Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van ICM opleidingen & trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 ICM opleidingen & trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 3.468 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #3 beste grote opleider en #3 in Opleiding & Onderwijs.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,7
Gemiddeld cijfer voor Functionerings- en beoordelingsgesprekken
Gebaseerd op 15 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Margreet de Beij
Teamleider
10
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Een zeer leerzame training. Veel interactie, veel ruimte voor eigen inbreng, veel oefenen & veel sparring (zowel met de trainer als met de medecursisten). De trainer maakte het ook zeer boeiend en inspirerend met voorbeelden uit zijn eigen praktijk en mooie metaforen. Kortom een zeer goede en praktische training!" - 08-12-2016 21:43

"Een zeer leerzame training. Veel interactie, veel ruimte voor eigen inbreng, veel oefenen & veel sparring (zowel met de trainer als met de m… alles lezen - 08-12-2016 21:43

Startdata en plaatsen

Amsterdam
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Arnhem
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Breda
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Eindhoven
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Groningen
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Rotterdam
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Utrecht
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Zwolle
20 sep. 2019 tot 4 okt. 2019
Toon rooster
event 20 september 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 4 oktober 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Amsterdam
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Arnhem
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Breda
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Eindhoven
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Groningen
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Rotterdam
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Utrecht
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Zwolle
11 dec. 2019 tot 18 dec. 2019
Toon rooster
event 11 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 18 december 2019, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Amsterdam
7 feb. 2020 tot 14 feb. 2020
Toon rooster
event 7 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 14 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Arnhem
7 feb. 2020 tot 14 feb. 2020
Toon rooster
event 7 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 14 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Breda
7 feb. 2020 tot 14 feb. 2020
Toon rooster
event 7 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 14 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02
Eindhoven
7 feb. 2020 tot 14 feb. 2020
Toon rooster
event 7 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 01
event 14 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 02

Beschrijving

Persoonlijk studieadvies? Laat uw telefoonnummer achter bij uw brochure aanvraag.

In deze training leer je effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met je medewerkers, waardoor zowel hun prestaties als motivatie worden verhoogd.

Door succesvol en doelgericht functionerings- en beoordelings- gesprekken te voeren, verbeter je de prestaties van je medewerkers. Hoe kun je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van je medewerkers verhogen? Wil je weten hoe je een gesprek op de juiste manier opbouwt? Dan is deze training uitstekend geschikt voor je.

In deze training leer je effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met je medewerkers, waardoor zowel hun prestaties a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Persoonlijk studieadvies? Laat uw telefoonnummer achter bij uw brochure aanvraag.

In deze training leer je effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met je medewerkers, waardoor zowel hun prestaties als motivatie worden verhoogd.

Door succesvol en doelgericht functionerings- en beoordelings- gesprekken te voeren, verbeter je de prestaties van je medewerkers. Hoe kun je je medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kun je met deze gesprekken de motivatie van je medewerkers verhogen? Wil je weten hoe je een gesprek op de juiste manier opbouwt? Dan is deze training uitstekend geschikt voor je.

In deze training leer je effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met je medewerkers, waardoor zowel hun prestaties als motivatie worden verhoogd.

Student profile

Voor leidinggevenden die functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en P&O’ers die inzicht willen krijgen in de verschillende aspecten van deze personeelsgesprekken.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Objectives

  • Je bent in staat op effectieve wijze functionerings- en beoordelingsgesprekken met je medewerkers te voeren
  • Je hebt inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Je bent in staat de competenties van je medewerkers in kaart te brengen en te analyseren
  • Je bent in staat het gesprek goed op te bouwen
  • Je bent in staat de motivatie van je medewerkers te verhogen
  • Je bent in staat om te gaan met emoties en moeilijke situaties

Curriculum

  • Kenmerken van functionerings- en beoordelingsgesprekken: overeenkomsten en verschillen
  • Doel van het gesprek
  • Verwachtingen van jou en je medewerkers
  • Structuur en opbouw van het gesprek
  • Effectieve communicatie met je medewerkers
  • Motivatie van je medewerkers verhogen
  • Competenties: analyse van het functioneren
  • Medewerkers respectvol aanspreken
  • Coachingsvaardigheden en gesprekstechnieken
  • Omgaan met lastige situaties en emoties
  • Geven van complimenten
  • Praktijksituaties en -voorbeelden
  • Persoonlijk actieplan

Instruction modes

Aan de training gaat een schriftelijke intake vooraf. Onder leiding van een ervaren trainer leer je op interactieve wijze functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren.

Op de eerste dag ligt de nadruk op effectieve communicatie en de juiste opbouw van de gesprekken. Op de tweede dag ligt de nadruk op coaching en motivatie. In de training wordt aangesloten bij je eigen werksituatie. Door middel van vele praktijkoefeningen, cases en rollenspellen wordt steeds een koppeling tussen de theorie en de praktijk gemaakt. De trainingsdagen worden afgesloten met het opstellen van een persoonlijk actieplan. Hierin formuleer je actiepunten om de trainingsstof in je praktijk toe te passen.

Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

8,7
Gemiddeld cijfer voor Functionerings- en beoordelingsgesprekken
Gebaseerd op 15 ervaringen
starstarstarstarstar
Margreet de Beij
Teamleider
10
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Een zeer leerzame training. Veel interactie, veel ruimte voor eigen inbreng, veel oefenen & veel sparring (zowel met de trainer als met de medecursisten). De trainer maakte het ook zeer boeiend en inspirerend met voorbeelden uit zijn eigen praktijk en mooie metaforen. Kortom een zeer goede en praktische training!" - 08-12-2016 21:43

"Een zeer leerzame training. Veel interactie, veel ruimte voor eigen inbreng, veel oefenen & veel sparring (zowel met de trainer als met de m… alles lezen - 08-12-2016 21:43

starstarstarstarstar
Peter Brouwers
10
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Zeer leerzame cursus en een zeer goede locatie en de docent was ook zeer goed niet te veel iit het boek maar vooral veel zelf gesprekken voeren met mede cursisten" - 07-12-2016 16:57

"Zeer leerzame cursus en een zeer goede locatie en de docent was ook zeer goed niet te veel iit het boek maar vooral veel zelf gesprekken voe… alles lezen - 07-12-2016 16:57

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Het is een leerzame opleiding waar zowel de theorie als de praktijk wordt behandeld. Er is ruimte om je eigen ervaringen te delen met medecursisten. Het is verhelderend om te horen hoe medecursisten deze situatie analyseren en op zouden lossen.

Kortom deze opleiding is een aanrader als je collega's leiding geeft, in welke vorm dan ook!" - 24-09-2012 09:24

"Het is een leerzame opleiding waar zowel de theorie als de praktijk wordt behandeld. Er is ruimte om je eigen ervaringen te delen met medecu… alles lezen - 24-09-2012 09:24

starstarstarstarstar
Carel Pronk
general manager
10
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Was zeer tevreden met de training. Goede trainer, duidelijk en gestructureerde informatie. Ook was het zeer nuttig om met mensen van gedachten te wisselen, die in totaal anderssoortige bedrijven werken. Heel veel nuttige informatie verkregen, die ik gelijk al in de praktijk aan het brengen ben." - 18-06-2012 11:56

"Was zeer tevreden met de training. Goede trainer, duidelijk en gestructureerde informatie. Ook was het zeer nuttig om met mensen van gedacht… alles lezen - 18-06-2012 11:56

starstarstarstarstar_border
Ton Weenk
8,4
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Informatieve cursus. Goede mix tussen theorie en praktijk. Leverde mij de informatie op waar ik verder mee aan de slag kon. Daarnaast was het uitwisselen van informatie en ervaringen met de andere cursisten erg waardevol." - 02-11-2011 16:03

"Informatieve cursus. Goede mix tussen theorie en praktijk. Leverde mij de informatie op waar ik verder mee aan de slag kon. Daarnaast was he… alles lezen - 02-11-2011 16:03

starstarstarstarstar_half
Dirk van Diermen
9
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Ik heb deze training als zeer goed ervaren, weinig ervaring met deze stof maar de trainster wist mij de hele dag te boeien en dat vond ik goed" - 02-11-2011 12:37

"Ik heb deze training als zeer goed ervaren, weinig ervaring met deze stof maar de trainster wist mij de hele dag te boeien en dat vond ik go… alles lezen - 02-11-2011 12:37

starstarstarstarstar_border
Annelies le Bruin
7,8
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Ik vond de cursusleider goed inspelen op de wensen van de cursisten. Er werden individuele doelen voor de cursus opgesteld waar naartoe werd gewerkt. Er was een positieve sfeer in de groep. Mijn mindere ervaring met ICM was dat de cursus opzetten praktisch personeelbeleid al anderhalf jaar wel aangeboden word maar nooit doorgaat, dit vind ik erg teleurstellend." - 07-10-2011 15:24

"Ik vond de cursusleider goed inspelen op de wensen van de cursisten. Er werden individuele doelen voor de cursus opgesteld waar naartoe werd… alles lezen - 07-10-2011 15:24

starstarstarstarstar_border
G de Leeuw van Weenen-Mostert
8,4
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"De trainer volgde gedeeltelijk het lesmateriaal en verder volgde hij wat wij graag wilde, dit werkte heel goed en zo bleef de concentratie / motivatie tot op het laatste moment goed. Voorbeelden uit je eigen ervaring hier over brainstormen met de rest en ook nog met een oplossing naar huis gaan. Ik weet nu waar het bij ons fout ging." - 06-10-2011 11:57

"De trainer volgde gedeeltelijk het lesmateriaal en verder volgde hij wat wij graag wilde, dit werkte heel goed en zo bleef de concentratie /… alles lezen - 06-10-2011 11:57

starstarstarstarstar_half
Marlies Dam
9,2
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"prima training, veilige omgeving. Open sfeer. zeer gemêleerde groep. Voldoende rollenspel. Accommodatie uitstekend, ligging ideaal voor OV. lunch zeer gevarieerd en goed. Cursusmateriaal prettig en ideaal als naslagwerk, Docent gedreven, alert, duidelijk. Er werd hard gewerkt." - 12-03-2011 07:40

"prima training, veilige omgeving. Open sfeer. zeer gemêleerde groep. Voldoende rollenspel. Accommodatie uitstekend, ligging ideaal voor OV. … alles lezen - 12-03-2011 07:40

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Deze training bij ICM is inhoudelijk goed verzorgd, er is volop gelegenheid om persoonlijke wensen in de training te verwerken. De interactie met medecursisten is zowel leuk als nuttig. Ieder heeft zijn eigen invalshoek die de inhoudelijke kant van de training complementeert. Dit geeft mij echt een "op maat gesneden" gevoel bij de training.

De locatie (Meetingplaza Utrecht) was goed te bereiken met OV. De trainingruimte is OK, de lunch matig georganiseerd maar kwalitatief goed." - 19-01-2011 08:32

"Deze training bij ICM is inhoudelijk goed verzorgd, er is volop gelegenheid om persoonlijke wensen in de training te verwerken. De interacti… alles lezen - 19-01-2011 08:32

starstarstarstarstar_half
Catharina IJtsma
9,2
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Er heerste een veilige, vriendelijke sfeer waardoor vragenstellen gemakkelijker werd. Vragen die buiten het cursuskader gesteld werden konden makkelijk beantwoord worden. Veel ervaring en kennis van de trainster. Cursisten uit alle beroepsgroepen leverden mooie voorbeelden op en veralgemeniseerde de stof op een prettige manier. " - 13-10-2010 15:34

"Er heerste een veilige, vriendelijke sfeer waardoor vragenstellen gemakkelijker werd. Vragen die buiten het cursuskader gesteld werden konde… alles lezen - 13-10-2010 15:34

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
7,6
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"De training is maar twee dagen, maar heeft genoeg diepgang. De training gaat veel in op actie en reactie, gedrag en hoe je hiermee omgaat.
Goede diepgang in de training, deskundige docent, prima!" - 12-10-2010 12:44

"De training is maar twee dagen, maar heeft genoeg diepgang. De training gaat veel in op actie en reactie, gedrag en hoe je hiermee omgaat. G… alles lezen - 12-10-2010 12:44

starstarstarstar_halfstar_border
W.F. Sandifort
7,4
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Lesmateriaal is een goed en duidelijk naslagwerk, de inschrijving is door pno gedaan. de samenstelling van de groep had wat gevarieerder ( veel leraren)gekund. Trainer heeft veel kennis van onderwerp.
Inhoud werd toch door het overtal van leraren toegespitst op hun dagelijkse ervaringen." - 06-01-2010 13:37

"Lesmateriaal is een goed en duidelijk naslagwerk, de inschrijving is door pno gedaan. de samenstelling van de groep had wat gevarieerder ( v… alles lezen - 06-01-2010 13:37

starstarstarstarstar_border
Maarten Koelink
8,2
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Prettige sfeer maar er werd hard gewerkt. Trainer was zeer actief, ook in het nasturen van informatie.
Je werd op een prettige manier goed bij de les gehouden.
Voldoende ruimte voor eigen inbreng." - 06-01-2010 12:51

"Prettige sfeer maar er werd hard gewerkt. Trainer was zeer actief, ook in het nasturen van informatie.Je werd op een prettige manier goed bi… alles lezen - 06-01-2010 12:51

starstarstarstarstar_half
Co van der Kolk
9,2
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

"Ik kan wat met deze training richting mijn eigen functioneringsgesprekken. De trainer was zeer boeiend en kwam met veel praktijkvoorbeelden. Een authentiek en ontspannen iemand met humor. Ervaringen met medecursisten uitwisselen was evenzo boeiend!" - 05-01-2010 20:06

"Ik kan wat met deze training richting mijn eigen functioneringsgesprekken. De trainer was zeer boeiend en kwam met veel praktijkvoorbeelden.… alles lezen - 05-01-2010 20:06

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met ICM opleidingen & trainingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.