Planning in onderhoud

Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen

Beschrijving

Vanuit de opstelling van de onderhoudsbudgetten, wordt er verduidelijkt wat de output naar de lange termijnplanning moet zijn. Hoe worden het preventief onderhoud, shutdownwerken en interventiewerken in evenwicht gebracht met de capaciteit? Hoe wordt een lange termijnplanning gestuurd en gerevalueerd? Hoe maakt u de detaillering van een lange termijnplanning in een backlogplanning, week- en dagplanning. Het belang van werkorderbeheer en werkvoorbereiding in de planningsrealisatie. Welke organisatorische functies hebben hun deel in een planningssystematiek? Speciale aandacht voor de “korte shutdowns” van deelinstallaties. Welke functionaliteiten van “plant-shutdowns” verdienen onze aandacht! …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Loopbaanadvies, POP & Loopbaangesprekken, Persoonlijke ontwikkeling, Loopbaancoaching en Jouw Loopbaan.

Vanuit de opstelling van de onderhoudsbudgetten, wordt er verduidelijkt wat de output naar de lange termijnplanning moet zijn. Hoe worden het preventief onderhoud, shutdownwerken en interventiewerken in evenwicht gebracht met de capaciteit? Hoe wordt een lange termijnplanning gestuurd en gerevalueerd? Hoe maakt u de detaillering van een lange termijnplanning in een backlogplanning, week- en dagplanning. Het belang van werkorderbeheer en werkvoorbereiding in de planningsrealisatie. Welke organisatorische functies hebben hun deel in een planningssystematiek? Speciale aandacht voor de “korte shutdowns” van deelinstallaties. Welke functionaliteiten van “plant-shutdowns” verdienen onze aandacht! Hoe organiseren we informatie/communciatie-procesflows zodat elke functie het noodzakelijke (en ietsje meer) weet om een continue evolutie in de planningssystematiek te brengen en frustraties te vermijden?

Leermethodiek

Binnen vele bedrijven loopt de communicatie tussen productie en technische dienst soms mank. Deze communicatie kan alleen worden geoptimaliseerd door een éénduidige korte en lange termijn planning. Uw budgetbeheer, het inplannen van kleinere stops, de werkvoorbereiding, … Dit alles blijft cruciaal bij het realiseren van uw onderhoudsstrategie. Hoe u dit realiseert, leert u gedurende deze training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.