school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 42.000 cursussen & opleidingen.

1 Master Personeelsmanagement Opleidingen & Cursussen

Bekijk ook: Vrijwilligersmanagement, Verzuimgesprekken & verzuimmanagement, Casemanagement, HR-beleid, Human Resource Management (HRM), P&O / P&A (Personeel & Organisatie / Arbeid), POP & Loopbaangesprekken, Recruitment, Diversiteit, Loopbaancoaching / Loopbaanbegeleiding, Duurzame inzetbaarheid, Staats- en bestuursrecht en Medezeggenschap.

check_box_outline_blank

Masterclass Personeelsmanagement, organiseren & gedrag gedreven besluitvorming (Behavioral Decision Making)

Logo van CAI opleidingen
Woensdag 27 september 2017 in Den Haag en 3 andere data

Besluiten nemen is een cruciale factor om effectief een organisatie te kunnen besturen. Val vanuit verschillende view points (perspectieven)…

Keuzehulp Personeelsmanagement

De naam draagt het eigenlijk al in zich, personeelsmanagement heeft als doel het organiseren en managen van het personeel. Het personeelsbeleid is het geheel van maatregelen gericht op arbeid, die helpen de organisatiedoelstellingen te verwezenlijken. Aandachtsgebieden van Personeelsmanagement zijn bijvoorbeeld de instroom en uitstroom van personeel, functiemanagement, ontwikkeling van personeel, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaardenbeleid. Is personeelsmanagement jouw interessegebied en wil je hier graag meer over leren? Dan is een opleiding of cursus Personeelsmanagement is misschien wel iets voor jou.

people In-company training nodig? Een maatwerktraject is zo geregeld!
Geef ons je wensen door en wij matchen je aanvraag met relevante opleiders. Gratis en geheel vrijblijvend.