Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van IMK Opleidingen BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 IMK Opleidingen BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 3.025 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #2 in Juridisch.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,4
Gemiddeld cijfer voor Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Gebaseerd op 52 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Mevrouw Edith Meijer
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"De training was leerzaam . Twee dagen die, met de tussenliggende periode als oefenmoment, op elkaar voortborduren. We hebben zowel de technische aspecten, de documentatie, als de menselijke aspecten meegekregen.
De trainster heeft erg goed ingespeeld op de door ons geschetste situaties.
" - 02-03-2018 00:00

"De training was leerzaam . Twee dagen die, met de tussenliggende periode als oefenmoment, op elkaar voortborduren. We hebben zowel de techni… alles lezen - 02-03-2018 00:00

Startdata en plaatsen

ZWOLLE
1 okt. 2019 tot 15 okt. 2019
check_circle Startgarantie
AMSTERDAM
16 okt. 2019 tot 30 okt. 2019
EINDHOVEN
21 okt. 2019 tot 4 nov. 2019
check_circle Startgarantie
R'DAM (CAPELLE AD IJSSEL)
8 nov. 2019 tot 22 nov. 2019
UTRECHT
26 nov. 2019 tot 10 dec. 2019
EINDHOVEN
17 feb. 2020 tot 2 mrt. 2020
AMSTERDAM
17 mrt. 2020 tot 31 mrt. 2020
R'DAM (CAPELLE AD IJSSEL)
22 apr. 2020 tot 6 mei. 2020
ZWOLLE
15 mei. 2020 tot 29 mei. 2020
BUNNIK
18 jun. 2020 tot 2 jul. 2020

Beschrijving

  • Ongelimiteerd herhalen: u mag elke training of opleiding zo vaak herhalen als wenselijk, zonder extra lesgeld.

Inleiding Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Durft u zich als leidinggevende uit te spreken over het functioneren van uw medewerker? Of gaat u die confrontatie liever uit de weg? In deze praktijkgerichte training ontwikkelt u vaardigheden om beoordelings- en functioneringsgesprekken zelfverzekerd, respectvol en doelgericht aan te pakken. Deze training heeft een sterk praktijkgericht karakter, waarbij de situatie van uw organisatie centraal staat. Sluit dit aan bij uw leerwensen? Schrijf u dan direct in.

Voor wie is de training Beoordelings -en functioneringsgesprekken?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die de communicatie en afstemming met de medewerkers over het functione…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

  • Ongelimiteerd herhalen: u mag elke training of opleiding zo vaak herhalen als wenselijk, zonder extra lesgeld.

Inleiding Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Durft u zich als leidinggevende uit te spreken over het functioneren van uw medewerker? Of gaat u die confrontatie liever uit de weg? In deze praktijkgerichte training ontwikkelt u vaardigheden om beoordelings- en functioneringsgesprekken zelfverzekerd, respectvol en doelgericht aan te pakken. Deze training heeft een sterk praktijkgericht karakter, waarbij de situatie van uw organisatie centraal staat. Sluit dit aan bij uw leerwensen? Schrijf u dan direct in.

Voor wie is de training Beoordelings -en functioneringsgesprekken?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die de communicatie en afstemming met de medewerkers over het functioneren willen verbeteren. 

Wat ontwikkel ik?

Beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn een belangrijk onderdeel van het personeelsmanagement. Na deze training bent u in staat:

  • Een op de bedrijfssituatie afgestemde systematiek van beoordelen en functioneringsgesprekken te hanteren
  • Reden en doel functioneringsgesprek aan uw medewerkers uit te leggen
  • Reden en doel beoordelingsgesprek aan uw medewerkers uit te leggen
  • Agenda functioneringsgesprek en onderwerpen functioneringsgesprek aan te geven
  • Gespreksvaardigheden toe te passen zodat u met meer tact en zekerheid deze gesprekken voert
  • De gemaakte afspraken helder te formuleren en vast te leggen

Wie is mijn trainer?

Deze training staat onder leiding van een praktijkgerichte hrm-professional  die brede kennis van en ervaring met eigentijdse communicatie- en gesprekstechnieken heeft.

Onze aanpak

Bij IMK Opleidingen begint het leren al direct na de inschrijving. Wij bieden u een breed leerconcept, waarvan de training de kern vormt. Via ons online leerplatform kunt u vooraf aan de slag met een digitale preview van het lesmateriaal en een voorbereidingsopdracht. De training zelf is bijzonder interactief. Zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Tussentijds en na afloop heeft u via Leren Online contact met uw medecursisten. Tot zes weken na de training kunt u bovendien gebruik maken van e-coaching met uw trainer, als u hulp wenst bij het toepassen in de werksituatie.

Programma

  • Beoordelings- en functioneringsgesprekken als onderdeel van een continueproces
  • Uitleg, doel en aanpak van beoordelings- en functioneringsgesprekken van uw medewerkers
  • Vaststellen van beoordelingscriteria en -normen
  • Maken van beoordelingen
  • Competenties en bedrijfsdoelen als input voor het functioneringsgesprek
  • Gesprekstechnieken: valkuilen en lastige gesprekken
  • Voorbereiden en voeren van gesprekken met behulp van oefeningen en rollenspelen
  • Omgaan met reacties van uw medewerkers
  • Afspraken maken
  • Inzicht in gedrag door middel van de Q4 DISC gedragsanalyse
8,4
Gemiddeld cijfer voor Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Gebaseerd op 52 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Mevrouw Edith Meijer
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"De training was leerzaam . Twee dagen die, met de tussenliggende periode als oefenmoment, op elkaar voortborduren. We hebben zowel de technische aspecten, de documentatie, als de menselijke aspecten meegekregen.
De trainster heeft erg goed ingespeeld op de door ons geschetste situaties.
" - 02-03-2018 00:00

"De training was leerzaam . Twee dagen die, met de tussenliggende periode als oefenmoment, op elkaar voortborduren. We hebben zowel de techni… alles lezen - 02-03-2018 00:00

starstarstarstarstar_half
De heer Arion Bosch
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Het is voor mij een leerzame training geweest.
Dit was mede door de ervaring van Helena, de voorbeelden uit haar praktijk en het overbrengen van de theorie heeft mij veel gebracht." - 13-11-2017 00:00

"Het is voor mij een leerzame training geweest. Dit was mede door de ervaring van Helena, de voorbeelden uit haar praktijk en het overbrenge… alles lezen - 13-11-2017 00:00

starstarstarstarstar_half
De heer Leo van Eeuwijk
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"De training werd gegeven vanuit praktijk voorbeelden de trainer was duidelijk. In mijn functie zal ik het geleerde zeker kunnen en gaan gebruiken bij de aankomende functionerings gesprekken die binnenkort gevoerd gaan worden." - 12-11-2017 00:00

"De training werd gegeven vanuit praktijk voorbeelden de trainer was duidelijk. In mijn functie zal ik het geleerde zeker kunnen en gaan gebr… alles lezen - 12-11-2017 00:00

starstarstarstarstar_border
De heer A.P.M.M. Tempelaars
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Ik vond de training zeer positief. Het programma was inhoudelijk voldoende om mij beter te laten functioneren." - 19-10-2016 00:00

"Ik vond de training zeer positief. Het programma was inhoudelijk voldoende om mij beter te laten functioneren. " - 19-10-2016 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw P. Bolier-Jonker
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"leerzame cursus met veel inzicht en leermomenten .
Zelfrefelectie.
Veel duidelijke tips en tools op een heldere manier uitgelegd.
Mede door met elkaar op aandachtspunten in te gaan leer je veel." - 08-06-2016 00:00

"leerzame cursus met veel inzicht en leermomenten . Zelfrefelectie. Veel duidelijke tips en tools op een heldere manier uitgelegd. Mede do… alles lezen - 08-06-2016 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw M.H.A.M. Bremmert-Arts
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"interessant, leerzaam, mijn ogen zijn geopend voor wat er allemaal komt kijken bij het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken." - 23-03-2016 00:00

"interessant, leerzaam, mijn ogen zijn geopend voor wat er allemaal komt kijken bij het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. alles lezen - 23-03-2016 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw A.J.J. van der Meulen
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Goede training, duidelijke uitleg, bruikbare tips. Fijn dat je ook de problemen in je eigen situatie kon bespreken." - 23-03-2016 00:00

"Goede training, duidelijke uitleg, bruikbare tips. Fijn dat je ook de problemen in je eigen situatie kon bespreken. " - 23-03-2016 00:00

starstarstarstarstar_border
Ineke Ineke
directiesecretaresse
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Een goede training waarin vooral veel aandacht was voor de eigen houding op het gebied van communicatie." - 15-12-2015 00:00

"Een goede training waarin vooral veel aandacht was voor de eigen houding op het gebied van communicatie. " - 15-12-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
De heer D.J. van der Meer
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Ik heb het als duidelijk en goed ervaren, dit heeft ook zeker te maken met hoe Bart de training geeft. Ook vond ik het een prettige groep, hebben elkaar veel verschillende praktijk voorbeelden kunnen voorspiegelen. Kortom een goede training!" - 19-11-2015 00:00

"Ik heb het als duidelijk en goed ervaren, dit heeft ook zeker te maken met hoe Bart de training geeft. Ook vond ik het een prettige groep, h… alles lezen - 19-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Margot de Vaan
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Training was incompany en sloot aan op onze vraag. Er was ruimte voor veel oefenen, er werd verdieping geboden. Er zou wat meer aandacht besteed kunnen worden aan de non verbale communicatie. " - 02-11-2015 09:53

"Training was incompany en sloot aan op onze vraag. Er was ruimte voor veel oefenen, er werd verdieping geboden. Er zou wat meer aandacht bes… alles lezen - 02-11-2015 09:53

starstarstarstarstar_border
mevrouw Van den Berg
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"de training/ trainster zelf was zeer goed. Maar het niveauverschil van de deelnemers was zeer groot, waardoor de interactie niet goed was. Vind ik echt een minpunt en zal voor mij een voorwaarde moeten voor een volgende cursus." - 11-12-2014 00:00

"de training/ trainster zelf was zeer goed. Maar het niveauverschil van de deelnemers was zeer groot, waardoor de interactie niet goed was. … alles lezen - 11-12-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Ik heb geleerd om door middel van de SMART techniek makkelijk en concrete punten op papier te zetten. En vraagstellingen van leidinggevende naar naar werknemers te gebruiken. Ik weet nu ook het verschil tussen beoordelen en functionerings gesprekken. Hiermee heb ik mijn ervaring verijkt en dat ik soms anders met mensen moet omgaan. het is voor mij een enorme verijking en kennis die ik heb opgedaan tijden de cursus. Ook met name de helderheid hoe alles werdt uitgelegd door de leraar. hij was erg doortastend en speelde in op de situaties van de cursisten" - 26-05-2014 07:54

"Ik heb geleerd om door middel van de SMART techniek makkelijk en concrete punten op papier te zetten. En vraagstellingen van leidinggevende … alles lezen - 26-05-2014 07:54

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"De cursus was inhoudelijk goed. Om de omslag naar de eigen praktijk concreter te maken is de tijd wellicht een beetje te krap." - 26-05-2014 07:54

"De cursus was inhoudelijk goed. Om de omslag naar de eigen praktijk concreter te maken is de tijd wellicht een beetje te krap. " - 26-05-2014 07:54

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Voor mijn gevoel een dag te kort met name door de intensiteit en ingewikkelde cases die we allemaal meebrengen. maar wel leerzaam." - 26-05-2014 07:53

"Voor mijn gevoel een dag te kort met name door de intensiteit en ingewikkelde cases die we allemaal meebrengen. maar wel leerzaam. " - 26-05-2014 07:53

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Het was een leerzame training. Vooral gericht op de praktijk. Vooral het zelf oefenen heb ik ervaren als erg leerzaam." - 26-05-2014 07:52

"Het was een leerzame training. Vooral gericht op de praktijk. Vooral het zelf oefenen heb ik ervaren als erg leerzaam. " - 26-05-2014 07:52

starstarstarstarstar_border
De heer P.Q. de Ruijter
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Cursus was zeer positief en intensief. blijkt achteraf dat er toch wel meer bij komt kijken dan ik gedacht had. Mooi ervaringen uit te wisselen met mede cursissten" - 26-05-2014 07:52

"Cursus was zeer positief en intensief. blijkt achteraf dat er toch wel meer bij komt kijken dan ik gedacht had. Mooi ervaringen uit te wisse… alles lezen - 26-05-2014 07:52

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Heel leerzaam en bijzonder dat Bert zo veel mensenkennis heeft . In een kort gesprek weet hij hoe en wat iemands valkuilen zijn en het klopt . Ik heber veel van geleerd en kan er zeker mee aan de slag" - 26-05-2014 07:50

"Heel leerzaam en bijzonder dat Bert zo veel mensenkennis heeft . In een kort gesprek weet hij hoe en wat iemands valkuilen zijn en het klop… alles lezen - 26-05-2014 07:50

starstarstarstarstar_half
De heer J. Schot
9
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"* Goede locatie. dicht bij de snelweg. eigen parkeer terrein. goede lokalen. prima verzorgd eten en drinken. * Les materiaal "op maat". * Docent gedreven en bekwaam. Volgt niet alleen het boek. Veel praktijk voorbeelden. Speelt in op de behoefte. Weet ondanks diversiteit van de deelnemers er een team van te maken. Houd zich aan de lestijden. maakt de dag vol en vult de pauze op de juiste momenten in. " - 26-05-2014 07:50

"* Goede locatie. dicht bij de snelweg. eigen parkeer terrein. goede lokalen. prima verzorgd eten en drinken. * Les materiaal "op maat". * D… alles lezen - 26-05-2014 07:50

starstarstarstarstar_border
Mevrouw C. Koperberg-Haverlag
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"judith brengt het duidelijk en rustig over . Fijn dat er tijd is om je eigen casus te bespreken. prettige omgeving!" - 26-05-2014 07:49

"judith brengt het duidelijk en rustig over . Fijn dat er tijd is om je eigen casus te bespreken. prettige omgeving! " - 26-05-2014 07:49

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

"Goede cursus die aansluit bij de praktijksituaties. zoals deze voorkomen met medewerkers. Het lijkt mij moeilijk als docent om koers te houden aan de cursuslijn omdat er zoveel loskomt bij cursisten over praktijksituaties die waarschijnlijk weer in andere cursussen van toepassing zijn." - 26-05-2014 07:48

"Goede cursus die aansluit bij de praktijksituaties. zoals deze voorkomen met medewerkers. Het lijkt mij moeilijk als docent om koers te houd… alles lezen - 26-05-2014 07:48

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met IMK Opleidingen BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.