Kracht en effect van Colours incl. My Motivation Insights - kleuren profiel rapport (Persoonlijke effectiviteit & ontwikkeling)

Type product
Tijdsduur
Trainer
Simone Sombroek
Startdatum en plaats
Logo van I love Colours, versterk je (team)inzicht!
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 I love Colours, versterk je (team)inzicht! heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 9 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Versterk je (team) inzicht! Kom in beweging. 

Kracht en effect van Colours!

Kleuren hebben invloed op hoe je je voelt. Psychisch en lichamelijk. Met Colours krijg je meer inzicht in je karakter en kun je handelen in harmonie met je kleur.

Colours bewust gebruiken

Elke kleur heeft een eigen karakter en prikkelt op een of andere manier je zenuwstelsel. Om die reden reageer jij rustig of juist onrustig op een kleur. Wat voor jou een ondersteunende of positief stimulerende kleur is kan voor iemand anders totaal het tegenovergestelde zijn. Grappig om te bedenken dat kleuren onbewust eerst je stemming beïnvloed en vervolgens jouw reactie daarop weerspiegelt. Dat weet de reclamewereld maar al te goed en maakt daar bewust gebruik van. Denk aan e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Insights Discovery, Persoonlijke effectiviteit, Zelfkennis & zelfinzicht, Zelfbewustzijn en Zelfontwikkeling.

Versterk je (team) inzicht! Kom in beweging. 

Kracht en effect van Colours!

Kleuren hebben invloed op hoe je je voelt. Psychisch en lichamelijk. Met Colours krijg je meer inzicht in je karakter en kun je handelen in harmonie met je kleur.

Colours bewust gebruiken

Elke kleur heeft een eigen karakter en prikkelt op een of andere manier je zenuwstelsel. Om die reden reageer jij rustig of juist onrustig op een kleur. Wat voor jou een ondersteunende of positief stimulerende kleur is kan voor iemand anders totaal het tegenovergestelde zijn. Grappig om te bedenken dat kleuren onbewust eerst je stemming beïnvloed en vervolgens jouw reactie daarop weerspiegelt. Dat weet de reclamewereld maar al te goed en maakt daar bewust gebruik van. Denk aan een restaurant met sfeerverlichting, websites, winkels of je eigen huis of werkplek.

Deze inzichten worden ondersteund met een gecertificeerde My Motivation Insights Drijfveren rapport. Zodat jij weet wat jouw werkelijk drijft. Wat heb je zelf in de hand en op welke wijze zou jij, jezelf hierin nog daadkrachtiger kunnen ontwikkelen? Herken je eigen (kleur) karakter krachtige elementen, een lijnenspel in een handomdraai. Koppelen we de theorie aan de praktijk. Durf jij het aan?

Je mag er zijn en hebt goede ideeën!  Je gaat in deze workshop aan de slag met je eigen Drijfveren, je Energie- en Stress balans, je Verwerpingen en je Ambities. Zo krijg je inzicht in de dingen die jou belemmeren en je leert hoe je hiermee kunt omgaan, zodat je invloed hebt op jouw succes.

We gaan samen langs de U-theorie, de diepte in en weer naar huis met effectieve inzichten, nieuwe ideeën en (h)eerlijke veerkracht. Je grenzen aan geven, voor jezelf gaan staan en je mening uiten: dat leer je in deze workshop. Weten wat je drijft begint met zelf onderzoek, zodat je daarna ook de anderen beter kun inschatten. Durf jij het aan?

Wil jij: 

  • Plezier hebben in je werk
  • Midden in het leven staan en veerkracht ontwikkelen
  • Begrepen worden (en erkenning krijgen voor je talenten en inzet)
  • Je ambitie vormgeven
  • Jezelf echt ontwikkelen
  • Leren met spanningen om te gaan
  • Jezelf zekerder gaan voelen in lastige situaties
  • Je mening durven te geven (en kritiek)
  • Je neemt initiatief en hebt meer impact 
  • Kortom: Je hebt kleur bekent!

Geef jezelf meer veerkracht en kleur! Je verdient het. Als je inzicht hebt in de kracht en effecten van kleuren kom je dichter bij wie je écht bent. Tijdens de workshop van I love Colours krijg je dat inzicht en ontwikkel je voldoende energie om je ambitie vorm te geven. Daag jezelf uit! Beken kleur en Toon wilskracht! Hoe? Alles begint met een eerste stap, versterk je eigen inzicht met I love Colours. Graag tot ziens.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Simone Sombroek - Samen bouw je aan een effectief team! Inzicht in drijfveren met de TeamScan!
Simone Sombroek
Samen bouw je aan een effectief team! Inzicht in drijfveren met de TeamScan!
8

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.