline_blank

Gratis loopbaan ontwikkeladvies 'NL Leert door' voor (V)MBO-ers (tot maximaal MBO-2)

Logo van Hospitality Coaching & Trainingen
place's-Hertogenbosch, Alkmaar en 39 andere regio's

Dacht je er al eens aan om loopbaanadvies aan te vragen? Of om iets in je loopbaan te veranderen? Of om juist een bevestiging te krijgen da…

Veelgestelde vragen over ontwikkeladvies

Wat is een ontwikkeladvies?

Een ontwikkeladvies is een gesprek met een loopbaancoach en geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige baan en je kansen op de arbeidsmarkt.

Waar bestaat een ontwikkeladvies uit?

De loopbaancoach is vrij om dit in te vullen, maar vaak komt het neer op:

  1. Intake gesprek, waar aandacht is voor je kwaliteiten, interesses en wensen.
  2. Arbeidsmarktscan, berekent jou kansen op de arbeidsmarkt.
  3. 4 uur persoonlijke 1:1 loopbaancoaching.
  4. Persoonlijk loopbaanprofiel, een samenvatting.
  5. Loopbaan actieplan, de stappen naar de nieuwe baan.

Hoeveel gesprekken zijn gratis?

Het gratis loopbaantraject van NL Leert Door bestaat uit 5 uur. Waarvan 1 uur bestemt is voor een intake en kennismaking en 4 uur voor loopbaanbegeleiding. Het hele ontwikkeltraject is gratis en wordt door de Rijksoverheid betaald.

Zijn hier echt geen kosten aan verbonden?

Voor deelnemers zijn hier geen kosten aan verbonden als het traject geheel wordt doorlopen. Wanneer iemand het traject niet af maakt, worden de kosten die al gemaakt zijn in rekening gebracht. De loopbaancoach ontvangt namelijk geen subsidie als het traject niet is afgerond.

Hoe vind ik de juiste loopbaancoach?

Onderzoek de reputatie van de coach. Op Springest kun je per coachingstraject ervaringen zien van eerdere deelnemers. Mocht je na het intake gesprek geen goede klik hebben met de coach, dan kun je bij de meeste aanbieders de coaching op dat moment nog afbreken. Vraag vantevoren hoeveel coaches er voor de aanbieder werken en of je na de kennismaking nog kunt switchen van coach.

Hoe kan ik me aanmelden voor gratis loopbaancoaching

Bovenin deze pagina zie je verschillende gratis loopbaantrajecten staan. Je kunt per aanbieder informatie aanvragen of je direct inschrijven. Let op, de inschrijving is een voorinschrijving en geen garantie dat het coachingstraject doorgaat. Op 1 december 2020 registreert de aanbieder jou bij het rijksoverheid loket. De aanbieder laat weten wanneer je succesvol bent ingeschreven en kosteloos het traject kunt volgen.

Is de inschrijving vrijblijvend?

Zolang jij voor 30 november via de mail doorgeeft dat je van de inschrijving afziet, zit je nergens aan vast. Het is tot die tijd namelijk een voorinschrijving, 1 december zal de subsidie pas worden aangevraagd.

Waar vinden de loopbaantrajecten plaats?

Met NL Leert Door kun je een ontwikkeladvies volgen bij een gekwalificeerd loopbaancoach in de buurt. Mocht je vanwege de coronacrisis toch liever digitaal afspreken, dan staan de meeste coaches open voor een videogesprek via de computer of telefoon.

keyboard_arrow_upTerug naar boven