Valkuilen bij het werken met (onder)aannemers

Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel, Gent

Beschrijving

Programma

Down sizing is vandaag meer dan ooit dé trend. Dit betekent echter dat niet core-activiteiten uitbesteed worden en/of dat expertise wordt ingekocht. Deze twee activiteiten verplichten u in ieder geval om met derden te werken : onderaannemers. En hier wringt nu net het schoentje?Binnen welke EU-lidstaten rekruteert u? En wat zijn de beperkingen? En de opportuniteiten? En wat met tijdelijke werkkrachten? En ter beschikkingstelling van personeel? En aannemers? En onderaannemers? Welke controles en inspecties mag u verwachten bij het werken met derden? En wat met fraude? Wat gebeurt er dan? En kunt u aansprakelijke worden gesteld voor fouten van derden? En wat met veiligheidsvraagstuk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Bouwplaats medewerker, Technisch projectmanagement, Technische Bedrijfskunde, Bouw en Hoogwerker.

Programma

Down sizing is vandaag meer dan ooit dé trend. Dit betekent echter dat niet core-activiteiten uitbesteed worden en/of dat expertise wordt ingekocht. Deze twee activiteiten verplichten u in ieder geval om met derden te werken : onderaannemers. En hier wringt nu net het schoentje?Binnen welke EU-lidstaten rekruteert u? En wat zijn de beperkingen? En de opportuniteiten? En wat met tijdelijke werkkrachten? En ter beschikkingstelling van personeel? En aannemers? En onderaannemers? Welke controles en inspecties mag u verwachten bij het werken met derden? En wat met fraude? Wat gebeurt er dan? En kunt u aansprakelijke worden gesteld voor fouten van derden? En wat met veiligheidsvraagstukken?… Kortom, meer vragen dan antwoorden. En deze worden allemaal beantwoord tijdens deze workshop.

Doelgericht programma

Bestemd voor de Operationele Manager (productie, logistiek, onderhoud, HR, …) die verantwoordelijk is voor de selectie of aansturing van onderaannemers of derden binnen de organisatie.

Leermethodiek

De training is gebaseerd op uit het leven gegrepen situaties en oefeningen, direct herkenbaar voor de operationele manager.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.