Domain-Driven Design for Mediors en Seniors

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,6 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,6 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRemote
24 aug. 2021 tot 31 aug. 2021

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training is bedoeld voor mediors en seniors (ervaren architecten, ontwerpers, (lead)developers, testers) die in de praktijk met Domain-Driven Design (DDD) aan de slag willen. U leert de concepten van DDD en deze toe te passen in scenario's die verder gaan dan eenvoudige voorbeelden. Domain-Driven Design heeft twee kanten. Een meer proces- en ontwerpgerichte kant, daarover gaan de Strategic Patterns en een softwaregerichte kant, de Tactical Patterns. Sinds het uitkomen van het 'blauwe boek/the blue pill' van Eric Evans in 2003 (titel Domain-Driven Design) heeft DDD een grote vlucht genomen. In de wereldwijde community zijn allerlei patterns opgekomen die aan DDD gerelateerd zijn. Denk da…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training is bedoeld voor mediors en seniors (ervaren architecten, ontwerpers, (lead)developers, testers) die in de praktijk met Domain-Driven Design (DDD) aan de slag willen. U leert de concepten van DDD en deze toe te passen in scenario's die verder gaan dan eenvoudige voorbeelden. Domain-Driven Design heeft twee kanten. Een meer proces- en ontwerpgerichte kant, daarover gaan de Strategic Patterns en een softwaregerichte kant, de Tactical Patterns. Sinds het uitkomen van het 'blauwe boek/the blue pill' van Eric Evans in 2003 (titel Domain-Driven Design) heeft DDD een grote vlucht genomen. In de wereldwijde community zijn allerlei patterns opgekomen die aan DDD gerelateerd zijn. Denk daarbij aan Event-driven Architecture, CQRS, Event Sourcing, Micro Services, Eventual Consistency, Event Storming, etc. In deze training komen al deze patterns aan bod en bespreken we de onderliggende samenhang. De training gaat verder dan een introductie in de termen. We kijken ook naar de details, de do's en dont's en praktische toepassing. De training bestaat uit drie losse dagen. Tussen de dagen door wordt er van u verwacht te oefenen met de stof. U ontvangt hiervoor huiswerk (studiebelasting halve tot een hele dag). Programma: Dag 1 Introductie Strategic Patterns (Ubiquitous Language, Bounded Context, Context Map) Event Storming (Events, Commands, Definitions, External Systems, Risks, Policies, Read Models, Aggregates) Huiswerk: Event Storming sessie voor (een deel van) eigen project Dag 2 Presenteren en bespreken huiswerk Tactical Patterns (Layered architecture, Aggregates, Entities, ValueObjects, Repositories, Application Services) Event Sourcing Huiswerk: ontwerp-/programmeeropdracht, met Event Sourcing Dag 3 Presenteren en bespreken huiswerk Strategic patterns (Conformist, Shared Kernel, Anti-corruption Layer, ...) Tactical Patterns (Event Versioning, Domian Services Factories) Related Patterns (Micro Services, Eventual Consistency, CQRS, Central Event Store)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.