Developing EJB 3 Applications for IBM WebSphere

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U leert tijdens deze training de kracht van het EJB en JPA kennen. Ook leert u hoe u de relevante technieken toepast als u applicaties ontwikkelt. Aan de orde komen onder andere: business components met Session Beans en Message Driven Bean, werken met databases op basis van JPA en richtlijnen voor het ontwerpen van EJB-gebaseerde systemen en het implementeren van EJB-clients. Ook leert u hoe u transacties en security implementeert in een enterprise applicatie, hoe applicaties gedeployed worden op een applicatieserver en de basisconfiguratie van veelgebruikte applicatieservers. Alle behandelde theorie komt uitgebreid terug in labs. Ondanks dat de behandelde onderwerpen niet server specifiek z…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: IBM WebSphere, IBM (overzicht), IBM Cognos, IBM Tivoli en InfoSphere.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U leert tijdens deze training de kracht van het EJB en JPA kennen. Ook leert u hoe u de relevante technieken toepast als u applicaties ontwikkelt. Aan de orde komen onder andere: business components met Session Beans en Message Driven Bean, werken met databases op basis van JPA en richtlijnen voor het ontwerpen van EJB-gebaseerde systemen en het implementeren van EJB-clients. Ook leert u hoe u transacties en security implementeert in een enterprise applicatie, hoe applicaties gedeployed worden op een applicatieserver en de basisconfiguratie van veelgebruikte applicatieservers. Alle behandelde theorie komt uitgebreid terug in labs. Ondanks dat de behandelde onderwerpen niet server specifiek zijn, leert u ook de basis van het deployen en beheren van een applicatie op IBM WebSphere Application Server.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.