Open Leercentrum

Type product
Tijdsduur

Open Leercentrum

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,6 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,6 (uit 13 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Open Leercentrum In het Open Leercentrum kunt u onder begeleiding van een van onze docenten oefenen met bepaalde leerstof. Deze bieden we in de vorm van hands-on labs en/of cases aan, maar als u zelf cases wilt aandragen, kan dat natuurlijk ook. Het voordeel voor u is dat in het Open Leercentrum uw docenten dieper in kunnen gaan op specifieke vragen die u rondom de stof heeft en dat u met praktijkvoorbeelden of opdrachten gericht kunt oefenen. Ons Open Leercentrum biedt u de onderstaande studievormen. Begeleide zelfstudie Hierbij geeft u zelf aan welke onderwerpen u nader wilt bekijken. Uw docent zal u hierbij ondersteunen met praktische tips en/of opdrachten, die u zelfstandig kunt uitwerke…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Open Leercentrum In het Open Leercentrum kunt u onder begeleiding van een van onze docenten oefenen met bepaalde leerstof. Deze bieden we in de vorm van hands-on labs en/of cases aan, maar als u zelf cases wilt aandragen, kan dat natuurlijk ook. Het voordeel voor u is dat in het Open Leercentrum uw docenten dieper in kunnen gaan op specifieke vragen die u rondom de stof heeft en dat u met praktijkvoorbeelden of opdrachten gericht kunt oefenen. Ons Open Leercentrum biedt u de onderstaande studievormen. Begeleide zelfstudie Hierbij geeft u zelf aan welke onderwerpen u nader wilt bekijken. Uw docent zal u hierbij ondersteunen met praktische tips en/of opdrachten, die u zelfstandig kunt uitwerken. Daarna bespreekt hij met u de opdrachten. Examentraining Met een examentraining verhoogt u uw kans van slagen voor een examen aanzienlijk. U vertelt welk examen u wilt voorbereiden en een van onze (gecertificeerde) docenten begeleidt u. Hij ondersteunt u met tips en proefexamens en geeft uitgebreid uitleg over alle aspecten die in uw examen aan de orde kunnen komen. Cases Cases helpen u om goede afwegingen te maken rondom het ontwerp en de bouw van een complete applicatie, database of netwerk. Uw docent begeleidt u tijdens de cases en bespreekt met u de producten die u heeft gemaakt. Indien gewenst krijgt u een kant-en-klare uitwerking van uw docent mee. Hands-on Labs Dit zijn opdrachten die u helpen om u meer praktisch in de stof te verdiepen en zo de stof beter te beheersen. Alleen theoretische kennis is immers geen garantie dat u het geleerde ook in de praktijk kunt uitvoeren. Met de hands-on labs kunt u met specifieke producten praktisch oefenen.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.