Fast Close

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Antwerpen
3 dec. 2019
Toon rooster
event 3 december 2019, 09:00-17:00, Crowne Plaza Hotel

Beschrijving

PROGRAMMA

Sluit sneller af en creëer structureel meer tijd voor kwalitatieve analyses en het vervullen van uw rol van business partner.  Fast Closing of hard closing … het sneller afsluiten van maanden, kwartalen of jaren garanderen tijdswinst, kostenbesparing en betere management rapportage. Want vandaag kunt u niet een kwartaal wachten, laat staan 6 maand voor u alle informatie heeft om bij te sturen. Elke periode moet snel en efficiënt worden afgesloten. Zo komt er snel actuele informatie over de resultaatontwikkeling beschikbaar om bij te sturen en betrokkenen tijdig te informeren. Dat betekent niet alleen consolideren en aggregeren van financiële informatie, maar ook voldoende tijd heb…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Non-verbaal communiceren, Lichaamstaal, Communiceren, Mondelinge communicatie en Beïnvloeden.

PROGRAMMA

Sluit sneller af en creëer structureel meer tijd voor kwalitatieve analyses en het vervullen van uw rol van business partner.  Fast Closing of hard closing … het sneller afsluiten van maanden, kwartalen of jaren garanderen tijdswinst, kostenbesparing en betere management rapportage. Want vandaag kunt u niet een kwartaal wachten, laat staan 6 maand voor u alle informatie heeft om bij te sturen. Elke periode moet snel en efficiënt worden afgesloten. Zo komt er snel actuele informatie over de resultaatontwikkeling beschikbaar om bij te sturen en betrokkenen tijdig te informeren. Dat betekent niet alleen consolideren en aggregeren van financiële informatie, maar ook voldoende tijd hebben voor analyse en verklaringen. Een 'fast close' vraagt dan ook veel van processen en van financials.

DOELSTELLING

Deze cursus biedt vooral een brede oriëntatie op het fenomeen fast closing en gaat in op het waarom en hoe.  U leert vooral hoe u door sneller te werken, betere resultaten en vooral betere rapporten kunt opmaken.

BESTEMD VOOR

Controllers, boekdhouders, financiële directie, accountant kantoren en alle financiële professionals willen weten hoe snel maand, kwartaal of jaaraangiftes gesloten kunnen worden.  

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.