Workshop Conversational UI

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Met de opkomst van smartphones hebben bedrijven geprobeerd om dichter bij hun klanten te komen door mobile applicaties te maken. Hoewel het de normaalste zaak lijkt om een app te creëren ondervinden we al sinds het begin enkele problemen: - Bouwen van een Cross-Platform (iOS, Android, Windows Phone,..) applicatie is duur - Installeren van een nieuwe applicatie blijft een drempel voor de klant. Daarnaast is het promoten van een nieuwe app kost ook nog eens bakken geld. Conversational UI is een nieuwe manier van interactie tussen bedrijven en hun klanten. De gebruikers van smartphones hoeven geen specifieke applicaties te installeren maar kunnen rechtstreeks met bedrijven communiceren via Face…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Docker, Kubernetes, Netwerken (IT), Netwerkmanagement / Netwerkbeheer en Cloud Computing.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Met de opkomst van smartphones hebben bedrijven geprobeerd om dichter bij hun klanten te komen door mobile applicaties te maken. Hoewel het de normaalste zaak lijkt om een app te creëren ondervinden we al sinds het begin enkele problemen: - Bouwen van een Cross-Platform (iOS, Android, Windows Phone,..) applicatie is duur - Installeren van een nieuwe applicatie blijft een drempel voor de klant. Daarnaast is het promoten van een nieuwe app kost ook nog eens bakken geld. Conversational UI is een nieuwe manier van interactie tussen bedrijven en hun klanten. De gebruikers van smartphones hoeven geen specifieke applicaties te installeren maar kunnen rechtstreeks met bedrijven communiceren via Facebook Messenger of Slack. Tijdens deze workshop leert u hoe u een Conversational UI kunt creëren. Op het einde van de workshop kunt u de gebouwde Conversiontal UI meenemen naar huis om verder uit te bereiden.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.