Agile & TDD Best Practices for APIs

Type product

Agile & TDD Best Practices for APIs

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Test-driven strategieën helpen je bij het ontwikkelen van zeer bruikbare software.

In deze training verken je een aantal test-driven ontwikkelingsstrategieën (TDD), waaronder test first development (TFD), acceptatietestgestuurde ontwikkeling, traditionele softwaretests en unit-testen. Je begint met het onderzoeken van de TDD-cyclus, TDD-best practices en het TFD-proces. Vervolgens onderzoek je TDD-ontwerppatronen en hoe je code kunt ontwikkelen met TTD. Je leert ook over de vijf SOLID-ontwerpprincipes voor softwareontwikkeling om software stabiel en flexibel te maken. Ten slotte onderzoek je de verschillen tussen Microservices en API's, de voordelen van het gebruik van de Microservice Archit…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Test Driven Development (TDD), API, Agile (algemeen), Software Testing en Web Development.

Test-driven strategieën helpen je bij het ontwikkelen van zeer bruikbare software.

In deze training verken je een aantal test-driven ontwikkelingsstrategieën (TDD), waaronder test first development (TFD), acceptatietestgestuurde ontwikkeling, traditionele softwaretests en unit-testen. Je begint met het onderzoeken van de TDD-cyclus, TDD-best practices en het TFD-proces. Vervolgens onderzoek je TDD-ontwerppatronen en hoe je code kunt ontwikkelen met TTD. Je leert ook over de vijf SOLID-ontwerpprincipes voor softwareontwikkeling om software stabiel en flexibel te maken. Ten slotte onderzoek je de verschillen tussen Microservices en API's, de voordelen van het gebruik van de Microservice Architecture en het gebruik van TDD voor het maken van microservices.

Uw Resultaat:

Na het volgen van deze training ken je verschillende Test-driven ontwikkelstrategieën, ontwerppatronen, API Microservices en de SOLID ontwerpprincipes.

Voorkennis:

Geen formele voorwaarden. Enige voorkennis over het onderwerp wordt echter aanbevolen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.