1 Master Personeelsmanagement Opleidingen & Cursussen

Bekijk ook: Human Resource Management (HRM), Verzuimgesprekken & verzuimmanagement, POP & Loopbaangesprekken, Medezeggenschap, P&O / P&A (Personeel & Organisatie / Arbeid), Casemanagement, Staats- en bestuursrecht, HR-beleid, Recruitment, Loopbaancoaching / Loopbaanbegeleiding, Diversiteit en Duurzame inzetbaarheid.

check_box_outline_blank

Masterclass HRM (personeelsmanagement), gedrag gedreven besluitvorming & organiseren

Logo van CAI opleidingen
Maandag 27 februari 2017 in Utrecht en 3 andere data

Besluiten nemen is een cruciale factor om effectief een organisatie te kunnen besturen. Val vanuit verschillende view points (perspectieven…

Keuzehulp Personeelsmanagement

De naam draagt het eigenlijk al in zich, personeelsmanagement heeft als doel het organiseren en managen van het personeel. Het personeelsbeleid is het geheel van maatregelen gericht op arbeid, die helpen de organisatiedoelstellingen te verwezenlijken. Aandachtsgebieden van Personeelsmanagement zijn bijvoorbeeld de instroom en uitstroom van personeel, functiemanagement, ontwikkeling van personeel, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaardenbeleid. Is personeelsmanagement jouw interessegebied en wil je hier graag meer over leren? Dan is een opleiding of cursus Personeelsmanagement is misschien wel iets voor jou.