WebScale Architecture

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Info Support definieert een web-scale architecture als een architectuur die bijdraagt bij aan de schaalbaarheid, goede performance en hoge beschikbaarheid van een systeem. Daarnaast bevordert het loose-coupling en stelt het teams in staat om continuous delivery in te zetten bij de ontwikkeling van het systeem. Web-scale architectuur omvat een aantal patronen die elkaar aanvullen om bovengenoemde doelstellingen te bereiken. U krijgt een introductie in welke problematiek web-scale architectuur kan helpen oplossen en we gaan in op deze patronen, onder meer aan de hand van een praktijk casus. De architectuur wordt op logisch niveau toegepast en de training is daarmee onafhankelijk van een specif…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Asbest, Milieu- & Omgevingsrecht, Omgevingsrecht, Milieu en Ecologie.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Info Support definieert een web-scale architecture als een architectuur die bijdraagt bij aan de schaalbaarheid, goede performance en hoge beschikbaarheid van een systeem. Daarnaast bevordert het loose-coupling en stelt het teams in staat om continuous delivery in te zetten bij de ontwikkeling van het systeem. Web-scale architectuur omvat een aantal patronen die elkaar aanvullen om bovengenoemde doelstellingen te bereiken. U krijgt een introductie in welke problematiek web-scale architectuur kan helpen oplossen en we gaan in op deze patronen, onder meer aan de hand van een praktijk casus. De architectuur wordt op logisch niveau toegepast en de training is daarmee onafhankelijk van een specifiek toegepaste technologie. Deze training is hiermee een prima basis voor verdere verdieping op de genoemde onderwerpen.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.