10 tips voor meer mindfulness in je leven

Aantal pagina's:
Formaat:

10 tips voor meer mindfulness in je leven

ICM opleidingen & trainingen
Logo van ICM opleidingen & trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ICM opleidingen & trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 4.487 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #2 in HR en #2 in Management.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Opleiding & Onderwijs, #3 in HR en #3 in Management.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #3 beste grote opleider en #3 in Opleiding & Onderwijs.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Persoonlijk studieadvies? Laat uw telefoonnummer achter bij uw brochure aanvraag.

In een druk leven, vaak op de automatische piloot, is het geen wonder dat je gedachten vaak alle kanten op schieten. Hoe vind je iets meer rust, kalmte, ontspanning en welbevinden in de dagelijkse stressvolle hectiek? En is dat moeilijk? Door met aandacht te kijken naar de signalen van je lichaam en je geest kom je al een eind. Een matje en lange meditatiesessies zijn niet per se nodig. Je kunt mindfulness vrij eenvoudig inpassen in een druk bestaan. Op allerlei manieren, altijd en overal. In dit boek lees je hoe eenvoudig en waardevol dat is. De 10 tips voor meer mindfulness in je leven bevatten simpele oefeningen, nuttige inzichten vanuit de filosofie en psychologie en wetenschappelijk bew…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Geduld, Mindfulness, Conflicthantering, Creatief & Innovatief denken en Zelfvertrouwen.

Persoonlijk studieadvies? Laat uw telefoonnummer achter bij uw brochure aanvraag.

In een druk leven, vaak op de automatische piloot, is het geen wonder dat je gedachten vaak alle kanten op schieten. Hoe vind je iets meer rust, kalmte, ontspanning en welbevinden in de dagelijkse stressvolle hectiek? En is dat moeilijk? Door met aandacht te kijken naar de signalen van je lichaam en je geest kom je al een eind. Een matje en lange meditatiesessies zijn niet per se nodig. Je kunt mindfulness vrij eenvoudig inpassen in een druk bestaan. Op allerlei manieren, altijd en overal. In dit boek lees je hoe eenvoudig en waardevol dat is. De 10 tips voor meer mindfulness in je leven bevatten simpele oefeningen, nuttige inzichten vanuit de filosofie en psychologie en wetenschappelijk bewezen gunstige effecten van mindfulnessoefeningen op lichaam en ziel. Je kunt er ook handvatten in vinden om verder te lezen.

Met deze 10 tips in handen leer je dat mindfulness niet zweverig maar juist zeer concreet is, met meetbare resultaten. Doe er je voordeel mee, verwonder je over het effect, sta eens stil en geniet. Anders gezegd: ervaar de kracht van aandacht. Wij wensen je veel leesplezier!

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.