Timemanagement

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van HRM Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 HRM Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
21 dec. 2020
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Meer grip op uw tijd

Als HR medewerker verricht u veel taken tegelijk en alles lijkt prioriteit te hebben. U heeft regelmatig het gevoel dat u achter de feiten aanloopt en dat u weinig grip heeft op uw tijdsbesteding. U probeert een planning te maken en zich hieraan te houden, maar dat mislukt keer op keer. Het organiseren van uw mailverkeer kost ook steeds meer tijd. Hoe krijgt u meer rust en ruimte om toe te komen aan de zaken die écht belangrijk zijn? Hoe voorkomt u dat u u-zelf voorbij loopt? U moet meer aan timemanagement doen. De training timemanagement en HR helpt u om meer controle te krijgen over uw agenda. Na de training heeft u recht op een coachingsgesprek om te bespreken of u n…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Time management, Resultaatgericht werken, Slimmer werken, Productiviteit & Focus en E-mail.

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Meer grip op uw tijd

Als HR medewerker verricht u veel taken tegelijk en alles lijkt prioriteit te hebben. U heeft regelmatig het gevoel dat u achter de feiten aanloopt en dat u weinig grip heeft op uw tijdsbesteding. U probeert een planning te maken en zich hieraan te houden, maar dat mislukt keer op keer. Het organiseren van uw mailverkeer kost ook steeds meer tijd. Hoe krijgt u meer rust en ruimte om toe te komen aan de zaken die écht belangrijk zijn? Hoe voorkomt u dat u u-zelf voorbij loopt? U moet meer aan timemanagement doen. De training timemanagement en HR helpt u om meer controle te krijgen over uw agenda. Na de training heeft u recht op een coachingsgesprek om te bespreken of u nu beter met uw tijd om gaat. 

Resultaat na de cursus:

  • U maakt u kennis met de principes van timemanagement.
  • U leert het verschil tussen belangrijke en urgente zaken.
  • U krijgt inzicht in hoe u uw agenda beter in de hand kunt houden.
  • U krijgt hulpmiddelen aangereikt om beter keuzes te maken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met HRM Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.