Solliciteren is niet leuk, maar heel leuk!

Niveau
Tijdsduur

Solliciteren is niet leuk, maar heel leuk!

Hyphen BV
Logo van Hyphen BV

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Solliciteren is niet leuk, maar heel leuk! Tenminste als je de spelregels van een goed sollicitatiegesprek kent en je persoonlijke kwaliteiten benut. Bij solliciteren geldt: al doende leert men. Dit is het uitgangspunt van de training.  We werken aan de hand van het ‘SUCCES model’, maken videoanalyses en gaan veel gesprekken voeren. We gaan in op assessments en hoe je je hier op kunt voorbereiden. Actief aan de slag en met direct resultaat. In de training staat oefenen, oefenen en nog eens oefenen centraal! Aan het eind van de dag kun je met veel vertrouwen een goed sollicitatiegesprek voeren. Je hebt je CV en LinkedIn profiel up to date en weet alles van assessments. Vooraf ontvang je een l…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Solliciteren is niet leuk, maar heel leuk! Tenminste als je de spelregels van een goed sollicitatiegesprek kent en je persoonlijke kwaliteiten benut. Bij solliciteren geldt: al doende leert men. Dit is het uitgangspunt van de training.  We werken aan de hand van het ‘SUCCES model’, maken videoanalyses en gaan veel gesprekken voeren. We gaan in op assessments en hoe je je hier op kunt voorbereiden. Actief aan de slag en met direct resultaat. In de training staat oefenen, oefenen en nog eens oefenen centraal! Aan het eind van de dag kun je met veel vertrouwen een goed sollicitatiegesprek voeren. Je hebt je CV en LinkedIn profiel up to date en weet alles van assessments. Vooraf ontvang je een link en wachtwoord voor persoonlijk trainingswebsite. Hierop staat een intakeformulier en al het benodigde materiaal om goed voorbereid aan de training te starten. Na afloop van de training plaatsen wij alle video-opnames op de website zodat je die thuis nog een keer rustig kan nakijken. Via de persoonlijke trainingswebsite houden we contact en kun je ons altijd vragen stellen bijvoorbeeld als je gaat solliciteren.

De training wordt verzorgd door Rolf Bredschneijder. Rolf Bredschneijder is ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer en trainer - www.hyphen.nl).

Sinds 1989 werken wij met en voor mensen die op zoek zijn naar vernieuwing. Voor zichzelf of voor de organisatie waar men werkzaam is. Of het nu gaat om training, assessment of coaching. Onze manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijk aanpak waarbij vorm en inhoud elkaar versterken. Nieuwe invalshoeken, scherpe simulaties en verrassende werkvormen. Met oog voor persoonlijke kwaliteiten en verschillen. Inspirerend en confronterend, maar altijd met beide benen op de grond!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.