Ervaringen met Werkgeluk

9,2
Gemiddeld cijfer voor Werkgeluk producten
Gebaseerd op 32 ervaringen
starstarstarstarstar
Deborah Pluijmaekers
10
een Gelukkige Organisatie - het rendement van geluk

"Werkgeluk is een interessant en superrelevant topic waar ik graag meer over wil weten. Om deze kennis dan via Guy van Liemt op te doen, is echt een cadeautje! " - 24-03-2021 00:00

"Werkgeluk is een interessant en superrelevant topic waar ik graag meer over wil weten. Om deze kennis dan via Guy van Liemt op te doen, is e… alles lezen - 24-03-2021 00:00

Suzanne van der Hoorn
starstarstarstarstar_half
Suzanne van der Hoorn
Hoofdgriffier
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Fennande en Maartje zijn de beste deskundigen op dit gebied en brengen het ontzettend enthousiast over. Ze geven je persoonlijke feedback en de afwisseling tussen theorie en praktijk is top! Ik heb met heel veel plezier deze opleiding gevolgd en heel veel geleerd! " - 31-08-2020 19:22

"Fennande en Maartje zijn de beste deskundigen op dit gebied en brengen het ontzettend enthousiast over. Ze geven je persoonlijke feedback en… alles lezen - 31-08-2020 19:22

Tamara Smit
starstarstarstarstar_half
Tamara Smit
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Supertoffe opleiding, waarbij je met theorie en praktijkvoorbeelden vooral ook zelf aan de slag gaat. Veel inspiratie opgedaan en zelf ook weer een stapje op het creatieve pad gezet wat mijn persoonlijke werkgeluk dan weer ten goede komt. Kortom een mooie mix van theorie, tools en ook leren van anderen uit de groep." - 31-08-2020 13:48

"Supertoffe opleiding, waarbij je met theorie en praktijkvoorbeelden vooral ook zelf aan de slag gaat. Veel inspiratie opgedaan en zelf ook w… alles lezen - 31-08-2020 13:48

Chantal Roest
starstarstarstarstar_half
Chantal Roest
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Veel geleerd, ook veel inspiratie opgedaan en plezier beleefd. Knap hoe de opleiding plotseling is omgezet naar een grotendeels online opleiding: de gekozen werkmethodes werkten heel goed hierbij.
Ik ben voor mij persoonlijk wijzer geworden over mijn eigen werkgeluk maar heb ook de theorieën, tools en voorbeelden aangereikt gekregen om mijn team (individueel en op teamniveau) op dit onderwerp op een hoger plan te krijgen. Last but not least kan ik op tactisch en strategisch niveau hierover adviseren. Dat is precies wat ik zocht. Ik ben dus blij! " - 31-08-2020 12:43

"Veel geleerd, ook veel inspiratie opgedaan en plezier beleefd. Knap hoe de opleiding plotseling is omgezet naar een grotendeels online oplei… alles lezen - 31-08-2020 12:43

Dank je wel Chantal! Blij te horen dat je veel geleerd hebt en concreet aan de slag kunt.

- 31-08-2020 12:43
starstarstarstarstar
Mirjam Hadderingh
Leidinggevende Sociaal domein
10
RebelMaster: van werkgeluk naar werklef

"De opleiding heb ik als zeer prettig en zinvol ervaren. De prettige werkvormen en de enthousiasme van de trainers maken deze opleiding tot een prettige leerervaring.

Omdat de opleiding zich richt op dat gene wat werkt en op welke wijze je een team in beweging moet krijgen, ligt de energie hoog.
Er zijn praktische, direct bruikbare tips maar ook reflectie en zelfinzicht momenten waardoor je stil staat bij je eigen rol in bepaalde processen.
Energie en lef op de werkvloer is het streven en mensen die dit beogen zou ik zeker deze opleiding aanraden.

" - 20-08-2020 10:11

"De opleiding heb ik als zeer prettig en zinvol ervaren. De prettige werkvormen en de enthousiasme van de trainers maken deze opleiding tot e… alles lezen - 20-08-2020 10:11

Dirix Veenstra
starstarstarstarstar_half
Dirix Veenstra
Corparis professional
9
RebelMaster: van werkgeluk naar werklef

"Waar de rebelmasteropleiding zich in onderscheid ten opzichte van de andere opleidingen die ik gevolgd heb is dat je elke sessie veel (kleine) 'tools' meekrijgt/leert die je gelijk in de praktijk toe kan passen. Geen grote interventies of trainingen, maar praktische en concrete handvaten/opdrachten die direct in je werk of vergaderingen toe te passen zijn.

Theoretische onderbouwing is minder aan de orde binnen de opleidingsdagen, wel zijn de bronnen waarop de opleiding gebaseerd is te vinden in de online leeromgeving.

Anique en Margreet delen super enthousiast hun kennis. Dit, samen met een energieke groep gelijkgestemden, maakt dat je met (nog) meer energie weggaat dan dat je binnenkomt!" - 19-08-2020 10:17

"Waar de rebelmasteropleiding zich in onderscheid ten opzichte van de andere opleidingen die ik gevolgd heb is dat je elke sessie veel (klein… alles lezen - 19-08-2020 10:17

starstarstarstarstar_half
Iris van Swol
HR adviseur
9
HBO Beroepsopleiding: Gelukscoach / Werkgelukdeskundige opleiding

"Een opleiding die de kijk op mijn leven radicaal heeft omgegooid, dat kan ik nu wel zeggen. Meer, anders en beter gekregen dan ik had verwacht. De opleiding werd voor mij een ontdekkingstocht naar meer persoonlijk geluk. Om nooit meer te vergeten. Heel dankbaar voor alle lessen van een inspirerende docent" - 10-06-2020 13:27

"Een opleiding die de kijk op mijn leven radicaal heeft omgegooid, dat kan ik nu wel zeggen. Meer, anders en beter gekregen dan ik had verwa… alles lezen - 10-06-2020 13:27

starstarstarstarstar
Joyce Speijcken
10
Opleiding werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow-coach in Semco Stijl

"Chief Happiness Officer? Dat leek me gaaf. Maar was het wel iets voor mij? Door de persoonlijke testen en gesprekken en de coaching door Veronique kreeg ik steeds meer inzicht hoe ik mijn talenten kon inzetten en hoe ik de tools voor werkgeluk in mijn coachingsgesprekken kon toepassen. De gevarieerde leerstof en de voorbeelden van organisaties waar werkgeluk al werkt, is heel inspirerend!" - 05-02-2020 09:17

"Chief Happiness Officer? Dat leek me gaaf. Maar was het wel iets voor mij? Door de persoonlijke testen en gesprekken en de coaching door Ver… alles lezen - 05-02-2020 09:17

Susan Arcidiacono
starstarstarstarstar
Susan Arcidiacono
Trainingsacteur en Coach
10
Theatershow over Werkgeluk

"Wat een inspirerende show! Arianda is 100% zichzelf en dat, in combinatie met haar kwetsbaarheid en team wat naast haar staat, maakt dat je vanaf moment 1 wordt meegenomen in het verhaal. Ik heb genoten!" - 24-01-2020 12:42

"Wat een inspirerende show! Arianda is 100% zichzelf en dat, in combinatie met haar kwetsbaarheid en team wat naast haar staat, maakt dat je … alles lezen - 24-01-2020 12:42

starstarstarstarstar
Kim Kluts
DTM
10
ICM Opleiding Werkgelukdeskundige (CHO) (ook online virtual classroom)

"De opleiding werkgelukdeskundige is een super inspirerende opleiding die ik iedere HR medewerker aanraad. Heel veel tools mogen ontvangen waar ik direct mee aan de slag kan. 5 verschillende locaties die allen een Great workplace zijn." - 13-12-2019 18:26

"De opleiding werkgelukdeskundige is een super inspirerende opleiding die ik iedere HR medewerker aanraad. Heel veel tools mogen ontvangen wa… alles lezen - 13-12-2019 18:26

starstarstarstarstar
Rianne Hoekman
Temleider/CHO
10
Opleiding werkgelukdeskundige (CHO) en teamflow-coach in Semco Stijl

"Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek van Veronique gaf mij meteen een goed gevoel. De handvatten die ik in de opleiding kreeg hebben me geholpen om werkgeluk op de kaart te zetten binnen onze organisatie. Ik sta sterker, kan beter bij mezelf blijven en met vertrouwen het belang van werkgeluk onderbouwen.
Veronique deelt veel kennis en sluit aan bij wat je nodig hebt. Wanneer je daadwerkelijk als Chief Happiness Officer aan de slag wilt, beveel ik deze training van harte aan.
Rianne Hoekman " - 23-08-2019 20:11

"Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek van Veronique gaf mij meteen een goed gevoel. De handvatten die ik in d… alles lezen - 23-08-2019 20:11

starstarstarstarstar
Maartje Kessels
Projectleider
10
HBO Beroepsopleiding: Gelukscoach / Werkgelukdeskundige opleiding

"Geweldig, inspirerend, confronterend en een hoop inzichten en tools om praktisch aan de slag te gaan met je bewustzijnsniveau. Locatie is prima, aantal cursusdagen voldoende om je helemaal onder te dompelen in de 'geluksmaterie' Geweldige basis voor iedereen! " - 12-06-2019 20:16

"Geweldig, inspirerend, confronterend en een hoop inzichten en tools om praktisch aan de slag te gaan met je bewustzijnsniveau. Locatie is pr… alles lezen - 12-06-2019 20:16

starstarstarstarstar
Frank Faber
Bureauhoofd
10
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Een zeer inspirerende training met een goede balans tussen aangeboden theorie en praktische oefeningen. Fernande, Maartje en gastsprekers wisselen elkaar prettig af en zijn warme persoonlijkheden.De training inspireert om met Werkgeluk in je eigen organisatie aan de slag te gaan. Bijzonder leuk is het dat de cursus wordt gegeven bij vier bedrijven die veel doen aan werkgeluk. " - 29-05-2019 21:24

"Een zeer inspirerende training met een goede balans tussen aangeboden theorie en praktische oefeningen. Fernande, Maartje en gastsprekers wi… alles lezen - 29-05-2019 21:24

starstarstarstarstar_border
Arjen Dijkstra
8
een Gelukkige Organisatie - het rendement van geluk

"De inhoud werd goed gestructureerd gebracht en er werd veel aandacht besteed aan de onderbouwing. Gezien de aard van het onderwerp en de positie van de spreker logisch en voor mij plezierig. Spreker is duidelijk vol passie over het onderwerp." - 21-05-2019 00:00

"De inhoud werd goed gestructureerd gebracht en er werd veel aandacht besteed aan de onderbouwing. Gezien de aard van het onderwerp en de pos… alles lezen - 21-05-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Inge van de Pol
Zelfstandig ondernemer (HR)
8
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Dit is een praktische opleiding over werkgeluk waarmee je echt direct aan de slag kunt. Daarnaast krijg je voldoende tips over literatuur zodat je zelf ook nog de verdieping kunt zoeken. De groep had een fijne sfeer en er is veel interactie. Dus zeker niet alleen zenden. En je doet meteen leuke werkvormideeen op om zelf ook toe te kunnen passen!

Wat ik heel leuk vond als extra is dat de training op verschillende locaties plaatsvond van bedrijven die zelf werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. " - 06-04-2019 20:04

"Dit is een praktische opleiding over werkgeluk waarmee je echt direct aan de slag kunt. Daarnaast krijg je voldoende tips over literatuur zo… alles lezen - 06-04-2019 20:04

starstarstarstarstar_half
Jacqueline Janss
Office Manager
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"De opleiding was een kadootje elke keer als je opleiding had werd je warm welkom geheten door de trainers Fennande en Maartje. Ze creëerden een hele fijne en veilige omgeving om te werken aan werkgeluk. Lesmateriaal is interessant en praktisch. Fennande en Maartje hebben veel ervaring en kunnen het goed overbrengen. Ze bieden een totaal package aan incl feedback op gemaakte huiswerkopdrachten. " - 06-04-2019 10:59

"De opleiding was een kadootje elke keer als je opleiding had werd je warm welkom geheten door de trainers Fennande en Maartje. Ze creëerden … alles lezen - 06-04-2019 10:59

starstarstarstarstar_border
Balt van Berkel
hulpverlener
8
Theatershow over Werkgeluk

"Arianda is een zeer inspirerende, energieke trainer! De acteurs met wie zij blijkbaar een hechte band heeft, leveren mooi acteerwerk. De boodschap is erg duidelijke, en goed te gebruiken in de praktijk. Het geheel vond plaats op een schitterende ruime locatie, buiten in de natuur, in het zonnetje!" - 13-03-2019 14:35

"Arianda is een zeer inspirerende, energieke trainer! De acteurs met wie zij blijkbaar een hechte band heeft, leveren mooi acteerwerk. De boo… alles lezen - 13-03-2019 14:35

starstarstarstarstar_border
Anneke van Eekelen
8
Theatershow over Werkgeluk

"Het stuk stemt je tot nadenken over jezelf; het stimuleert je om na te denken over datgene waar je mee bezig bent en of dat inderdaad is waar je mee bezig wilt zijn! Professioneel gebracht. Prettige afwisseling van toneel en muziek! Verrassende locatie!" - 12-03-2019 12:05

"Het stuk stemt je tot nadenken over jezelf; het stimuleert je om na te denken over datgene waar je mee bezig bent en of dat inderdaad is w… alles lezen - 12-03-2019 12:05

starstarstarstarstar
Bregje van Berkel
10
Theatershow over Werkgeluk

"De voorstelling "To be what you want to Be" is heel speels en met veel humor opgezet. Met zang, spel en spreektekst, heel divers. Hierdoor blijft het boeiend om naar te kijken. Tegelijkertijd komt de boodschap heel goed over. Arianda put hierbij uit ervaringen uit haar eigen leven, waardoor voorstelling en boodschap heel persoonlijk en urgent zijn. Arianda staat gepassioneerd in het leven en in haar werk. Ze gunt dit iedereen! Doordat Arianda dit met zoveel passie over wil brengen, zet de voorstelling je aan het denken hoe het eigenlijk zit met je eigen werkgeluk!" - 02-03-2019 12:21

"De voorstelling "To be what you want to Be" is heel speels en met veel humor opgezet. Met zang, spel en spreektekst, heel divers. Hierdoor b… alles lezen - 02-03-2019 12:21

starstarstarstarstar
Ester
Actrice
10
Theatershow over Werkgeluk

"Arianda is in staat eerlijk en vol humor te reflecteren op haar eigen zoektocht naar werkgeluk en steekt je daardoor aan met een enorme berg positieve energie en zelfvertrouwen.
Zeer deskundig en inspirerend persoon, dankjewel Arianda!!" - 01-03-2019 13:42

"Arianda is in staat eerlijk en vol humor te reflecteren op haar eigen zoektocht naar werkgeluk en steekt je daardoor aan met een enorme berg… alles lezen - 01-03-2019 13:42

starstarstarstarstar
Marieke van Middelkoop
Zelfstandig ondernemer culturele sector
10
Theatershow over Werkgeluk

"Arianda Schepens heeft het talent om haar persoonlijke ervaringen in haar loopbaan om te zetten in inspirerende verhalen. Alle stappen die ze heeft gezet in haar werkzame leven tot nu toe gaven haar inzicht: wat werkte (soms onverwacht) wel, en wat was minder geslaagd? In de voorstelling To Be What You Want To Be zijn die ervaringen in een theatraal jasje gegoten, inclusief muziek. Erg verfrissend om het thema werkgeluk op deze manier te bekijken!" - 28-02-2019 10:49

"Arianda Schepens heeft het talent om haar persoonlijke ervaringen in haar loopbaan om te zetten in inspirerende verhalen. Alle stappen die z… alles lezen - 28-02-2019 10:49

starstarstarstarstar_half
Lizzy Prins
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Fennande en Maartje weten vanaf het begin een hele goede sfeer neer te zetten en veel veiligheid te creeeren. De opzet van de opleiding is goed met veel afwisselingen, interactiviteit en kennis- en ervaringen delen.

Met ongeveer 3 weken tussen de opleidingsdagen heb je voldoende gelegenheid om je eigen werkgeluk en het werkgeluk in jouw omgeving te observeren en hierover na te denken.

De opleiding behandelt het werkgeluk op 3 niveau's (jouw eigen werkgeluk, werkgeluk binnen teams en werkgeluk binnen organisaties. Ook het meekijken bij andere bedrijven, welke werkgeluk hoog op het prioriteitenlijstje hebben staan, is erg inspirerend.

Echt een aanrader!" - 30-01-2019 08:10

"Fennande en Maartje weten vanaf het begin een hele goede sfeer neer te zetten en veel veiligheid te creeeren. De opzet van de opleiding is g… alles lezen - 30-01-2019 08:10

Steve van Driel
starstarstarstarstar_half
Steve van Driel
Cultuur & Ontwikkeling bij Independer
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"Deze opleiding heeft alles! Goede theoretische onderbouwing, praktische handvatten om direct aan de slag te gaan. Iedere dag van de opleiding kom je in een inspiratievolle omgeving terecht. Veelal bij organisaties die al actief bezig zijn met Werkgeluk. Deze opleiding is niet alleen voor mensen van HR! Willen we immers niet allemaal Werkgelukkig zijn? " - 12-11-2018 10:51

"Deze opleiding heeft alles! Goede theoretische onderbouwing, praktische handvatten om direct aan de slag te gaan. Iedere dag van de opleidin… alles lezen - 12-11-2018 10:51

starstarstarstarstar_half
Sonja Kroeke
Adviseur Medezeggenschap
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"De inhoud van de opleiding heeft me echt verrast. De opleiding behandelt het werkgeluk op 3 niveau's (jouw eigen werkgeluk, werkgeluk binnen teams en werkgeluk binnen organisaties) en dat maakte het voor mij heel overzichtelijk. De afwisseling tussen theorie en leuke opdrachten maakte het heel boeiend en de verschillende bedrijfsbezoeken waren enorm inspirerend. Maartje en Fennande weten een hele plezierige sfeer neer te zetten waardoor de cursisten er ook echt voor gaan. Een absolute aanrader!" - 11-11-2018 19:17

"De inhoud van de opleiding heeft me echt verrast. De opleiding behandelt het werkgeluk op 3 niveau's (jouw eigen werkgeluk, werkgeluk binnen… alles lezen - 11-11-2018 19:17

starstarstarstarstar_half
Joanne Littooij
Recruiter
9
Werkgelukdeskundige - 4 daagse Werkgeluk opleiding voor managers en HR

"De opleiding Werkgelukdeskundige heeft me veel meer gebracht dan ik vooraf had gedacht of verwacht! Mede door de bevlogen trainers Maartje en Fennande, de inspirerende mede cursisten èn de toffe trainingslocaties ben ik heel enthousiast. Een prima mix van theorie en praktijk, je kan er meteen mee aan de slag! " - 07-11-2018 15:42

"De opleiding Werkgelukdeskundige heeft me veel meer gebracht dan ik vooraf had gedacht of verwacht! Mede door de bevlogen trainers Maartje e… alles lezen - 07-11-2018 15:42