Open Leercentrum

Type product
Tijdsduur

Open Leercentrum

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 18 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Open Leercentrum In het Open Leercentrum kun je onder begeleiding van een van onze docenten oefenen met bepaalde leerstof. Deze bieden we in de vorm van hands-on labs en/of cases aan, maar als je zelf cases wilt aandragen, kan dat natuurlijk ook. Het voordeel voor jou is dat in het Open Leercentrum docenten dieper in kunnen gaan op specifieke vragen die je rondom de stof hebt en dat je met praktijkvoorbeelden of opdrachten gericht kunt oefenen. Ons Open Leercentrum biedt je de onderstaande studievormen. Begeleide zelfstudie Hierbij geef je zelf aan welke onderwerpen je nader wilt bekijken. Jouw docent zal je hierbij ondersteunen met praktische tips en/of opdrachten, die je zelfstandig kunt u…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), Mindfulness, NLP, Werk / Privé Balans en Mindful Werken.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Open Leercentrum In het Open Leercentrum kun je onder begeleiding van een van onze docenten oefenen met bepaalde leerstof. Deze bieden we in de vorm van hands-on labs en/of cases aan, maar als je zelf cases wilt aandragen, kan dat natuurlijk ook. Het voordeel voor jou is dat in het Open Leercentrum docenten dieper in kunnen gaan op specifieke vragen die je rondom de stof hebt en dat je met praktijkvoorbeelden of opdrachten gericht kunt oefenen. Ons Open Leercentrum biedt je de onderstaande studievormen. Begeleide zelfstudie Hierbij geef je zelf aan welke onderwerpen je nader wilt bekijken. Jouw docent zal je hierbij ondersteunen met praktische tips en/of opdrachten, die je zelfstandig kunt uitwerken. Daarna bespreekt hij met je de opdrachten. Examentraining Met een examentraining verhoog je jouw kans van slagen voor een examen aanzienlijk. Je vertelt welk examen je wilt voorbereiden en een van onze (gecertificeerde) docenten begeleidt je. Hij ondersteunt je met tips en proefexamens en geeft uitgebreid uitleg over alle aspecten die in jouw examen aan de orde kunnen komen. Cases Cases helpen je om goede afwegingen te maken rondom het ontwerp en de bouw van een complete applicatie, database of netwerk. Je docent begeleidt je tijdens de cases en bespreekt met je de producten die je hebt gemaakt. Indien gewenst krijg je een kant-en-klare uitwerking van de docent mee. Hands-on Labs Dit zijn opdrachten die je helpen om je meer praktisch in de stof te verdiepen en zo de stof beter te beheersen. Alleen theoretische kennis is immers geen garantie dat je het geleerde ook in de praktijk kunt uitvoeren. Met de hands-on labs kun je met specifieke producten praktisch oefenen.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.