Windows Server 2019 Hybrid and Azure IaaS

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,6 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,6 (uit 12 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training is in de eerste plaats bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben met het beheren van een on-premise Windows Server-omgeving. Het doel is om professionals voor te bereiden op het plannen, implementeren en beheren van omgevingen met door Azure IaaS gehoste Windows Server-gebaseerde workloads. De training behandelt hoe u gebruik kunt maken van de hybride mogelijkheden van Azure, hoe u virtuele en fysieke serverworkloads naar Azure IaaS kunt migreren en hoe u Azure VM's met Windows Server 2019 kunt beheren en beveiligen. Doelgroep Deze training is bedoeld voor IT-professionals die on-premise Windows Server-omgevingen beheren en Azure willen gebruiken om serverworkloads te b…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Windows Server 2019, Microsoft netwerk, Netwerkmanagement / Netwerkbeheer, Microsoft Azure en SQL.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training is in de eerste plaats bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben met het beheren van een on-premise Windows Server-omgeving. Het doel is om professionals voor te bereiden op het plannen, implementeren en beheren van omgevingen met door Azure IaaS gehoste Windows Server-gebaseerde workloads. De training behandelt hoe u gebruik kunt maken van de hybride mogelijkheden van Azure, hoe u virtuele en fysieke serverworkloads naar Azure IaaS kunt migreren en hoe u Azure VM's met Windows Server 2019 kunt beheren en beveiligen. Doelgroep Deze training is bedoeld voor IT-professionals die on-premise Windows Server-omgevingen beheren en Azure willen gebruiken om serverworkloads te beheren en virtuele machines te beveiligen die op Windows Server 2019 draaien. Ten tweede komt deze training ten goede aan elke rol die administratieve en operationele taken gericht op Microsoft Azure Infrastructure as a Service (IaaS) -workloads uitvoert.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.