Programmeren in C++ - Deel 3: Geavanceerde concepten in C++

Type product

Programmeren in C++ - Deel 3: Geavanceerde concepten in C++

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Programmeren in C++ - Deel 3: Geavanceerde concepten in C++

Deze training is bedoeld om jouw C++-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het gaat diep in op de fijne kneepjes van de C++-taal en behandelt geavanceerde onderwerpen die essentieel zijn voor het bouwen van robuuste en efficiënte applicaties. De training begint met het verkennen van C++ streamverwerking, waarbij je leert hoe je gegevens uit bestanden leest met ifstream en gegevens naar bestanden schrijft met ofstream. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de afhandeling van uitzonderingen, waardoor je een grondig inzicht krijgt in hoe je uitzonderingen kan genereren en opvangen, het segmenteren van objecten kan beheren en met …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: C/C++, Programmeren (algemeen), Java, OO (Object Oriented) Programmeren en Informatica.

Programmeren in C++ - Deel 3: Geavanceerde concepten in C++

Deze training is bedoeld om jouw C++-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het gaat diep in op de fijne kneepjes van de C++-taal en behandelt geavanceerde onderwerpen die essentieel zijn voor het bouwen van robuuste en efficiënte applicaties. De training begint met het verkennen van C++ streamverwerking, waarbij je leert hoe je gegevens uit bestanden leest met ifstream en gegevens naar bestanden schrijft met ofstream. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de afhandeling van uitzonderingen, waardoor je een grondig inzicht krijgt in hoe je uitzonderingen kan genereren en opvangen, het segmenteren van objecten kan beheren en met het trefwoord noexcept kan werken, zodat je code bestand is tegen fouten.

Naarmate je verder komt in de training, leer je containers gebruiken, inclusief sequentiecontainers en associatieve containers, en leer je hoe je STL-algoritmen effectief kan gebruiken. De training laat je ook kennismaken met de wereld van functioneel programmeren in C++, waarbij eersteklas functies, functieaanwijzers, functieobjecten (functors) en lambda-expressies aan bod komen. Je zal vaardigheid verwerven in het overloaden van de call operator en je zult de nuances begrijpe...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: C/C++.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.