Ervaringen met Solliciteren

8,7
Gemiddelde score van Solliciteren producten
Gebaseerd op 69 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Komen, Maxim
Sales Support medewerker
9
Solliciteren zonder Opscheppen, (nu online, ook 1-op-1 mogelijk)

"Ben erg tevreden over de training "Solliciteren zonder Opscheppen". Mirjam kijkt goed naar de persoonlijke behoefte en is niet bang om de spiegel voor te houden. Daarnaast kan ik haar boek "profileren zonder opscheppen" aanbevelen. Het boek leest prettig en bevat praktische tips en voorbeelden." - 10-02-2021 09:12

"Ben erg tevreden over de training "Solliciteren zonder Opscheppen". Mirjam kijkt goed naar de persoonlijke behoefte en is niet bang om de sp… alles lezen - 10-02-2021 09:12

Fijn om te horen Maxim. Veel succes met je sollicitaties. Gaat helemaal goedkomen.

- 10-02-2021 09:12
Dorien Maas
starstarstarstarstar
Dorien Maas
10
Presenteer jezelf, sollicitatietraining

"Bij de Speechcompany van Bente Jonker heb ik vorige week haar nieuwste training “Presenteer jezelf, sollicitatietraining” gevolgd. Als je zoekende bent en die zoektocht doorschemert in de sollicitatiegesprekken die je voert, is deze training een echte aanrader! En ook als je gewoon moet solliciteren.
We hebben mijn “wie ben ik” pitch geoefend. Ook hebben gekeken naar hoe ik overkom in een gesprek life én online. Bente kan je met humor en scherpe opmerkingen naar een hoger plan tillen! Het heeft gemaakt, dat ik nu al 2 zeer plezierige, maar vooral ook goede sollicitatiegesprekken heb gevoerd. De gesprekken waren online, maar de verbinding werd over en weer gevoeld.
Dus, ben je op zoek naar ander werk, dan is deze training meer dan de moeite waard!" - 17-12-2020 13:56

"Bij de Speechcompany van Bente Jonker heb ik vorige week haar nieuwste training “Presenteer jezelf, sollicitatietraining” gevolgd. Als je zo… alles lezen - 17-12-2020 13:56

starstarstarstarstar_half
Judith Broekhuis
9
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Deze training is een aanrader voor iedereen (recruiters, HR-medewerkers, leidinggevenden etc.) die zijn vaardigheden op het gebied van sollicitatiegesprekken afnemen en selectiegesprekken & interviews voeren wil verbeteren. Gusta Timmermans geeft op inspirerende wijze tips en feedback tijdens het oefenen. Haar boek over dit onderwerp is informatief en een handzaam naslagwerk met 199 vragen. Je ontvangt haar boek als je training volgt. Wist je dat Gusta ook de training Recruitment strategie geeft bij Recruiter University?!" - 09-12-2020 12:47

"Deze training is een aanrader voor iedereen (recruiters, HR-medewerkers, leidinggevenden etc.) die zijn vaardigheden op het gebied van solli… alles lezen - 09-12-2020 12:47

starstarstarstarstar_border
Manon K.
Allround HR Employee
8
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Door deze fijne, praktijkgerichte training heb ik goed kunnen oefenen met het voeren van selectiegesprekken. Er is aandacht voor persoonlijke leerdoelen. Ook wordt er goed rekening gehouden met de coronamaatregelen." - 02-11-2020 16:07

"Door deze fijne, praktijkgerichte training heb ik goed kunnen oefenen met het voeren van selectiegesprekken. Er is aandacht voor persoonlijk… alles lezen - 02-11-2020 16:07

starstarstarstarstar
Regina Konings
10
Solliciteren

"Wat een ervaring! Zeker te weten een training die ik kan aanbevelen aan iedereen. Naast deze training heb ik ook nog het e-book gelezen dat compleet aansluit bij deze training. " - 14-10-2020 12:52

"Wat een ervaring! Zeker te weten een training die ik kan aanbevelen aan iedereen. Naast deze training heb ik ook nog het e-book gelezen dat … alles lezen - 14-10-2020 12:52

starstarstarstarstar_half
James van Kramen
9
Solliciteren

"Ben erg tevreden over deze training. Jezelf voorbereiden en je daarna goed kunnen presenteren bij een sollicitatie gesprek is natuurlijk erg belangrijk. De training ''Solliciteren'' geeft informatie over hoe je dit het beste kan doen. " - 14-10-2020 08:56

"Ben erg tevreden over deze training. Jezelf voorbereiden en je daarna goed kunnen presenteren bij een sollicitatie gesprek is natuurlijk erg… alles lezen - 14-10-2020 08:56

starstarstarstarstar_border
James van Kramen
8
Succesvol solliciteren (e-book)

"Het is een E-book waarin men verteld over het succesvol solliciteren en het bereiken van zakelijk succes met praktische tips en strategieën. Naast dit E-book zijn er ook gecertificeerde trainingen en andere leer items waar je een jaar lang onbeperkt gebruik van kan maken." - 13-10-2020 14:27

"Het is een E-book waarin men verteld over het succesvol solliciteren en het bereiken van zakelijk succes met praktische tips en strategieën.… alles lezen - 13-10-2020 14:27

starstarstarstarstar_border
Anita Tognetti
HR adviseur
8
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Vorige week de masterclass Succesvolle sollicitatiegesprekken gevolgd van Gusta Timmermans. Kleine groep, cursisten met diverse achtergrond, interactief en met enorm veel energie gegeven zorgde voor een leerzame dag. Ik zou wel de voorkeur geven aan een 2-daagse training zodat bij bepaalde onderwerpen iets langer stil kan worden gestaan en je ook zelf voldoende energie kan behouden." - 02-07-2020 09:01

"Vorige week de masterclass Succesvolle sollicitatiegesprekken gevolgd van Gusta Timmermans. Kleine groep, cursisten met diverse achtergrond,… alles lezen - 02-07-2020 09:01

starstarstarstarstar
Linda Kessels
junior recruiter
10
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Een hele fijne duidelijke training! het stukje theorie was heel duidelijk en daarna zijn we in groepjes meteen gaan oefenen. de groep was heel fijn, iedereen dacht mee en hiel elkaar. Zelf had ik geen ervaring met gesprekken maar deze training heeft me een stuk verder geholpen! " - 02-07-2020 08:27

"Een hele fijne duidelijke training! het stukje theorie was heel duidelijk en daarna zijn we in groepjes meteen gaan oefenen. de groep was he… alles lezen - 02-07-2020 08:27

starstarstarstarstar
Mieke van der Vlis
Adviseur Recruitment
10
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Positief: veel interactie, een kleine trainingsgroep, ruimte om vragen te stellen, de theorie werd omgezet in de praktijk (de hele middag geoefend met gesprekken)
Negatief: met rollenspellen was het fijn geweest als er een duidelijke rolbeschrijving was, nu moesten we telkens improviseren. " - 19-02-2020 09:25

"Positief: veel interactie, een kleine trainingsgroep, ruimte om vragen te stellen, de theorie werd omgezet in de praktijk (de hele middag ge… alles lezen - 19-02-2020 09:25

Ilona Visser
starstarstarstarstar_border
Ilona Visser
Fysiotherapeut, bewegingswetenschapper
8
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de cursus. Helaas had ik een 1 op 1 cursus, maar ondanks dit hadden we evengoed verschillende onderdelen doorgenomen en een sollicitatiegesprek geoefend. Sophie heeft een fijne manier van benaderen en kan goed analyseren waar je juist nog iets in kunt verbeteren.
" - 16-01-2020 20:45

"Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de cu… alles lezen - 16-01-2020 20:45

Ilona Visser
starstarstarstarstar_border
Ilona Visser
Fysiotherapeut, bewegingswetenschapper
8
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"
Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de cursus. Helaas had ik een 1 op 1 cursus, maar ondanks dit hadden we evengoed verschillende onderdelen doorgenomen en een sollicitatiegesprek geoefend. Sophie heeft een fijne manier van benaderen en kan goed analyseren waar je juist nog iets in kunt verbeteren.
" - 16-01-2020 20:41

" Sophie vroeg waar ik behoefte aan had en door samen in gesprek te komen kwamen we tot punten waar aandacht aan werd geschonken tijdens de … alles lezen - 16-01-2020 20:41

starstarstarstarstar_border
K.
8
De complete sollicitatietraining | Succesvol solliciteren

"
Ik heb erg genoten van de sollicitatietraining van JobBootcamp. Ik heb een training gezamelijk met meerdere mensen gedaan, hier vond ik de groepsbetrokkenheid erg fijn, waardoor ik feedback kon krijgen over mijn pitch en om te leren hoe ik als persoon bij andere mensen overkom. Hier vond ik wel dat het tempo met ons zessen redelijk langzaam was. Voor deze reden heb ik de tweede dag van de training een op een gedaan.

Voor beide dagen gaf Sophie de trainingen. Hoewel ik persoonlijk vind dat Sophie nog relatief jong is in haar eigen sollicitatie-ervaring,
ontbreekt het haar geenszins in haar kennis en begrip van professioneel soliciteren. Ik vind dat Sophie sterke people skills heeft en in combinatie met haar psychologie
kennis vond ik het erg fijn om mijn persoonlijke doelen te integreren met die van het vinden van een baan. Dit vond ik erg de moeite waard. Misschien zelfs nog meer dan het leren schrijven van een correcte C.V.

Mijn enige feedback zou zijn dat deze sollicitatietraining meer sociaal gericht is. Ik miste zelf meer de zakelijke en internationale kant.
Ik zou deze training aanbevelen aan iemand die begeleiding zoekt bij het vinden van een nieuwe baan en minder aan iemand die specifiek op zoek is naar een leidinggevende functie bij een groot internationaal bedrijf." - 17-12-2019 20:49

" Ik heb erg genoten van de sollicitatietraining van JobBootcamp. Ik heb een training gezamelijk met meerdere mensen gedaan, hier vond ik de… alles lezen - 17-12-2019 20:49

Martin van der Linden
starstarstarstarstar_border
Martin van der Linden
Interim manager
8
Overtuigend Solliciteren

"Een bijzonder goede training die je gestructureerd en met duidelijke focus meeneemt naar je volgende stap. Diep van binnen voelen we wel waar we goed in zijn, maar dit over het voetlicht brengen is vaak een lastige stap. Deze training stimuleert je keuzes te maken om competenties en vaardigheden in te zetten voor een betere profilering. En met resultaat. " - 05-11-2019 16:15

"Een bijzonder goede training die je gestructureerd en met duidelijke focus meeneemt naar je volgende stap. Diep van binnen voelen we wel waa… alles lezen - 05-11-2019 16:15

Chris Vissers
starstarstarstarstar
Chris Vissers
Recruiter
10
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Ten tijde van de training was ik nog maar een week recruiter bij Stratiqs. Gusta heeft ervoor gezorgd dat ik een goede bagage heb mee gekregen om mijn werk uit te oefenen. De kennis en ervaring die zij heeft gedeeld heeft ervoor gezorgd dat ik een grote sprong heb gemaakt in het voeren, leiden en organiseren van de sollicitatiegesprekken. De training is hands-on met goede praktijkvoorbeelden. Een aanrader en misschien wel een must voor iedereen in de HR-branche. " - 31-10-2019 07:53

"Ten tijde van de training was ik nog maar een week recruiter bij Stratiqs. Gusta heeft ervoor gezorgd dat ik een goede bagage heb mee gekreg… alles lezen - 31-10-2019 07:53

Frits Heldeweg
starstarstarstarstar
Frits Heldeweg
Communicatie en Begeleiding I
10
Sollicitatie Virtual Classroomtraining

"Prima ervaring: bruikbare tips & tricks van deskundige mensen. Vooral hoe je je profileert op social media en wat je kunt doen om jezelf zo goed mogelijk (waar nodig proactief) te etaleren voor intermediairs en bedrijven. " - 17-10-2019 07:23

"Prima ervaring: bruikbare tips & tricks van deskundige mensen. Vooral hoe je je profileert op social media en wat je kunt doen om jezelf zo … alles lezen - 17-10-2019 07:23

starstarstarstarstar
Ilse van Leeuwen
HR Officer
10
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Ik volgde de training in een groep van in totaal 8 deelnemers. Dit vond ik heel prettig, omdat iedereen hierdoor veel heeft kunnen oefenen en tevens was er veel persoonlijke aandacht van de trainer." - 14-10-2019 12:50

"Ik volgde de training in een groep van in totaal 8 deelnemers. Dit vond ik heel prettig, omdat iedereen hierdoor veel heeft kunnen oefenen e… alles lezen - 14-10-2019 12:50

Harry de Lange
starstarstarstarstar_half
Harry de Lange
Inzetbaarheidscoach en trainer
9
Sollicitatie Virtual Classroomtraining

"Met Carla heerlijk samengewerkt, een feestje. Ervaren flexibele trainer die goed contact maakt met de deelnemers. Vanuit de actualiteit inspeelt op de persoonlijke behoefte. Zeer tevreden deelnemers evaluaties. Top workshop!
" - 09-10-2019 14:42

"Met Carla heerlijk samengewerkt, een feestje. Ervaren flexibele trainer die goed contact maakt met de deelnemers. Vanuit de actualiteit insp… alles lezen - 09-10-2019 14:42

starstarstarstarstar
Rowan rijsdijk
office manager
10
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Goede training! Fijne trainster. Wij krijgen veel goede/praktische tips die je gelijk kunt meenemen in de praktijk! Ik vond de training zeer informatief en leerzaam en vond het fijn dat er genoeg tijd was om alles te kunnen oefenen. " - 09-10-2019 10:27

"Goede training! Fijne trainster. Wij krijgen veel goede/praktische tips die je gelijk kunt meenemen in de praktijk! Ik vond de training zeer… alles lezen - 09-10-2019 10:27

starstarstarstar_halfstar_border
Selma Yilmaz
Klantregisseur II
7
Sollicitatie Virtual Classroomtraining

"Een leuke interactieve workshop. We kregen goede tips, met name over hoe je je social media hiervoor kan inzetten. Vooral informatie over het linked In profiel en het gebruik hiervan was waardevol." - 03-10-2019 09:17

"Een leuke interactieve workshop. We kregen goede tips, met name over hoe je je social media hiervoor kan inzetten. Vooral informatie over he… alles lezen - 03-10-2019 09:17

Sanne Noordhoff
starstarstarstarstar
Sanne Noordhoff
Communicatieadviseur
10
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel (nu online)

"Mooi totaalpakket voor het oppimpen van je personal branding. Zowel online als voor een fomeel gesprek, alles valt mooi in elkaar. Fijn deze praktische tips, die ik direct kan gebruiken! " - 02-07-2019 09:29

"Mooi totaalpakket voor het oppimpen van je personal branding. Zowel online als voor een fomeel gesprek, alles valt mooi in elkaar. Fijn deze… alles lezen - 02-07-2019 09:29

Dank voor je enthousiaste review Sanne! Fijn om terug te horen hoe je het hebt ervaren en dat je de tips gelijk gaat gebruiken. Veel succes!

- 02-07-2019 09:29
Jacqueline De Pender Magan
starstarstarstarstar
Jacqueline De Pender Magan
10
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"Een inspirerend en leerzame dag, samen met Gusta Timmermans. Je leert niet alleen hoe of welke vragen moet je stellen, maar ook verschillende processen en manieren van aanpak.

Met een interactief dag leer je niet alleen met luisteren, maar ook met oefeningen. Zeker een aanrader ook het boek van Gusta!" - 26-06-2019 06:43

"Een inspirerend en leerzame dag, samen met Gusta Timmermans. Je leert niet alleen hoe of welke vragen moet je stellen, maar ook verschillend… alles lezen - 26-06-2019 06:43

Martine Vermaning
starstarstarstarstar_border
Martine Vermaning
Recruiter
8
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

"De training van Gusta was leerzaam. Heel fijn om een training van zo'n ervaren vrouw te krijgen. Wat met name (voor mij) leerzaam was, was dat je mede-studenten elkaar ziet interviewen. Hierdoor zie je wat er gebeurd in een gesprek, waar het mis of juist goed gaat." - 25-06-2019 12:08

"De training van Gusta was leerzaam. Heel fijn om een training van zo'n ervaren vrouw te krijgen. Wat met name (voor mij) leerzaam was, was d… alles lezen - 25-06-2019 12:08

starstarstarstarstar
Matthijs Sloothaak
Commercieel medewerker binnendienst
10
Training solliciteren

"Erg blij met de sollicitatie training die ik heb gevolgd bij Dijk & Van Emmerik. Eerder ging ik altijd erg zenuwachtig naar sollicitaties toe en inmiddels ben ik veel meer ontspannen. Tot een nieuwe baan heeft dit nog niet geleid, al ben ik wel 2x pas bij het laatste gesprek afgevallen. Ik wil Dijk & Van Emmerik en de medewerkers dan ook bedanken voor het geven van de training. Ze zijn persoonlijk erg sterk, oprecht met je en geven je erg handige tips. Echte aanrader!" - 18-06-2019 09:01

"Erg blij met de sollicitatie training die ik heb gevolgd bij Dijk & Van Emmerik. Eerder ging ik altijd erg zenuwachtig naar sollicitaties to… alles lezen - 18-06-2019 09:01

starstarstarstarstar_half
J. de Bruijn
sr woordvoerder
9
Sollicitatie Wasstraat: Profielfoto + Video-pitch + Kledingadvies + LinkedIn profiel (nu online)

"Ik heb hier nuttige tips opgehaald, bijvoorbeeld over wat kledingstijl kan doen voor je persoonlijkheid, en hoe die overkomt op anderen. Trainers zijn sympathiek, stellen op het gemak en hebben hun huiswerk gedaan, want weten precies wie ze voor zich hebben." - 21-05-2019 06:49

"Ik heb hier nuttige tips opgehaald, bijvoorbeeld over wat kledingstijl kan doen voor je persoonlijkheid, en hoe die overkomt op anderen. Tra… alles lezen - 21-05-2019 06:49

Bedankt Joyce! Dat vinden we natuurlijk heel fijn om te horen, want daar doen we het voor.

- 21-05-2019 06:49