Talent Management in de (HR) praktijk

Niveau
Tijdsduur

Talent Management in de (HR) praktijk

IMF Academy (International Management Forum)
Logo van IMF Academy (International Management Forum)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 IMF Academy (International Management Forum) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 44 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IMF Academy (International Management Forum) biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Brugge, Gent

Beschrijving

Vinden en binden van talent – topprioriteit voor groei van uw organisatie

De krapte - en als gevolg daarvan de concurrentie op de arbeidsmarkt - is groot en lijkt een structureel probleem te worden voor het behouden en werven van (nieuw) talent. Talentvolle medewerkers vormen vaak de basis van succesvolle organisaties. In succesvolle organisaties wordt het aanwezige potentieel optimaal tot ontwikkeling gebracht, waarbij doorgaans een belangrijke rol is weggelegd voor HRM. Om ook uw organisatie op deze koers te krijgen, dient er een gerichte HR strategie gevoerd te worden waarbij talent management en Human Resources Development (HRD) centraal staan. In deze actuele Talent Management training…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Talentmanagement, Human Resource Management (HRM), Personeelsmanagement, Selectiegesprekken en Functiewaardering.

Vinden en binden van talent – topprioriteit voor groei van uw organisatie

De krapte - en als gevolg daarvan de concurrentie op de arbeidsmarkt - is groot en lijkt een structureel probleem te worden voor het behouden en werven van (nieuw) talent. Talentvolle medewerkers vormen vaak de basis van succesvolle organisaties. In succesvolle organisaties wordt het aanwezige potentieel optimaal tot ontwikkeling gebracht, waarbij doorgaans een belangrijke rol is weggelegd voor HRM. Om ook uw organisatie op deze koers te krijgen, dient er een gerichte HR strategie gevoerd te worden waarbij talent management en Human Resources Development (HRD) centraal staan. In deze actuele Talent Management training leert u o.m. talent management structureel in te bedden in uw organisatie aan de hand van een realistisch en haalbaar plan van aanpak.

Wat leert u in deze talent management training?

Tijdens deze actuele Talent Management training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Trends en ontwikkelingen op het gebied van Human Resources Development (HRD) en talent management
  • Relatie tussen business development en talent management
  • Talent ontwikkeling stimuleren d.m.v. de bedrijfscultuur en bedrijfswaarden
  • Een concreet en haalbaar talent management plan ontwikkelen en implementeren
  • Formuleren van een Human Resources (Development) strategie gericht op talent management en talent ontwikkeling
  • Implementeren en integreren van de Human Resources (Development) strategie
  • Draagvlak creëren voor verandering en omgaan met interne weerstand
  • Monitoren en bijsturen van de Human Resources (Development) strategie

Gedurende de training werkt u aan een plan van aanpak waarmee u na afronding van de training direct aan de slag kunt in de praktijk. Dit plan van aanpak stelt u in staat een bijdrage te leveren aan de organisatie doelstellingen in termen van ofwel een omzetverhoging ofwel een kostenreductie. U dient uw plan van aanpak op de laatste dag van de training te presenteren en te verdedigen voor de docent.

Voor het schrijven van uw verslag dient u de nodige tijd te reserveren. Het doel is om tot een realistisch en haalbaar plan van aanpak te komen. De docent van de training zal u tijdens persoonlijke contacturen begeleiden bij het schrijven ervan en het inpassen van uw ideeën in een concreet managementplan. De docent staat u gedurende de hele training telefonisch en per e-mail terzijde.

Voor wie is deze talent management training van belang?

De training Talent Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van talent management en Human Resources Development (HRD). Wij denken dan bijvoorbeeld aan HR managers, HRD managers, O&O managers, adviseurs loopbaanbeleid, management coaches, HRM adviseurs, teamleiders en (lijn)managers.

Niveau van de training

De training Talent Management wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met IMF Academy (International Management Forum), om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.