Ervaringen met Solliciteren

8,7
Gemiddelde score van Solliciteren producten
Gebaseerd op 57 ervaringen
Ilona Visser
starstarstarstarstar_border
Ilona Visser
Fysiotherapeut, bewegingswetenschapper
8
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de cursus. Helaas had ik een 1 op 1 cursus, maar ondanks dit hadden we evengoed verschillende onderdelen doorgenomen en een sollicitatiegesprek geoefend. Sophie heeft een fijne manier van benaderen en kan goed analyseren waar je juist nog iets in kunt verbeteren.
" - 16-01-2020 20:45

"Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de cu… alles lezen - 16-01-2020 20:45

Ilona Visser
starstarstarstarstar_border
Ilona Visser
Fysiotherapeut, bewegingswetenschapper
8
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"
Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de cursus. Helaas had ik een 1 op 1 cursus, maar ondanks dit hadden we evengoed verschillende onderdelen doorgenomen en een sollicitatiegesprek geoefend. Sophie heeft een fijne manier van benaderen en kan goed analyseren waar je juist nog iets in kunt verbeteren.
" - 16-01-2020 20:41

" Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de … alles lezen - 16-01-2020 20:41

starstarstarstarstar_border
K.
8
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"
Ik heb erg genoten van de sollicitatietraining van JobBootcamp. Ik heb een training gezamelijk met meerdere mensen gedaan, hier vond ik de groepsbetrokkenheid erg fijn, waardoor ik feedback kon krijgen over mijn pitch en om te leren hoe ik als persoon bij andere mensen overkom. Hier vond ik wel dat het tempo met ons zessen redelijk langzaam was. Voor deze reden heb ik de tweede dag van de training een op een gedaan.

Voor beide dagen gaf Sophie de trainingen. Hoewel ik persoonlijk vind dat Sophie nog relatief jong is in haar eigen sollicitatie-ervaring,
ontbreekt het haar geenszins in haar kennis en begrip van professioneel soliciteren. Ik vind dat Sophie sterke people skills heeft en in combinatie met haar psychologie
kennis vond ik het erg fijn om mijn persoonlijke doelen te integreren met die van het vinden van een baan. Dit vond ik erg de moeite waard. Misschien zelfs nog meer dan het leren schrijven van een correcte C.V.

Mijn enige feedback zou zijn dat deze sollicitatietraining meer sociaal gericht is. Ik miste zelf meer de zakelijke en internationale kant.
Ik zou deze training aanbevelen aan iemand die begeleiding zoekt bij het vinden van een nieuwe baan en minder aan iemand die specifiek op zoek is naar een leidinggevende functie bij een groot internationaal bedrijf." - 17-12-2019 20:49

" Ik heb erg genoten van de sollicitatietraining van JobBootcamp. Ik heb een training gezamelijk met meerdere mensen gedaan, hier vond ik de… alles lezen - 17-12-2019 20:49

Martin van der Linden
starstarstarstarstar_border
Martin van der Linden
Interim manager
8
Overtuigend Solliciteren

"Een bijzonder goede training die je gestructureerd en met duidelijke focus meeneemt naar je volgende stap. Diep van binnen voelen we wel waar we goed in zijn, maar dit over het voetlicht brengen is vaak een lastige stap. Deze training stimuleert je keuzes te maken om competenties en vaardigheden in te zetten voor een betere profilering. En met resultaat. " - 05-11-2019 16:15

"Een bijzonder goede training die je gestructureerd en met duidelijke focus meeneemt naar je volgende stap. Diep van binnen voelen we wel waa… alles lezen - 05-11-2019 16:15

Frits Heldeweg
starstarstarstarstar
Frits Heldeweg
Communicatie en Begeleiding I
10
Futureproof Solliciteren (voor medewerkers die onvoldoende bekend zijn met Social Media mogelijkheden)

"Prima ervaring: bruikbare tips & tricks van deskundige mensen. Vooral hoe je je profileert op social media en wat je kunt doen om jezelf zo goed mogelijk (waar nodig proactief) te etaleren voor intermediairs en bedrijven. " - 17-10-2019 07:23

"Prima ervaring: bruikbare tips & tricks van deskundige mensen. Vooral hoe je je profileert op social media en wat je kunt doen om jezelf zo … alles lezen - 17-10-2019 07:23

Harry de Lange
starstarstarstarstar_half
Harry de Lange
Inzetbaarheidscoach en trainer
9
Futureproof Solliciteren (voor medewerkers die onvoldoende bekend zijn met Social Media mogelijkheden)

"Met Carla heerlijk samengewerkt, een feestje. Ervaren flexibele trainer die goed contact maakt met de deelnemers. Vanuit de actualiteit inspeelt op de persoonlijke behoefte. Zeer tevreden deelnemers evaluaties. Top workshop!
" - 09-10-2019 14:42

"Met Carla heerlijk samengewerkt, een feestje. Ervaren flexibele trainer die goed contact maakt met de deelnemers. Vanuit de actualiteit insp… alles lezen - 09-10-2019 14:42

starstarstarstar_halfstar_border
Selma Yilmaz
Klantregisseur II
7
Futureproof Solliciteren (voor medewerkers die onvoldoende bekend zijn met Social Media mogelijkheden)

"Een leuke interactieve workshop. We kregen goede tips, met name over hoe je je social media hiervoor kan inzetten. Vooral informatie over het linked In profiel en het gebruik hiervan was waardevol." - 03-10-2019 09:17

"Een leuke interactieve workshop. We kregen goede tips, met name over hoe je je social media hiervoor kan inzetten. Vooral informatie over he… alles lezen - 03-10-2019 09:17

Sanne Noordhoff
starstarstarstarstar
Sanne Noordhoff
Communicatieadviseur
10
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"Mooi totaalpakket voor het oppimpen van je personal branding. Zowel online als voor een fomeel gesprek, alles valt mooi in elkaar. Fijn deze praktische tips, die ik direct kan gebruiken! " - 02-07-2019 09:29

"Mooi totaalpakket voor het oppimpen van je personal branding. Zowel online als voor een fomeel gesprek, alles valt mooi in elkaar. Fijn deze… alles lezen - 02-07-2019 09:29

Dank voor je enthousiaste review Sanne! Fijn om terug te horen hoe je het hebt ervaren en dat je de tips gelijk gaat gebruiken. Veel succes!

- 02-07-2019 09:29
starstarstarstarstar
Matthijs Sloothaak
Commercieel medewerker binnendienst
10
Training solliciteren

"Erg blij met de sollicitatie training die ik heb gevolgd bij Dijk & Van Emmerik. Eerder ging ik altijd erg zenuwachtig naar sollicitaties toe en inmiddels ben ik veel meer ontspannen. Tot een nieuwe baan heeft dit nog niet geleid, al ben ik wel 2x pas bij het laatste gesprek afgevallen. Ik wil Dijk & Van Emmerik en de medewerkers dan ook bedanken voor het geven van de training. Ze zijn persoonlijk erg sterk, oprecht met je en geven je erg handige tips. Echte aanrader!" - 18-06-2019 09:01

"Erg blij met de sollicitatie training die ik heb gevolgd bij Dijk & Van Emmerik. Eerder ging ik altijd erg zenuwachtig naar sollicitaties to… alles lezen - 18-06-2019 09:01

starstarstarstarstar_half
J. de Bruijn
sr woordvoerder
9
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"Ik heb hier nuttige tips opgehaald, bijvoorbeeld over wat kledingstijl kan doen voor je persoonlijkheid, en hoe die overkomt op anderen. Trainers zijn sympathiek, stellen op het gemak en hebben hun huiswerk gedaan, want weten precies wie ze voor zich hebben." - 21-05-2019 06:49

"Ik heb hier nuttige tips opgehaald, bijvoorbeeld over wat kledingstijl kan doen voor je persoonlijkheid, en hoe die overkomt op anderen. Tra… alles lezen - 21-05-2019 06:49

Bedankt Joyce! Dat vinden we natuurlijk heel fijn om te horen, want daar doen we het voor.

- 21-05-2019 06:49
starstarstarstarstar_border
Merlijn Habets
Wekzoekende
8
Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartners

"Jeany,
Heeft mij prima geholpen met het trainen van de STAR methode, verder heeft ze de zwakke punten in mijn presentatie blootgelegd en bevestigd. jeany is eerlijk en geeft constructieve feedback.
Prima" - 01-04-2019 08:38

"Jeany, Heeft mij prima geholpen met het trainen van de STAR methode, verder heeft ze de zwakke punten in mijn presentatie blootgelegd en be… alles lezen - 01-04-2019 08:38

Janet Vos
starstarstarstarstar_border
Janet Vos
Binnenkort beschikbaar :Administratiemedewerker Receptioniste/telefoniste
8
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"Een leuke spontane training waar ik veel energie van heb gekregen.
Professioneel en kundig in alle opzichten. Het begon met een warm welkom, kleuradvies en hoe kan ik me het beste presenteren bij een sollicitatiegesprek. In de make-up, op de foto. Videopitch en als laatste opfriscursus Linked-In.
Kortom moe maar voldaan naar huis" - 06-03-2019 12:23

"Een leuke spontane training waar ik veel energie van heb gekregen. Professioneel en kundig in alle opzichten. Het begon met een warm welkom… alles lezen - 06-03-2019 12:23

Fijn om te horen dat we je zoveel inspiratie en energie hebben gegeven tijdens de Sollicitatie Wasstraat, dank voor je enthousiaste review Janet. Nu aan de slag met de gemaakte foto's, video-pitch en alle tips. Veel succes namens het gehele team!

- 06-03-2019 12:23
starstarstarstarstar_half
Els Heijkant
9
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"Fantastisch zo'n dag waarbij diverse onderdelen rondom de stap-naar-een-nieuwe-toekomst aan bod komen. Inspirerende trainers die snel en enthousiast to-the-point komen. Je werkt in kleine groepjes met vergelijkbare LinkedIn-ervaring, wat nog zorgt voor extra kruisbestuiving en inspiratie. De locatie is prima bereikbaar en er werd goed voor ons gezorgd qua koffie/thee/lunch. Ik kan geen punt van kritiek bedenken & raad iedereen die het roer wil omgooien aan zich voor deze dag in te schrijven!" - 22-02-2019 14:03

"Fantastisch zo'n dag waarbij diverse onderdelen rondom de stap-naar-een-nieuwe-toekomst aan bod komen. Inspirerende trainers die snel en ent… alles lezen - 22-02-2019 14:03

Wat fijn om te horen Els! Dank voor je enthousiaste review en veel succes. Hou je ons op de hoogte van je vervolgstappen?

- 22-02-2019 14:03
Nathalie Plooij
starstarstarstarstar
Nathalie Plooij
Administratief Medewerker Support & Legal File Commercial Clients
10
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"In één woord SUPER!! Een echte aanrader voor iedereen die zich wil laten 'zien'. Een intensieve dag die zo voorbij vliegt, heel leerzaam en deze mensen staan echt voor je klaar!" - 22-02-2019 10:45

"In één woord SUPER!! Een echte aanrader voor iedereen die zich wil laten 'zien'. Een intensieve dag die zo voorbij vliegt, heel leerzaam en … alles lezen - 22-02-2019 10:45

Dank voor je enthousiaste review Nathalie! We vinden het elke keer weer een feestje om van elke Sollicitatie Wasstraat een leerzame en leuke dag te maken voor de deelnemers. Succes met solliciteren en hou ons op de hoogte!

- 22-02-2019 10:45
starstarstarstarstar_border
Nick Aldewereld
Directeur
8
Positief en effectief solliciteren

"Het was goed om te oefenen in de gesprekken in het Nederlands en om de NL werkcultuur te hebben besproken met de groep. De reflectie momenten zijn ook van waarde. Wat beter kon was misschien dat er visueel in de slides meer ondersteuning is voor de modellen van communicatie (STAR) zodat het nog beter beklijft. " - 31-01-2019 12:32

"Het was goed om te oefenen in de gesprekken in het Nederlands en om de NL werkcultuur te hebben besproken met de groep. De reflectie momente… alles lezen - 31-01-2019 12:32

Bedankt Nick! En goede tip, voor deze doelgroep was de hand-out best 'talig'. Nemen we mee!

- 31-01-2019 12:32
Sjoerd van Welie
starstarstarstarstar_border
Sjoerd van Welie
DevOps Engineer bij ABN AMRO Bank N.V.
8
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"Ik kreeg een positieve boost na deze cursus. Is met veel enthousiasme gegeven. Ik kijk uit naar de foto's en de videopitch. Ik weet zeker dat dit mij gaat helpen." - 17-01-2019 09:06

"Ik kreeg een positieve boost na deze cursus. Is met veel enthousiasme gegeven. Ik kijk uit naar de foto's en de videopitch. Ik weet zeker da… alles lezen - 17-01-2019 09:06

Goed om te horen Sjoerd, dat is precies de bedoeling! Mooi compliment voor het hele team. De profielfoto's en video-pitch ontvang je binnen een week en kunnen gelijk aan je (LinkedIn) profiel worden toegevoegd. Veel succes met solliciteren!

- 17-01-2019 09:06
starstarstarstarstar
Maurits Odek
10
Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartners

"* Maakte mij zelfverzekerd voor mijn gesprekken en mijn motivatie uit te spreken
*Interesse in jou als persoon
* Volledige kennis van hoe een sollicitatie gesprek verloopt
* Rustig en aardig in de omgang
" - 14-03-2018 18:46

"* Maakte mij zelfverzekerd voor mijn gesprekken en mijn motivatie uit te spreken *Interesse in jou als persoon * Volledige kennis van hoe … alles lezen - 14-03-2018 18:46

starstarstarstarstar_half
Sijpkens
arts
9
Sollicitatietraining

"Myrthe heeft mij gecoacht in de voorbereiding op mijn sollicitatie voor een specialisatie als arts. Ze dacht goed mee en stelde goede vragen om voor mij scherp te krijgen wat en hoe ik dat wilde overbrengen. Ze was zeer benaderbaar en wekte veel vertrouwen. Ook het overzicht wat ik nadien nog ontvang was fijn. " - 13-02-2018 19:32

"Myrthe heeft mij gecoacht in de voorbereiding op mijn sollicitatie voor een specialisatie als arts. Ze dacht goed mee en stelde goede vragen… alles lezen - 13-02-2018 19:32

Ha Meertien, nogmaals gefeliciteerd met de nieuwe baan/opleidingsplek! Dank voor de feedback.

- 13-02-2018 19:32
starstarstarstarstar
Gabe vdm
Account manager
10
Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartners

"Ik heb praktische tips gekregen over hoe ik het best mijn doelen kan bereiken. Ik weet nu hoe ik dit kan overbrengen aan mijn gesprekspartners in een sollicitatiegesprek. Daarnaast is de nazorg erg fijn." - 04-12-2017 14:10

"Ik heb praktische tips gekregen over hoe ik het best mijn doelen kan bereiken. Ik weet nu hoe ik dit kan overbrengen aan mijn gesprekspartne… alles lezen - 04-12-2017 14:10

starstarstarstarstar_border
Helma Vermeulen
eventmanager
8
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel

"Ik ben een ervaring rijker na de sollicitatiewasstraat: ik heb een professionele profielfoto, mijn LinkedIn pagina is geüpdated, ik heb een mooie pitch gemaakt en als laatste heb ik tips gekregen voor een sollicitatie outfit. Kortom, ik ben weer sollicitatieproof!" - 29-11-2017 14:47

"Ik ben een ervaring rijker na de sollicitatiewasstraat: ik heb een professionele profielfoto, mijn LinkedIn pagina is geüpdated, ik heb een … alles lezen - 29-11-2017 14:47

Geweldig Helma! Dat is ook precies de bedoeling. Dank voor je enthousiasme en veel succes met solliciteren!

- 29-11-2017 14:47
Eric Marsman
starstarstarstarstar_half
Eric Marsman
Beschikbaar, transfervrij. De mooiste doelen bereik je in stappen...
9
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"Je denkt te weten wat je zoekt....... je denkt, maar door samen intensief te kijken naar je drijfveren, je kwaliteiten en wat je wil vinden bij bedrijven en dat in combinatie met gerichte ondersteuning in het presenteren daarvan (waaronder gebruik van LinkedIn) ..... een prima Bootcamp. Lex/Rowan hartelijk dank." - 30-10-2017 21:02

"Je denkt te weten wat je zoekt....... je denkt, maar door samen intensief te kijken naar je drijfveren, je kwaliteiten en wat je wil vinden … alles lezen - 30-10-2017 21:02

starstarstarstarstar_half
Dieuwke Van Vulpen - Westra
9
Face to Face Sollicitatietraining

"Zenuwen kunnen vrij vervelend zijn bij solliciteren. Zo ook die van mij. Bas heeft mij tijdens een training hele nuttige tips gegeven om hiermee om te gaan en gericht aan te pakken." - 22-09-2017 08:23

"Zenuwen kunnen vrij vervelend zijn bij solliciteren. Zo ook die van mij. Bas heeft mij tijdens een training hele nuttige tips gegeven om hi… alles lezen - 22-09-2017 08:23

starstarstarstarstar
Ranka van Wittenhorst
10
Face to Face Sollicitatietraining

"Ik had een extra boost nodig.. ik was onzeker en heel nerveus over een sollicitatie gesprek waar veel vanaf hing. Bas heeft veel nuttige tips gegeven en dat gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had! Ik zou het zonder twijfel zo weer doen en kan het iedereen aanraden!" - 21-09-2017 07:03

"Ik had een extra boost nodig.. ik was onzeker en heel nerveus over een sollicitatie gesprek waar veel vanaf hing. Bas heeft veel nuttige tip… alles lezen - 21-09-2017 07:03

starstarstarstarstar
P vM
10
Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartners

"Met knikkende knieën, klamme handjes, grote onzekerheid en een laag zelfbeeld naderde de datum van mijn sollicitatiegesprek in rap tempo.
Gelukkig kon ik bij Out of My Box die week nog snel ingepland worden voor een sollicitatietraining.
Dankzij mijn trainer, de gracieuse Jeany Wijnen, en de tools die ze me aanreikte gaf ze me een geheel nieuwe kijk op mezelf, op mijn briefpresentatie, op mijn cv, en op mijn persoonlijke valkuilen in mijn gespreksvoering.
Hierdoor ben ik met een geheel andere mindset het uiteindelijk sollicitatiegesprek in gegaan.
Ik paste álles in het gesprek toe wat Jeany me eerder had aangereikt, en dat pakte erg goed uit!
Ondanks dat ik eerst een gedeelde eerste keuze was bij de selecteurs maar uiteindelijk helaas tweede, ga ik toch anders om met afwijzing en elke volgende sollicitatie.
Dus werkgevers: zet je maar schrap!" - 11-09-2017 09:55

"Met knikkende knieën, klamme handjes, grote onzekerheid en een laag zelfbeeld naderde de datum van mijn sollicitatiegesprek in rap tempo. G… alles lezen - 11-09-2017 09:55

starstarstarstarstar_border
Ruijters
8
Sollicitatietraining (privé)

"Vond het een erg nuttig training! Eerste uur een fictief sollicitatiegesprek geoefend. Dat leek heel erg op een echt sollicitatiegesprek en was zelfs diepgaander dan meeste sollicitatiegesprekken die ik tot nu toe gevoerd heb. Ik heb daardoor kunnen oefenen met het beantwoorden van meer persoonlijke vragen en moest daardoor ook goed over mijzelf nadenken.
Daarna een uur feedback gekregen op het gesprek. Vanuit positieve insteek geleerd wat ik beter kan doen, daar concrete tips bij gekregen en heldere antwoorden op mijn vragen.

Tevreden. Goede voorbereiding op het daadwerkelijk gesprek!" - 07-06-2017 06:55

"Vond het een erg nuttig training! Eerste uur een fictief sollicitatiegesprek geoefend. Dat leek heel erg op een echt sollicitatiegesprek en … alles lezen - 07-06-2017 06:55