Training adviesvaardigheden

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van HRM Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 HRM Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
12 nov. 2021
placeAmersfoort
18 mrt. 2022
placeAmersfoort
24 jun. 2022
placeAmersfoort
25 nov. 2022

Beschrijving

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Als HR-professional moet u regelmatig adviseren. Van u wordt een deskundig advies verwacht, maar ook een advies dat in lijn is met de organisatie. Daarnaast heeft u een inbreng in situaties waarin oplossingen niet direct voor de hand liggen. U moet dan vertrouwen op uw vaardigheden als adviseur. Daarbij zijn non-verbale communicatie, gesprekstechnieken en luistervaardigheden van belang. Hoe wint u het vertrouwen van degene die u adviseert? Hoe gaat u om met verschillende belangen en weerstanden? In de training adviesvaardigheden leert u uw vaardigheden verbeteren. Die zijn naast uw vakkennis als HR-professional van groot belang om overtuigend te kunnen adviseren. Tijdens deze training doorlo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Als HR-professional moet u regelmatig adviseren. Van u wordt een deskundig advies verwacht, maar ook een advies dat in lijn is met de organisatie. Daarnaast heeft u een inbreng in situaties waarin oplossingen niet direct voor de hand liggen. U moet dan vertrouwen op uw vaardigheden als adviseur. Daarbij zijn non-verbale communicatie, gesprekstechnieken en luistervaardigheden van belang. Hoe wint u het vertrouwen van degene die u adviseert? Hoe gaat u om met verschillende belangen en weerstanden? In de training adviesvaardigheden leert u uw vaardigheden verbeteren. Die zijn naast uw vakkennis als HR-professional van groot belang om overtuigend te kunnen adviseren. Tijdens deze training doorlopen we het gehele adviesproces. Tijdens de Training adviesvaardigheden krijgt u niet alleen theorie, maar gaat u veel oefenen. U kunt vooraf eigen casussen inbrengen waarmee u gaat oefenen. U krijgt gerichte feedback van een ervaren trainer. Hierdoor wordt u een betere adviseur.

De resultaten na de Training adviesvaardigheden:

 • U bent in staat om op een overtuigende manier te adviseren.
 •  
 • U kent de verschillende fasen van een adviestraject.
 •  
 • U weet hoe u met weerstanden om kunt gaan.
 •  
 • U kunt effectieve adviesgesprekken voeren.
 •  
 • U weet hoe u vertrouwen en geloofwaardigheid als adviseur kunt opbouwen.
 •  
 • U bent zich bewust van uw stijl van communiceren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met HRM Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.