Conflictmanagement

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van HRD Groep

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: online classroom via Webex
19 okt. 2020 tot 9 nov. 2020
Toon rooster
event 19 oktober 2020, 18:45-18:45
event 9 november 2020, 00:00-18:45
computer Online: online classroom via Webex
17 nov. 2020 tot 8 dec. 2020
Toon rooster
event 17 november 2020, 18:45-18:45
event 8 december 2020, 18:45-18:45

Beschrijving

Niet iedereen kan altijd met elkaar door een deur. Conflicten zijn normaal en kunnen zelfs productief zijn. Maar als je ze niet effectief managet kunnen ze ontsporen: Werkzaamheden stoppen en relaties worden verwoest. Hoe zorg je er nou voor dat een conflict effectief is en niet destructief? In deze workshop leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en indien mogelijk voorkomen, en als het conflict dan toch escaleert, wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen. Hierbij maken we de overstap van onderhandelen over standpunten naar zoeken naar win-win oplossingen op basis van belangen. Dit geldt allemaal voor conflicten waar je zelf onderdeel van bent, e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Conflicthantering, Beïnvloeden, Communicatieve vaardigheden, Werkdruk en Omgaan met weerstand.

Niet iedereen kan altijd met elkaar door een deur. Conflicten zijn normaal en kunnen zelfs productief zijn. Maar als je ze niet effectief managet kunnen ze ontsporen: Werkzaamheden stoppen en relaties worden verwoest. Hoe zorg je er nou voor dat een conflict effectief is en niet destructief? In deze workshop leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en indien mogelijk voorkomen, en als het conflict dan toch escaleert, wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen. Hierbij maken we de overstap van onderhandelen over standpunten naar zoeken naar win-win oplossingen op basis van belangen. Dit geldt allemaal voor conflicten waar je zelf onderdeel van bent, en voor conflicten waar je geen partij in bent.

  • Je kent de verschillende conflictstijlen en hebt inzicht in je eigen voorkeursstijl. Zo krijg je een dieper inzicht in het conflict.
  • Je kunt switchen tussen verschillende conflictstijlen, ook binnen een gesprek.
  • Je bent je bewust van de verschillende fasen die er zijn in (aanloop naar) een conflict.
  • Je staat open voor kritiek van anderen en kan anderen op een opbouwende manier feedback geven.

Voor de twee contactdagen is het verplicht om voorwerk te doen via een online portal. Dit neem ongeveer 4 uur in beslag per dag.

Ook als individuele coaching mogelijk.

HRD Groep - We believe in Human Capital growth

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.