Shutdown planning

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Antwerpen
22 apr. 2020
Toon rooster
event 22 april 2020, 09:00-17:00, Crowne Plaza Hotel

Beschrijving

Iedere maintenance manager, technisch manager, productiedirecteur, plant manager, … erkent het probleem: op vaste tijdstippen moet een deel van de productie stil gelegd worden (in sommige gevallen zelfs het volledige proces) voor een integraal onderhoud van het machinepark en van de technische installaties. Dit is een absolute noodzaak voor de kwaliteit en de continuïteit van uw productieproces. Bij deze shutdown projecten wordt u echter geconfronteerd met tal van complexe uitdagingen. Niet alleen ziet u diverse contractors en subcontractors op uw plant, maar bovendien kunt u zich geen fouten permitteren die de opstart van het productieproces in gevaar kunnen brengen. De planning van een der…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NEMAS, Middle management, Managementvaardigheden, E-business Management en Change Management.

Iedere maintenance manager, technisch manager, productiedirecteur, plant manager, … erkent het probleem: op vaste tijdstippen moet een deel van de productie stil gelegd worden (in sommige gevallen zelfs het volledige proces) voor een integraal onderhoud van het machinepark en van de technische installaties. Dit is een absolute noodzaak voor de kwaliteit en de continuïteit van uw productieproces. Bij deze shutdown projecten wordt u echter geconfronteerd met tal van complexe uitdagingen. Niet alleen ziet u diverse contractors en subcontractors op uw plant, maar bovendien kunt u zich geen fouten permitteren die de opstart van het productieproces in gevaar kunnen brengen. De planning van een dergelijk project is cruciaal voor het welslagen ervan.

Daarom brengt het Institute for Business Development deze unieke workshop: “Shutdown planning”. Het welslagen van een goed uitgevoerde en geplande shutdown heeft grote invloed op operationele resultaten en performatie van het bedrijf. De noodzaak van een projectmatige aanpak bij het shutdown proces dringt zich op. Het beheersen en beheren van een shutdown is een vak apart waar we u gedurende deze dag doorheen leiden.

Maar wat is de doelstelling van uw shutdown? Kiest u voor een integrale shutdown of werkt u in fases? Hoe stelt u het team samen? Hoe verloopt de interne en externe communicatie bij uw shutdown? Wie betrekt u bij de voorbereidingsfase? En bij de uitvoeringsfase? Hoe stelt u een budget op? Hoe schat u de kosten in in functie van uw planning en in functie van de (on-)voorziene uitgaven? Hoe garandeert u de veiligheid naar eigen mensen en naar contractors toe? Hoe volgt u het shutdown proces op? Hoe verloopt de operationele en juridische samenwerking met contractors? Hoe meet u de kwaliteit en het rendement van uw shutdown? … Kortom, tientallen vragen waar u gedurende deze dag een concreet en praktijkgericht antwoord op krijgt.

Deze dag bezorgt u een bruikbaar en concreet stappenplan dat u helpt bij het efficiënt en effectief plannen, opvolgen en evalueren van uw shutdown project. Bovendien krijgt u diverse bruikbare checklists, handleidingen en procedures aangereikt die u helpen bij het nog beter opvolgen van uw onderhoudsproject. Deze opleiding is een directe investering in het succes van uw shutdown en zo in de continuïteit van uw operaties.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.