Project planning & opvolging

Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Gent

Beschrijving

Het definiëren van de doelstellingen, objectieven en grenzen van het project is een absolute noodzaak tot succes. Duidelijke en uniforme mijlpalen (in tijd, kost, mankracht en doel) vormen de basis van een succesvol project. Als professioneel project manager, staat u niet alleen stil bij ‘wat’, maar ook bij ‘hoe’, ‘wie’, ‘wanneer’ en ‘hoeveel’. Het plannen van het proces, de structuur en de organisatie, de timing én de kosten vormen samen met de scope immers de ruggengraat van het project. Hoe goed het plan ook is opgesteld, het zal steeds worden bijgestuurd in functie van veranderende behoeften, doelstellingen of budgetten. Onder meer volgende elementen komen aan bod : het delegeren van wer…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Primavera, Management Algemeen, Kwaliteitsmanagement, Leiderschap en Projectmanagement.

Het definiëren van de doelstellingen, objectieven en grenzen van het project is een absolute noodzaak tot succes. Duidelijke en uniforme mijlpalen (in tijd, kost, mankracht en doel) vormen de basis van een succesvol project. Als professioneel project manager, staat u niet alleen stil bij ‘wat’, maar ook bij ‘hoe’, ‘wie’, ‘wanneer’ en ‘hoeveel’. Het plannen van het proces, de structuur en de organisatie, de timing én de kosten vormen samen met de scope immers de ruggengraat van het project. Hoe goed het plan ook is opgesteld, het zal steeds worden bijgestuurd in functie van veranderende behoeften, doelstellingen of budgetten. Onder meer volgende elementen komen aan bod : het delegeren van werkpakketten, het verzamelen van informatie omtrent de status van het project, het aanpassen en herzien van de forecast,… en tot slot het produceren van het vooruitgangsrapport.

Doelgericht programma

Deze training werd speciaal ontwikkeld voor Project Managers en Project Leiders, betrokken bij én verantwoordelijk voor het plannen en opvolgen van (complexe en strategische) projecten.

Leermethodiek

Aan de hand van theoretische concepten en tools, leert u hoe u een bruikbaar project- en kwaliteitsplan opstelt. Bovendien zal u een vooruitgangsrapport leren opstellen én gebruiken, zodat u uw projecten optimaal kan opvolgen en indien nodig bijsturen. Dit maakt van deze training een absolute noodzaak voor iedere project manager, op zoek naar concepten en tools om de eigen projecten optimaal in te plannen, op te volgen en bij te sturen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.