ouderbetrokkenheid

Niveau
Tijdsduur

ouderbetrokkenheid

Impact Training & Advies
Logo van Impact Training & Advies

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wij bieden pedagogische trainingen en workshops voor de Kinderopvang en de onderbouw van het basisonderwijs

De Goudse kaas in de supermarkt op vakantie doet je toch glimlachen. Even het gevoel van thuis. Voor kinderen werkt dat precies hetzelfde, als zij in de groep dingen herkennen van thuis, voelen ze zich meer op hun gemak. Daarom is het belangrijk een goede verbinding te leggen tussen de belevingswereld van kinderen thuis en op de groep, deze aansluiting stimuleert hun ontwikkeling. Hierbij is een belangrijke rol voor jou als pedagogisch medewerker én ouders weggelegd. Zo zorgt een goede overdracht ervoor dat een kind makkelijker de overgang maakt van de ene omgeving naar de andere en zorgen herkenbare materialen voor een gevoel van veiligheid. Door ouders te enthousiasmeren om thuis activitei…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kinderopvang, Kindermishandeling, Kinderdagverblijf, Ontwikkeling van Kinderen en Werk / Privé Balans.

Wij bieden pedagogische trainingen en workshops voor de Kinderopvang en de onderbouw van het basisonderwijs

De Goudse kaas in de supermarkt op vakantie doet je toch glimlachen. Even het gevoel van thuis. Voor kinderen werkt dat precies hetzelfde, als zij in de groep dingen herkennen van thuis, voelen ze zich meer op hun gemak. Daarom is het belangrijk een goede verbinding te leggen tussen de belevingswereld van kinderen thuis en op de groep, deze aansluiting stimuleert hun ontwikkeling. Hierbij is een belangrijke rol voor jou als pedagogisch medewerker én ouders weggelegd. Zo zorgt een goede overdracht ervoor dat een kind makkelijker de overgang maakt van de ene omgeving naar de andere en zorgen herkenbare materialen voor een gevoel van veiligheid. Door ouders te enthousiasmeren om thuis activiteiten te doen die aansluiten op het programma van de groep, wordt de groep voor kinderen helemaal een tweede thuis.

In deze workshop leer je hoe je een partnerschap aan kunt gaan met ouders door een verbinding te leggen tussen de belevenissen op de groep en thuis. Je krijgt handvatten om ouders te enthousiasmeren om thuis activiteiten te doen die aansluiten op het programma van de groep, zodat de ontwikkeling van kinderen optimaal gestimuleerd wordt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.