Facility management

Niveau
Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel, Gent

Beschrijving

Traditioneel beschouwen directie en aandeelhouders, bedrijfsgebouwen als een noodzakelijk kwaad dat substantieel bijdraagt tot de overhead van de organisatie. En toch moet huisvesting, gebouwenbeheer of Facility Management meer en meer gezien worden als een strategische bouwsteen van een organisatie. Niet alleen kan huisvesting actief worden ingezet om de bedrijfsdoelstellingen te halen, maar kunnen door een doordachte en proactieve aanpak ervan drastische kostenbesparingen en efficiëntieverhogingen worden gerealiseerd. Daarom organiseert het IfBD deze unieke studiedag : ‘Efficiënt Gebouwenbeheer’. Op één dag tijd neemt onze trainer u mee doorheen de noodzakelijke bouwstenen van een efficiën…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Facilitair, Office management, Ergocoach, Huisvestingsmanagement en Parkeerbeleid.

Traditioneel beschouwen directie en aandeelhouders, bedrijfsgebouwen als een noodzakelijk kwaad dat substantieel bijdraagt tot de overhead van de organisatie. En toch moet huisvesting, gebouwenbeheer of Facility Management meer en meer gezien worden als een strategische bouwsteen van een organisatie. Niet alleen kan huisvesting actief worden ingezet om de bedrijfsdoelstellingen te halen, maar kunnen door een doordachte en proactieve aanpak ervan drastische kostenbesparingen en efficiëntieverhogingen worden gerealiseerd. Daarom organiseert het IfBD deze unieke studiedag : ‘Efficiënt Gebouwenbeheer’. Op één dag tijd neemt onze trainer u mee doorheen de noodzakelijke bouwstenen van een efficiënt Facility Management. U leert hoe u binnen uw organisatie de krijtlijnen uittekent voor een doordacht gebouwenbeheer. Vertrekkende vanuit de strategie van de onderneming, moet u in staat zijn het bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar uw opdracht. Uw opdracht blijft immers om waarde te creëren voor uw organisatie. En hoewel budgetteren en kostenbesparing centraal blijven staan binnen uw opdracht, moet u dit op een doordachte wijze doen, rekening houdend met de productiviteit van uw medewerkers.

Een mix van management concepten, tools, oefeningen, groepswerk, groepsdiscussie en uitgewerkte case studies.

Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor de Facility manager, met als opdracht de efficiëntie van het te onderhouden gebouwenpark verder te optimaliseren, rekening houdend met een efficiënt energiebeheer en een doordacht én kostenbewust gebouwenmanagement. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.