Omgaan met privacy

Niveau
Tijdsduur
Logo van HRM Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 HRM Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

HRM Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Betaalbare trainingen voor HR professionals

De privacywetgeving gaat veranderen. Er komt Europese wetgeving die de nationale wetgeving vervangt. Dat betekent dat de Wet bescherming persoonsgegevens per 25 mei 2018 zal verdwijnen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt daarvoor in de plaats. De AVG zorgt voor een uitbreiding en versterking van de privacyrechten. Organisaties hebben dan meer verantwoordelijkheid voor privacy. Als organisaties slordig omgaan met privacy dan kunnen ze een boete krijgen. Er kan bovendien makkelijker worden geklaagd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) als er onzorgvuldig met de gegevens wordt omgegaan. De AP moet iedere klacht behandelen. Dat betekent dat iedereen die betrokken is bij pe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Privacy (algemeen overzicht), Omgaan met, AVG (GDPR) / Privacywetgeving, Security & Privacy awareness en Stress.

Betaalbare trainingen voor HR professionals

De privacywetgeving gaat veranderen. Er komt Europese wetgeving die de nationale wetgeving vervangt. Dat betekent dat de Wet bescherming persoonsgegevens per 25 mei 2018 zal verdwijnen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt daarvoor in de plaats. De AVG zorgt voor een uitbreiding en versterking van de privacyrechten. Organisaties hebben dan meer verantwoordelijkheid voor privacy. Als organisaties slordig omgaan met privacy dan kunnen ze een boete krijgen. Er kan bovendien makkelijker worden geklaagd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) als er onzorgvuldig met de gegevens wordt omgegaan. De AP moet iedere klacht behandelen. Dat betekent dat iedereen die betrokken is bij persoonsgegevens kennis moet hebben van de AVG. Ook HR ontkomt er niet aan. U beheert immers de personeelsdossiers en de dossiers van sollicitanten. Wat is hiervoor geregeld? In de cursus Omgaan met privacy zetten we de nieuwe regels van de privacy voor u op een rij en de gevolgen voor de organisatie.

Resultaat na de cursus Omgaan met privacy:

  • U krijgt meer inzicht in de risico’s en valkuilen van de privacy.
  •  
  • U kent de hoofdlijnen van de AVG.
  •  
  • U weet wat wel en niet mag met personeelsgegevens.
  •  
  • U weet wanneer u datalekken moet melden.
  •  
  • U kent de gevolgen van de nieuwe wetgeving voor uw organisatie.
  •  
  • U weet welke rol HR speelt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met HRM Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.