ONLINE Hypnose Basis Opleiding

Type product
Niveau

ONLINE Hypnose Basis Opleiding

Online Hypnose Opleidingen - Impact Academie
Logo van Online Hypnose Opleidingen - Impact Academie
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Online Hypnose Opleidingen - Impact Academie heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,7
Gemiddeld cijfer voor ONLINE Hypnose Basis Opleiding
Gebaseerd op 10 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Jacqueline Hagendijk
Apothekersassistent
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Wat een mooie opleiding hier leer je echt veel en wordt ook heel leuk gegeven. Vooral de lifedagen en coachcalls. Echt een aanrader voor iedereen de intresse heeft om de opleiding Hypnotherapie te kiezen. " - 16-11-2021 14:32

"Wat een mooie opleiding hier leer je echt veel en wordt ook heel leuk gegeven. Vooral de lifedagen en coachcalls. Echt een aanrader voor ied… alles lezen - 16-11-2021 14:32

Beschrijving

Online Opleiding Hypnose Basis

 • Wil jij je onderscheiden van de 63000 andere coaches in Nederland?
 • Wil jij andere mensen kunnen helpen op een dieper niveau, daar waar de echte verandering zit?
 • En wil je daarvoor niet meer de deur uit hoeven, onnodig tijd en kosten spenderen aan files, reizen en overnachtingen?
 • Wil je comfortabel een opleiding volgen, thuis vanuit je eigen stoel en aan je eigen computer?

De Impact Academie biedt als enige in Nederland unieke e-learning opleidingen en trainingen aan op het gebied van hypnose en hypnotherapie. Wij zijn expert op het gebied van toegepaste Hypnose en Hypnotherapie. Voor zowel professionals als mensen die zich willen laten omscholen bieden…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Hypnotherapie & Hypnose, NLP, Reflexologie, Alternatieve Therapieën en Jeugdwet.

Online Opleiding Hypnose Basis

 • Wil jij je onderscheiden van de 63000 andere coaches in Nederland?
 • Wil jij andere mensen kunnen helpen op een dieper niveau, daar waar de echte verandering zit?
 • En wil je daarvoor niet meer de deur uit hoeven, onnodig tijd en kosten spenderen aan files, reizen en overnachtingen?
 • Wil je comfortabel een opleiding volgen, thuis vanuit je eigen stoel en aan je eigen computer?

De Impact Academie biedt als enige in Nederland unieke e-learning opleidingen en trainingen aan op het gebied van hypnose en hypnotherapie. Wij zijn expert op het gebied van toegepaste Hypnose en Hypnotherapie. Voor zowel professionals als mensen die zich willen laten omscholen bieden we verschillende opleidingstrajecten aan. En als je startend ondernemer bent, dan bieden we ook nog de nodige extra’s aan om je business een extra boost te geven. Zo zetten wij ons samen in voor een mooiere samenleving waarin voor iedereen een kans is!
In 12 modules en 2 livedagen leer jij alles over basis hypnotherapie, van intake en impactvolle coachende gesprekken voeren tot en met een volledige therapeutische hypnose sessie.

Ook leer je hoe je een serieuze business opzet
De online opleiding Basis Hypnose is de enige Hypnotherapie opleiding in Nederland die je als compleet programma online kunt volgen tegen deze prijs. Je leert in twaalf lessen hoe je impactvolle coachende gesprekken kunt voeren en hoe je sneller belemmerende overtuigingen ombuigt naar helpende overtuigingen. Je leert alles over Hypnotherapie, van intake tot en met een volledige transformerende sessie. Na deze opleiding kun jij al meteen aan de slag met transformerend werk.
Ben je werkzoekend? Wil je omgeschoold worden? Of wil je je verder professionaliseren binnen de Hypnotherapie? Dan is deze opleiding perfect voor jou

Deze opleiding is geschikt voor:

 • Coaches
 • Professionals in de zorg
 • Psychologen
 • Therapeuten
 • Trainers
 • Alternatieve zorgverleners
 • Fysiotherapeuten
 • Mensen die een carriereswitch overwegen
 • Ondernemers die een praktijk hebben of willen starten en hypnose daarin willen inzetten
 • Afslankprofessionals/mensen met als werkgebied gewichtsbeheersing
 • Mensen die het willen gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling

Wat ga je ontdekken in de Hypnose basis opleiding

 • Hoe je taal kunt gebruiken om mensen te laten veranderen naar het juiste gedrag
 • Hoe je naar de kern van een probleem kunt gaan
 • Hypnotische taalmodellen
 • Hoe je kunt stoppen met slechte gewoonteszoals roken of nagelbijten
 • Zo flexibel te zijn dat je altijd een positieve oplossing vindt, zowel bij jouw cliënt als bij jezelf 

Je kunt meteen aan de slag met alle nieuwe kennis die je opdoet. Het maakt vaak dat mensen als hypnosecoach hun eigen praktijk gaan beginnen. In tegenstelling tot andere opleidingen krijg je alle lesstof hanteerbaar, stap voor stap in heldere video’s aangereikt en kun je het meteen veilig toepassen.

Wat ontdek je nog meer
Je ontdekt ook Gesprekshypnose, ook wel Conversationele Hypnose genoemd. Gesprekshypnose is hypnose waarbij de ander de ogen open heeft (waakhypnose) in, wat je zou kunnen zien als een goed gesprek. Dit is een zeer krachtige vorm van hypnose, die heel bruikbaar is voor therapie, maar ook voor bijvoorbeeld zakelijke toepassingen.

Daarnaast brengen we je naar het niveau van een deskundig hypnotherapeut door je te onthullen hoe je hypnose toe moet passen. Dit doen we door ongekend veel diepgaande kennis van NLP en hypnose met jou te delen. Dit alles gecombineerd in één enkele online opleiding, wat uniek is in Nederland. 

Online begeleiding
Je krijgt gedurende de hele opleiding via mail en online op verschillende manieren voldoende begeleiding. Dit doen we door middel van heldere uitleg, herkenbare voorbeelden en aansprekende werkvormen. Er is een besloten Facebookpagina alleen voor cursisten waar je al je vragen kunt delen met ons én met de andere cursisten. Natuurlijk krijg je gedurende de opleiding ook opdrachten die je instuurt via de mail en waar je persoonlijke feedback op krijgt. Zo zorgen we er samen voor dat jij met plezier het programma doorloopt.

Twee verplichte live bijeenkomsten
Leren doe je het snelste door te doen! Daarom zijn er twee live bijeenkomsten waarin de nadruk ligt op oefenen, oefenen, oefenen. En natuurlijk kun je op deze dagen ook persoonlijk vragen stellen en je ervaringen uitwisselen met andere cursisten. Bij deze opleiding horen twee live opleidingsdagen. Tijdens deze dagen leer je face-to-face met de andere cursisten uit je groep hoe het voelt om hypnose te ondergaan, en hoe je het geleerde in de praktijk brengt. Heel praktisch dus en je leert je medecursisten kennen! Een ideale gelegenheid ook voor het vormgeven van jouw eigen intervisiegroep waarmee je nog meer kunt oefenen. De live dagen zijn verplicht voor het behalen van je certificaat.

Leren waar en wanneer jij dat wilt
In drie online modules met in totaal twaalf lessen leer je alles over Basis Hypnose, van intake tot en met een volledige transformerende sessie. Je krijgt alle tools om succesvolle transformaties te kunnen realiseren voor en met jouw cliënt. Daarnaast leer je aan de hand van praktijkopdrachten. Bij de opleiding horen twee livedagen waarin je het geleerde in een gecontroleerde omgeving veilig gaat toepassen in de praktijk. Zo leer je wat hypnose doen en ondergaan in de praktijk kan betekenen!
Je studeert op het moment dat het jou uitkomt, want je leert online. Je zit geen hele dagen in een leslokaal.

 • 12 lessen in 3 modules
 • 2 verplichte Live Praktijkdagen
 • Heldere instructievideo’s
 • Het Get It Done Werkboek bij iedere module zodat je de beste resultaten haalt
 • Intensieve online begeleiding door ervaren docenten.
 • Mogelijkheid tot het complete 6 maanden programma tegen gereduceerd tarief, of anders mogelijkheid tot doorstroming naar aanvullende losse modules
 • Mogelijkheid tot het complete 12 maanden programma tegen gereduceerd tarief,

Als je alle opdrachten voldoende hebt gemaakt en je de live bijeenkomsten hebt bijgewoond, dan krijg je een -geaccrediteerd- certificaat

Het certificaat
Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je het erkende en officiële Hypnotherapie Basis Opleiding certificaat.

De eisen voor certificering zijn:

 • Het op tijd inleveren van de huiswerkopdrachten
 • Aanwezig zijn bij de Livedag(en)
 • Slagen voor het praktijkexamen
 • Minimaal 1 keer maand bijeenkomen in een intervisiegroep

Wanneer het voor komt dat je niet slaagt, dan kun je een herkansing krijgen in de volgende opleiding. Mocht je onverhoopt niet slagen dan wordt er direct een moment afgesproken voor de herkansing.

Impact -Academie staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Vandaar dat wij alleen certificeren aan de beste studenten. Dit betekent wel dat je dan daarna als hypnosecoach of hypnotherapeut aan de slag kan gaan.
Vanuit deze Hypnose Basis Opleiding kun je doorstromen naar diverse aanvullende losse modules zodat je nog meer impactvol kunt werken:

 • Pijnmanagement – leer hoe je mensen met pijnklachten effectief kunt helpen, om hun pijn zelf te managen. Dit door de pijn te verminderen, het hanteerbaar te krijgen of zelfs helemaal te laten verdwijnen!
 • Snelle Inductie methodes – Hoe je op een snelle manier mensen in hypnose krijgt. Hiermee bespaar je veel tijd in je sessies en kun je meteen impactvol transformationeel werk verrichten.
 • Niet Roken Protocol – In slechts 1 tot 2 sessies help je iemand succesvol van roker naar niet-roker

Of kies voor het 6 MAANDEN PROGRAMMA en krijg al het bovenstaande voor een super aanbiedingsprijs!

Zou je deze losse modules namelijk allemaal apart gaan volgen, dan kost je dit

€ 2448,-

En heel eerlijk, dat is een hele reële prijs voor zo’n complete en kwalitatief goede opleiding!
Maar dit is het begin misschien wel jouw nieuwe toekomst!

Jouw investering voor deze training
Het tarief voor deze Hypnose Basis Opleiding Opleiding is nu € 1997,- (ex btw) Je kunt dit ook in 3 maandelijkse termijnen betalen. Hoe makkelijk is dat?

Studiebelasting
Naast de Livedagen, zijn er iedere maand verplichte intervisie bijeenkomsten en huiswerkopdrachten waar je ongeveer 2 uur per week aan kwijt bent. Het niveau van de opleiding is een MBO+/HBO werk-en denkniveau.

Aanvang opleiding
De opleiding gaat op 13 januari van start

Doelstelling van de opleiding
Na deze opleiding ben jij in staat mensen met hypnotherapie te helpen en een praktijk te starten. Let wel, je kunt niet iedereen helpen! Met hypnose kun je veel, maar niet alles behandelen. Er zijn een aantal gebieden waar specialistische kennis voor nodig is, zoals onder andere: psychoses, schizofrenie, depressies, anorexia.

Inschrijven
Hoewel het een online opleiding is, werkt Impact-Academie niet met hele grote groepen. Zo waarborgen we dat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Dus vol is vol. Daarom is het zaak om snel te reageren. Alleen dan kun je profiteren van deze unieke opleiding.

Ga naar de website voor inschrijven of meer informatie.

 

9,7
Gemiddeld cijfer voor ONLINE Hypnose Basis Opleiding
Gebaseerd op 10 ervaringen
starstarstarstarstar
Jacqueline Hagendijk
Apothekersassistent
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Wat een mooie opleiding hier leer je echt veel en wordt ook heel leuk gegeven. Vooral de lifedagen en coachcalls. Echt een aanrader voor iedereen de intresse heeft om de opleiding Hypnotherapie te kiezen. " - 16-11-2021 14:32

"Wat een mooie opleiding hier leer je echt veel en wordt ook heel leuk gegeven. Vooral de lifedagen en coachcalls. Echt een aanrader voor ied… alles lezen - 16-11-2021 14:32

starstarstarstarstar
Karin Van twuyver
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Ik volg de opleiding als aanvulling/uitbreiding op mijn huidige werk. Je krijgt een goede persoonlijke begeleiding van Tanja Nab. Ik korte tijd maak je snel de eerste stappen om zelf hypnose toe te passen. De eerste livedag online gehad, deze geregeld! " - 19-04-2021 18:43

"Ik volg de opleiding als aanvulling/uitbreiding op mijn huidige werk. Je krijgt een goede persoonlijke begeleiding van Tanja Nab. Ik korte t… alles lezen - 19-04-2021 18:43

starstarstarstarstar
Claudia Tebbenhoff
Hypnosecoach
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"De online opleiding hypnose bij Impact is een aanrader. De informatie is heel toegankelijk. Via film, opdrachten en ook groepsbegeleing.Ook de begeleiding zowel als individu en in groepsdynamiek is fijn. Tijdens de praktijkdagen merk je in een korte tijd al hoeveel je geleerd hebt. " - 12-04-2021 13:55

"De online opleiding hypnose bij Impact is een aanrader. De informatie is heel toegankelijk. Via film, opdrachten en ook groepsbegeleing.Ook … alles lezen - 12-04-2021 13:55

starstarstarstarstar_half
Maaike Van der velde
Coach
9
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Een gedegen duidelijke opleiding tot hypnotherapeut, gegeven en in elkaar gezet door een gedreven praktitioner en haar team,Tanja Nab.online duidelijke lessen die stap voor stap voorbereiden op het werken als coach en hypnotherapeut. In de cursus een aantal hele inspirerende live dagen waar je met medecursisten kunt oefenen en uitwisselen. Een enorme vraag om hulpverleners die dit kunnen ligt er momenteel. Als je dit graag wil doen is dit een topopleiding ervoor. " - 02-11-2020 13:34

"Een gedegen duidelijke opleiding tot hypnotherapeut, gegeven en in elkaar gezet door een gedreven praktitioner en haar team,Tanja Nab.online… alles lezen - 02-11-2020 13:34

starstarstarstarstar
Simone De Kaste
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Superleuke, interessante opleiding in hypnose.
Elke week een interessante les met printbaar werkboek en sheets met een filmpje voor de uitleg en de vragen die je kunt stellen op een besloten fbgroep.
De livedag heb ik via internet mee kunnen maken, omdat ik in Spanje woon.
Dank aan allen om dit mogelijk gemaakt te hebben.
Deze opleiding is een echte aanrader om bij de Impact academie je opleiding te volgen." - 01-11-2020 15:30

"Superleuke, interessante opleiding in hypnose. Elke week een interessante les met printbaar werkboek en sheets met een filmpje voor de uitl… alles lezen - 01-11-2020 15:30

starstarstarstarstar_half
Diana Torenga
9
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Zeer duidelijke en complete online opleiding met video's en brede lesstof. De online opleiding wordt aangevuld met waardevolle praktijk en oefen dagen. De opleiding is qua belasting goed te combineren met een baan. Een aanrader!" - 01-11-2020 15:25

"Zeer duidelijke en complete online opleiding met video's en brede lesstof. De online opleiding wordt aangevuld met waardevolle praktijk en o… alles lezen - 01-11-2020 15:25

Bernice Keijzer
starstarstarstarstar_half
Bernice Keijzer
Masseur
9
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Goede training, te volgen achter je eigen laptop; met live dagen vol extra info en oefenmomenten. Je leert erg veel in korte tijd. Goede begeleiding door Tanja en haar team." - 11-11-2019 20:36

"Goede training, te volgen achter je eigen laptop; met live dagen vol extra info en oefenmomenten. Je leert erg veel in korte tijd. Goede beg… alles lezen - 11-11-2019 20:36

starstarstarstarstar
Jasperina Tjeerdsma
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Hypnose voor sommigen een beladen onderwerp.
Maar wat is het fijn om te weten dat je veel mensen kunt helpen door helend werk te verrichten zodat ze verder kunnen.
Bij impact academie van Tanja leer je alle in en outs over hypnose zodat je zelf mensen kunt helpen.
Ik zou zeggen doen!
" - 10-11-2019 20:19

"Hypnose voor sommigen een beladen onderwerp. Maar wat is het fijn om te weten dat je veel mensen kunt helpen door helend werk te verrichte… alles lezen - 10-11-2019 20:19

starstarstarstarstar
Wilma Bouwhuis
Natuurgeneeskundig therapeut
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Ik was opzoek naar een opleiding hypnose, toen kwam de online opleiding van Tanja voorbij. Het is een heel toegankelijke opleiding en erg leuk om te doen. Heb zelfs al hypnose toe gepast! " - 10-11-2019 13:19

"Ik was opzoek naar een opleiding hypnose, toen kwam de online opleiding van Tanja voorbij. Het is een heel toegankelijke opleiding en erg le… alles lezen - 10-11-2019 13:19

starstarstarstarstar
Youri Matthijs
PersonalTrainer
10
ONLINE Hypnose Basis Opleiding

"Tanja is een geboren opleider.
Van A tot Z hypnose eigen gemaakt.
Na 3 mnd was het voor mij al duidelijk en kon ik als een expert Hypnose therapie toepassen.

Nou is het een vrij nieuwe opleiding ik ben daar persoonlijk niet een moment mee bezig geweest.
Aan deze opleiding gaan nog heel veel mensen plezier hebben.
" - 10-11-2019 13:04

"Tanja is een geboren opleider. Van A tot Z hypnose eigen gemaakt. Na 3 mnd was het voor mij al duidelijk en kon ik als een expert Hypnose … alles lezen - 10-11-2019 13:04

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.