Effective Data Visualization

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Datavisualisaties worden gebruikt om kwantitatieve data weer te geven. Veel datavisualisaties uit de praktijk zijn echter slecht leesbaar en/of misleidend en slagen er niet in om de kwantitatieve boodschap effectief te communiceren. Het effectief vormgeven van datavisualisaties is een kunst, maar daarmee niet onmogelijk. Met behulp van eenvoudige principes en inzichten over de manier waarop mensen informatie verwerken, leert u datavisualisaties leesbaar, toegankelijk en begrijpelijk maken. In deze cursus gaan we met het boek 'Show me the Numbers' van Stephen Few met veel voorbeelden in op het effectief weergeven van data. U leert de belangrijkste technieken en principes voor effectieve datav…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data analytics, Digitale transformatie, Business intelligence, Business Analyse en Big Data.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Datavisualisaties worden gebruikt om kwantitatieve data weer te geven. Veel datavisualisaties uit de praktijk zijn echter slecht leesbaar en/of misleidend en slagen er niet in om de kwantitatieve boodschap effectief te communiceren. Het effectief vormgeven van datavisualisaties is een kunst, maar daarmee niet onmogelijk. Met behulp van eenvoudige principes en inzichten over de manier waarop mensen informatie verwerken, leert u datavisualisaties leesbaar, toegankelijk en begrijpelijk maken. In deze cursus gaan we met het boek 'Show me the Numbers' van Stephen Few met veel voorbeelden in op het effectief weergeven van data. U leert de belangrijkste technieken en principes voor effectieve datavisualisaties. Deze principes brengen we in de praktijk met oefeningen voor het (her-)ontwerpen van dashboards.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.