Ervaringen met HR-beleid producten

8,9
Gemiddelde score van HR-beleid producten
Gebaseerd op 20 ervaringen
Abe Wind
starstarstarstarstar
Abe Wind
Manager Customer Support
10
Strategisch HRM (post-HBO)

"Inspirerende cursus Strategisch HRM waarin ruimte is het delen van ervaringen en veel nieuwe zaken in de diepte te leren waar zelfs ik met op 63 jarige leeftijd van kon genieten." - 02-10-2019 19:57

"Inspirerende cursus Strategisch HRM waarin ruimte is het delen van ervaringen en veel nieuwe zaken in de diepte te leren waar zelfs ik met o… alles lezen - 02-10-2019 19:57

starstarstarstarstar
S Wesseloo
Compensation & Benefits Manager
10
Compensation & Benefits Management (Strategisch management, Strategisch HRM)

"Deelname aan de opleiding Compensation & Benefits Management van Vlerick (2018) heeft mij veel inzicht gegeven in de strategische componenten van beloningsbeleid. Een zeer leerzame opleiding met veel aandacht voor de toepassing in de praktijk en hoe er op verschillende manieren door organisaties gekeken wordt naar rewarding. De opleiding is internationaal maar zeker ook zeer geschikt voor Nederlandse C&B professionals; een deel van het programma richt is namelijk ook op de Nederlandse (fiscale) aspecten van belonen." - 27-03-2019 08:48

"Deelname aan de opleiding Compensation & Benefits Management van Vlerick (2018) heeft mij veel inzicht gegeven in de strategische componente… alles lezen - 27-03-2019 08:48

starstarstarstarstar
Yvonne van der Peijl
Expert Compensation & benefits
10
Compensation & Benefits Management (Strategisch management, Strategisch HRM)

"Very well organized, and there even was an evening program on one of the evenings to get to know the other students as well. This was very nice! Also good lunch and coffee!
This level of education on this specific subject could not be found in the Netherlands. The program is for both Dutch and Belgian students, a split was made to facilitate Dutch and Belgian law subjects. The campus in Brussels was easy to reach and there are enough good hotels in the direct proximity of the facility. The entrance to the facility was somewhat hidden and in the middle of building works going on at that time. This will only be temporary, luckily." - 25-03-2019 10:51

"Very well organized, and there even was an evening program on one of the evenings to get to know the other students as well. This was very n… alles lezen - 25-03-2019 10:51

starstarstarstarstar
Gerda Vijfhuizen
Adviseur Kwaliteit & Organisatie/PLV hoofd MSC
10
Strategisch HRM (post-HBO)

"Superleuke opleiding. De docent gebruikt veel praktijkvoorbeelden waardoor je de theorie direct gaat linken naar je eigen praktijksituatie. Dit maakt de opleiding praktisch en toepasbaar. De interactie met medestudenten is erg leerzaam. Hoe is het in een andere organisatie geregeld en wat kan ik daarvan meenemen? De docent is heel betrokken en reageert snel op vragen. De locatie, langs de A13, was voor iedereen handig. Goede, gratis, parkeergelegenheid. Ik heb veel aan deze opleiding gehad. " - 25-09-2018 05:24

"Superleuke opleiding. De docent gebruikt veel praktijkvoorbeelden waardoor je de theorie direct gaat linken naar je eigen praktijksituatie. … alles lezen - 25-09-2018 05:24

Stella Appelman
starstarstarstarstar_half
Stella Appelman
HR adviseur
9
Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)

"De begeleiding vanuit Van den Broek en partners was echt top! Wat mij aansprak was dat we iedere module een andere docent hadden, hierdoor was er veel afwisseling. De docenten komen uit de HR praktijk, waardoor ze een goede koppeling naar de praktijk kunnen maken. Aandachtspunt is dat onze groep zijn businesscase in de periode juli-augustus afrondde. Dit was lastig omdat veel mensen die je nodig hebt voor je onderzoek dan met vakantie zijn. Verder top-opleiding!" - 14-09-2018 07:21

"De begeleiding vanuit Van den Broek en partners was echt top! Wat mij aansprak was dat we iedere module een andere docent hadden, hierdoor w… alles lezen - 14-09-2018 07:21

Bernadet Gorissen-Konincks
starstarstarstarstar
Bernadet Gorissen-Konincks
Adviseur HR Stadsbeheer Gemeente Rotterdam
10
Leerlijn Strategisch HRM

"Samen met Saske de Koning van Driessen zijn wij het avontuur aangegaan en hebben wij als gemeente Rotterdam onze stempel mogen drukken op de leerlijn strategisch HRM. De training, onder leiding van Marc Oonk en Huub Mennen hebben wij als zeer positief ervaren. Inspirerend, vernieuwend en verhelderend met duidelijke handvatten voor onze dagelijkse praktijk binnen HR advies. Absolute aanrader!" - 25-05-2018 14:17

"Samen met Saske de Koning van Driessen zijn wij het avontuur aangegaan en hebben wij als gemeente Rotterdam onze stempel mogen drukken op de… alles lezen - 25-05-2018 14:17

Yvonne Van Arnhem
starstarstarstarstar_half
Yvonne Van Arnhem
Adviseur HRO bij Gemeente Rotterdam, dedicated team HR Stadsbeheer
9
Leerlijn Strategisch HRM

"De leerlijn heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en gedrag van anderen, hoe deze effectief (strategisch) in te zetten in mijn werk als adviseur HR. Heel inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk" - 29-03-2018 12:16

"De leerlijn heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en gedrag van anderen, hoe deze effectief (strategisch) in te zetten in mijn wer… alles lezen - 29-03-2018 12:16

starstarstarstarstar_half
Liesbeth Stotijn
Senior adviseur HRO
9
Leerlijn Strategisch HRM

"Inspirerende en direct toepasbare leerlijn met toegevoegde waarde. Combinatie van inhoud en vaardigheden, inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. In je dagelijkse praktijk direct te gebruiken om anders aan tafel te zitten in je adviesgesprekken. Een aanrader!" - 19-03-2018 11:35

"Inspirerende en direct toepasbare leerlijn met toegevoegde waarde. Combinatie van inhoud en vaardigheden, inzicht in je eigen gedrag en dat … alles lezen - 19-03-2018 11:35

starstarstarstarstar_half
Ronald jan Van der Hoogt
HR Adviseur
9
Leerlijn Strategisch HRM

"Met de nodige twijffels begonnen, heb ik er wel wat aan?, binnen 1 cursus dag was dat verdwenen. Een aanrader. Inzicht in mezelf vergroot en zeer veel handvatten gekregen op strategisch en financieel HR gebied." - 11-02-2018 12:25

"Met de nodige twijffels begonnen, heb ik er wel wat aan?, binnen 1 cursus dag was dat verdwenen. Een aanrader. Inzicht in mezelf vergroot en… alles lezen - 11-02-2018 12:25

starstarstarstarstar_border
Florence Stuurland
8
Masterclass Strategisch HRM

"Waardevolle masterclass door deskundige gepassioneerde trainers. Max van Liemt en Irma Doze leren je hoe je op een pragmatische manier strategisch HRM en HR Analytics kan toepassen in je werk. Goede interactie, theorieën en praktijk voorbeelden. De opgedane kennis tilt de HR functie naar een hoger niveau en laat je toegevoegde waarde zien voor de business. Tevens levert de training de nodige motivatie om de kennis meteen toe te passen in de praktijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding. " - 03-12-2016 18:08

"Waardevolle masterclass door deskundige gepassioneerde trainers. Max van Liemt en Irma Doze leren je hoe je op een pragmatische manier strat… alles lezen - 03-12-2016 18:08

starstarstarstarstar_border
Astrid Bolder-Kamps
8
Masterclass Strategisch HRM

"Docenten met kennis van zaken. Heel interessante theorieën, modellen, veel praktijk-voorbeelden, veel interactie. De training levert je niet alleen kennis op, maar bezorgt je ook energie om met het geleerde aan de slag te gaan!" - 14-11-2016 09:40

"Docenten met kennis van zaken. Heel interessante theorieën, modellen, veel praktijk-voorbeelden, veel interactie. De training levert je niet… alles lezen - 14-11-2016 09:40

starstarstarstarstar_border
Sliedrecht
HR business partner
8
Strategisch HRM (post-HBO)

"Ik heb de opleiding Strategisch HRM als positief ervaren. De combinatie van op de praktijkgerichte lesmaterialen, de praktijkgerichte docent (Irma Kop) en locatie (Utrecht) maken deze ICM opleiding de moeite waard. Vooral voor HR professionals die een meer strategische visie willen ontwikkelen is deze opleiding een mooi startpunt." - 13-04-2016 17:41

"Ik heb de opleiding Strategisch HRM als positief ervaren. De combinatie van op de praktijkgerichte lesmaterialen, de praktijkgerichte docent… alles lezen - 13-04-2016 17:41

starstarstarstarstar_half
Erik
9
Strategisch HRM (post-HBO)

"Praktijkgerichte opleiding door een docent met veel praktijkervaring en -voorbeelden. Ik heb veel van de theorie direct in praktijk kunnen brengen in mijn dagelijkse werk als HRM adviseur en ben met deze basis in staat de stap te maken naar een adviseur op strategisch niveau." - 12-04-2016 06:21

"Praktijkgerichte opleiding door een docent met veel praktijkervaring en -voorbeelden. Ik heb veel van de theorie direct in praktijk kunnen b… alles lezen - 12-04-2016 06:21

starstarstarstarstar_border
benten
8
Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)

"Opfrissing en vernieuwing van kennis en kunde met afwisselende trainers die ieder vanuit hun eigen deskundigheid die enthousiast hun ervaring delen. Adviesvaardigheid had wat mij betreft uitgebreider gemogen was zeer boeiend.
" - 02-02-2016 10:03

"Opfrissing en vernieuwing van kennis en kunde met afwisselende trainers die ieder vanuit hun eigen deskundigheid die enthousiast hun ervarin… alles lezen - 02-02-2016 10:03

starstarstarstarstar_border
Van de Wouw
HR ondersteuner
8
Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)

"Een compacte intensieve opleiding op niveau. De trainers vertellen vanuit hun ervaring en staan met één been in het bedrijfsleven. Vanwege de kleine groep is het mogelijk om ervaring en kennis te delen." - 24-01-2016 22:16

"Een compacte intensieve opleiding op niveau. De trainers vertellen vanuit hun ervaring en staan met één been in het bedrijfsleven. Vanwege d… alles lezen - 24-01-2016 22:16

starstarstarstarstar_half
Kroon
HR Adviseur
9
Strategisch HRM (post-HBO)

"De leerstof sloeg goed aan op de praktijk en de trainer had ruime ervaring in de praktijk. Hij kon daar veel over vertellen en ervaringen erover delen. Hij nam echt de tijd voor zijn studenten en zeker bij de opdrachten kon je ten alle tijden om feedback vragen. Deze opleiding heeft zeker een bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling, zakelijk en privé." - 28-07-2015 14:47

"De leerstof sloeg goed aan op de praktijk en de trainer had ruime ervaring in de praktijk. Hij kon daar veel over vertellen en ervaringen er… alles lezen - 28-07-2015 14:47

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)

"Een korte, intensieve en brede opleiding. De docenten hadden allemaal zeer veel kennis en brachten de stof boeiend en plezierig. Vooral veranderprocessen en adviesvaardigheden vond ik zeer waardevol en ik heb met plezier deze opleiding gevolgd. " - 20-08-2014 09:47

"Een korte, intensieve en brede opleiding. De docenten hadden allemaal zeer veel kennis en brachten de stof boeiend en plezierig. Vooral vera… alles lezen - 20-08-2014 09:47

starstarstarstarstar_border
Caroline Dirken
8
Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)

"Echt een interessante, leerzame en leuke opleiding. Professionele docenten. Uiteraard was het ene blok veel boeiender dan het andere, maar ik heb de opleiding met veel plezier en enthousiasme gevolgd. Veel geleerd, een groeispurt gemaakt en mijzelf verder ontwikkeld, een echte aanrader dus!" - 11-08-2014 13:22

"Echt een interessante, leerzame en leuke opleiding. Professionele docenten. Uiteraard was het ene blok veel boeiender dan het andere, maar i… alles lezen - 11-08-2014 13:22

starstarstarstarstar
Martine Scholten
Projectadviseur at Fusiebank Rabobank Noord- en Oost Achterhoek
10
Strategisch HRM (post-HBO)

"Ik heb genoten van de opleiding Strategisch HRM. Ik wilde mij meer verdiepen in het vak HRM en daarbij mij verbreden als businesscontroller.
De combinatie leek al bij de start van de opleiding goed te passen. Vol passie en plezier ben ik aan de slag geweest met groeps- en individuele opdrachten en daarbij ook een bijdrage kunnen leveren voor mijn werkgever. De trainer gaf vanuit haar ruime praktijkervaring zeker een toegevoegde waarde. Ik heb veel energie gehaald uit de lessen en opdrachten en mijn interesse voor het HRM vak is zeker bevestigd. Aan het eind benoemde de trainer mijzelf als meest getalenteerde cursist van de groep. Dank je wel!
" - 05-05-2014 17:58

"Ik heb genoten van de opleiding Strategisch HRM. Ik wilde mij meer verdiepen in het vak HRM en daarbij mij verbreden als businesscontroller.… alles lezen - 05-05-2014 17:58

starstarstarstarstar_border
Els Hermans
8,2
Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)

"Een korte, intensieve en brede opleiding. De docenten hadden allemaal zeer veel kennis en brachten de stof boeiend en plezierig.
Eén minpunt: de scriptie vroeg wel erg veel aandacht en tijd in de korte periode, waardoor ik het verkrijgen van echte verdieping moeilijk vond.
Mogelijk dat de directie van BP hier in het vervolg rekening mee houdt.

" - 04-01-2011 14:34

"Een korte, intensieve en brede opleiding. De docenten hadden allemaal zeer veel kennis en brachten de stof boeiend en plezierig.Eén minpunt:… alles lezen - 04-01-2011 14:34