Live Online Bootcamp Microsoft Power BI

Type product
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Power BI Desktop is een data-analysetool waarmee je boeiende, interactieve visuele rapporten kunt maken.

In deze Bootcamp ga jij aan de slag met deze tool. De Bootcamp bestaat uit vier sessies waarin een expert jou alles verteld over het werken met Power BI Desktop. De eerste drie sessies zijn gericht op gebruikers die Power BI Desktop willen leren kennen. Tijdens de eerste drie sessies komen de basisprincipes van Power BI Desktop aan bod. Je leert de basisfunctionaliteiten van de tool kennen en je leert werken met een verscheidenheid aan gegevensbronnen. Daarnaast wordt er ingegaan op het manipuleren van gegevens en het gebruik van gegevensmodellering, met inbegrip van inzicht in verschille…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Power BI, Business intelligence, Splunk, Microsoft Power Platform en Data Analyse.

Power BI Desktop is een data-analysetool waarmee je boeiende, interactieve visuele rapporten kunt maken.

In deze Bootcamp ga jij aan de slag met deze tool. De Bootcamp bestaat uit vier sessies waarin een expert jou alles verteld over het werken met Power BI Desktop. De eerste drie sessies zijn gericht op gebruikers die Power BI Desktop willen leren kennen. Tijdens de eerste drie sessies komen de basisprincipes van Power BI Desktop aan bod. Je leert de basisfunctionaliteiten van de tool kennen en je leert werken met een verscheidenheid aan gegevensbronnen. Daarnaast wordt er ingegaan op het manipuleren van gegevens en het gebruik van gegevensmodellering, met inbegrip van inzicht in verschillende schema's, hoe te werken met maatregelen en kolommen, berekeningen uit te voeren en filters toe te passen. Verder komt het publiceren naar PowerBi.com aanbod. Je leert Power BI-dashboards maken en delen en je leert werken met rapporten op PowerBi.com. De vierde en laatste sessie is gericht op gevorderde gebruikers van Power BI Desktop. Tijdens deze sessie kom je meer te weten over geavanceerde berekeningen, time intelligence en aggregaties. Daarnaast ga je aan de slag met geavanceerde visualisaties en tabellen, en geavanceerd filteren en slicen.

Voordat je de Bootcamp bijwoont, ...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Power BI.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.