Ervaringen met Heftruckcertificaat

9,1
Gemiddelde score van Heftruckcertificaat producten
Gebaseerd op 2.275 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Herhaling Heftruck

"De opdrachten worden duidelijk en goed uitgelegd! De cursisten zijn goed begeleid tijdens het oefenen. Alleen veel verschillende heftrucks met andere bediening waardoor er te weinig tijd is om hier aan te wennen. " - 08-05-2021 00:00

"De opdrachten worden duidelijk en goed uitgelegd! De cursisten zijn goed begeleid tijdens het oefenen. Alleen veel verschillende heftrucks m… alles lezen - 08-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Herhaling Heftruck

"Lesplek en materiaal is prima in orde .
De instructeur legt prima uit ,geeft daarbij ook voorbeelden uit de praktijk aan.
Ik vond de groep beetje groot .Een Heftruck buiten werking/defect.
Maar vond het prima zo.
Tenslotte ,de koffie is best nog goed voor uit een automaat. " - 08-05-2021 00:00

"Lesplek en materiaal is prima in orde . De instructeur legt prima uit ,geeft daarbij ook voorbeelden uit de praktijk aan. Ik vond de groe… alles lezen - 08-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Herhaling Heftruck

"Was in een gemoedelijke sfeer. Kon vragen stellen waar goed op geantwoord werd. Werdt ook duidelijk uitleg gegeven over het praktijk gedeelte. Hoe om te gaan met de heftrucks. Mensen met verstand van zaken " - 06-05-2021 00:00

"Was in een gemoedelijke sfeer. Kon vragen stellen waar goed op geantwoord werd. Werdt ook duidelijk uitleg gegeven over het praktijk gedeelt… alles lezen - 06-05-2021 00:00

starstarstarstarstar
M. Netesovs
10
Herhaling Heftruck

"40 procent gaat voor de opleidingscentrumzelf, maar 60 procent voor de instructeur, die heel duidelijk en op grappige manier het kon uitleggen. Ik had veel plezier tijdens die opleiding. " - 06-05-2021 00:00

"40 procent gaat voor de opleidingscentrumzelf, maar 60 procent voor de instructeur, die heel duidelijk en op grappige manier het kon uitlegg… alles lezen - 06-05-2021 00:00

starstarstarstarstar
Hendry Ramcharan
10
Herhaling Heftruck

"Mijn persoonlijke mening hierbij is dat er een goede instructeur ( Marco) ons examen afgenomen heeft. Duidelijk met uitleggen, goede beantwoording van vragen en ons constant bij de les houden. Thuis doornemen van het theoretisch gedeelte met oefen stoffen vond ik super. Voor iedereen om op eigen tempo het leerstof door te nemen. " - 06-05-2021 00:00

"Mijn persoonlijke mening hierbij is dat er een goede instructeur ( Marco) ons examen afgenomen heeft. Duidelijk met uitleggen, goede beantwo… alles lezen - 06-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Henk.v.L
9
Herhaling Heftruck

"ik vond het in het algemeen weer zeer leerzaam, even een opfrisser voor mij zelf dan omdat ik ook niet iedere dag meer op een heftruck rijd.
De ontvangst was prima zowel de uitleg en de heftrucks waar ermee gereden moesten worden waren prima in orde. " - 04-05-2021 00:00

"ik vond het in het algemeen weer zeer leerzaam, even een opfrisser voor mij zelf dan omdat ik ook niet iedere dag meer op een heftruck rijd.… alles lezen - 04-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Kees Van Buren
9
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

"Je kan wat de theorie betreft goed voorbereiden dmv e-learning en vragen en een proefexamen en door een opfris van de theorie van de instructeur op de dag zelf. " - 20-04-2021 00:00

"Je kan wat de theorie betreft goed voorbereiden dmv e-learning en vragen en een proefexamen en door een opfris van de theorie van de instruc… alles lezen - 20-04-2021 00:00

starstarstarstarstar
Rien van Gemert
Operationeel manager
10
(Her)examen theorie Heftruck

"Herman is een ervaren trainer en valt naar mijn mening goed in de groep en doet het fantastisch op alle fronten. Wellicht is het aantal deelnemers iets te groot. Het was erg druk in de hal" - 14-04-2021 15:06

"Herman is een ervaren trainer en valt naar mijn mening goed in de groep en doet het fantastisch op alle fronten. Wellicht is het aantal dee… alles lezen - 14-04-2021 15:06

starstarstarstarstar_half
Leerlng uit Heerde
Procesoperator
9
(Her)examen theorie Heftruck

"Instructeur Marco gehad uit Zwolle, fijne duidelijke uitleg en handige tips.bovendien een man die zijn vak verstaat en Nam ook de tijd voor de cursisten Top kerel 👌 volgende keer graag Marco weer " - 14-04-2021 08:03

"Instructeur Marco gehad uit Zwolle, fijne duidelijke uitleg en handige tips.bovendien een man die zijn vak verstaat en Nam ook de tijd voor … alles lezen - 14-04-2021 08:03

Anouk Wolfkamp
starstarstarstarstar
Anouk Wolfkamp
Logistiek medewerker
10
(Her)examen theorie Electropallettruck en Stapelaar

"Hele fijne instructeur die alles rustig en bekwaam uitlegt. Top dagen gehad. Serieus maar ook soms een grapje en veel voorbeelden. Zo was het een goede en fijne manier om als beginner de heftruck en stapelaar onder de knie te krijgen." - 13-04-2021 15:10

"Hele fijne instructeur die alles rustig en bekwaam uitlegt. Top dagen gehad. Serieus maar ook soms een grapje en veel voorbeelden. Zo was he… alles lezen - 13-04-2021 15:10

starstarstarstarstar_half
Marcel Vissers
Magazijnmedewerker
9
(Her)examen theorie Heftruck en Reachtruck

"Ik heb theorie en de praktijk geleerd van Marco. Fijne en rustige mentor. Heel duidelijk met zijn aanwijzingen en tips voor in mijn geval het werken met de reachtruck. Het waren 2 Fijne en leerzame dagen." - 10-04-2021 17:40

"Ik heb theorie en de praktijk geleerd van Marco. Fijne en rustige mentor. Heel duidelijk met zijn aanwijzingen en tips voor in mijn geval he… alles lezen - 10-04-2021 17:40

starstarstarstarstar
Robbert Huisman
Distributiemedewerker
10
Herhaling Reachtruck

"Hij heeft ons prima te woord gestaan. Hij ging goed om met de coronamaatregelen en was duidelijk. Goed te verstaan. We konden eerder beginnen omdat we allemaal op tijd waren. Prima flexibiliteit!" - 08-04-2021 21:55

"Hij heeft ons prima te woord gestaan. Hij ging goed om met de coronamaatregelen en was duidelijk. Goed te verstaan. We konden eerder beginne… alles lezen - 08-04-2021 21:55

starstarstarstarstar
Jerry Kooij
Heftruckchauffeur
10
Herhaling Heftruck

"Ja goeie gast snapt het goed en kan het ook goed overbrengen slagingskans gaat met 75% omhoog mits je oplet hahaha heb er erg veel aangehad en raad het iedereen die dit wil aan " - 31-03-2021 16:25

"Ja goeie gast snapt het goed en kan het ook goed overbrengen slagingskans gaat met 75% omhoog mits je oplet hahaha heb er erg veel aangehad … alles lezen - 31-03-2021 16:25

starstarstarstarstar
Andre Jansen
Magazijnmedewerker
10
Herhaling Heftruck

"Duidelijke instructies en theorie helder en sterk uitgelegd.
De oefeningen waren goed te doen en leerzaam
Ze heeft duidelijk kennis van zaken en ik ben dan ook zeer tevreden.
Ik kan weer 5 jaar vooruit" - 30-03-2021 14:28

"Duidelijke instructies en theorie helder en sterk uitgelegd. De oefeningen waren goed te doen en leerzaam Ze heeft duidelijk kennis van za… alles lezen - 30-03-2021 14:28

starstarstarstarstar
Oscar Peter
10
10.103 - Basisopleiding Veilig werken met de Heftruck - 3 dagen

"De cursus is mij prima bevallen en zowel de theorie als praktijk zeer leerzaam. De trainer is wel een beetje een pestkop maar controleert goed of je veilig kunt werken. " - 26-03-2021 12:58

"De cursus is mij prima bevallen en zowel de theorie als praktijk zeer leerzaam. De trainer is wel een beetje een pestkop maar controleert go… alles lezen - 26-03-2021 12:58

starstarstarstarstar
Daan Stekelenburg
10
10.103 - Basisopleiding Veilig werken met de Heftruck - 3 dagen

"Ik heb nog nooit gereden op een heftruck en dacht dan ook dat het best moeilijk zou zijn. Maar met de uitleg en instructie is het allemaal meegevallen. De afgelopen 3 dagen waren dan ook erg leuk en leerzaam. " - 26-03-2021 12:48

"Ik heb nog nooit gereden op een heftruck en dacht dan ook dat het best moeilijk zou zijn. Maar met de uitleg en instructie is het allemaal m… alles lezen - 26-03-2021 12:48

starstarstarstarstar_half
Aaron Elzinga
9
10.103 - Basisopleiding Veilig werken met de Heftruck - 3 dagen

"De training heb ik als spannend ervaren maar later viel het heel erg mee. Dit komt door de juiste begeleiding waarmee ik zelfvertrouwen heb gekregen voor het besturen van de heftruck. De theorie zeker niet saai sterker nog, er werd heel veel goede informatie verteld." - 26-03-2021 12:01

"De training heb ik als spannend ervaren maar later viel het heel erg mee. Dit komt door de juiste begeleiding waarmee ik zelfvertrouwen heb … alles lezen - 26-03-2021 12:01

starstarstarstarstar
Bo Kemp
10
10.103 - Basisopleiding Veilig werken met de Heftruck - 3 dagen

"Ik vond de training van de afgelopen dag goed geregeld. Zeker geen halfwerk. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt voldoende tijd genomen om alles uit te leggen. Oscar weet anaanpakken en heeft verstand van zaken." - 26-03-2021 11:54

"Ik vond de training van de afgelopen dag goed geregeld. Zeker geen halfwerk. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt voldoende tij… alles lezen - 26-03-2021 11:54

starstarstarstarstar
Rob Stuurstraat
Production & Logistics Teamleader
10
Herhaling Heftruck

"De examinator was redelijk nieuw in deze functie maar het was iemand die goed uitleg kon geven. Ik was blij met deze persoon. Ik dacht dat zijn naam Marcel was. Hij kwam uit Brabant." - 24-03-2021 12:25

"De examinator was redelijk nieuw in deze functie maar het was iemand die goed uitleg kon geven. Ik was blij met deze persoon. Ik dacht dat z… alles lezen - 24-03-2021 12:25

starstarstarstarstar
Patrick van Duijn
Coördinator Centraal Magazijn
10
Herhaling Reachtruck

"De cursus begon op tijd en de instructeur was vriendelijk en professioneel. Michel had verstand van zaken, hij nam de tijd om theorie te bespreken, hij deed dit erg duidelijk. Er werd gebruik gemaakt van goede voorbeelden en begeleidend beeldmateriaal. " - 15-03-2021 22:10

"De cursus begon op tijd en de instructeur was vriendelijk en professioneel. Michel had verstand van zaken, hij nam de tijd om theorie te bes… alles lezen - 15-03-2021 22:10

starstarstarstarstar_half
Stan Peters
Eigenaar
9
1 DAAGSE VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK (OPFRIS)

"Hoogwerker en heftruck training.
Cursus was duidelijk en informatief, goede instructeur die alles duidelijk verteld. De koffie was wel wat minder. Broodjes waren wel lekker. De muziek was ook goed, bedankt!" - 13-03-2021 13:39

"Hoogwerker en heftruck training. Cursus was duidelijk en informatief, goede instructeur die alles duidelijk verteld. De koffie was wel wat … alles lezen - 13-03-2021 13:39

starstarstarstarstar
Jack Eb
10
1 DAAGSE VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK (OPFRIS)

"Vandaag een training heftruck herhaling gehad. De training is naar alle tevredenheid uitgevoerd. In de theorie kwamen duidelijke punten tav veiligheid en juist gebruik aan bod. Tijdens de praktijk werd duidelijk uitgelegd wat je moest doen en werd goed begeleid. De trainer weet het erg goed en duidelijk. " - 13-03-2021 13:38

"Vandaag een training heftruck herhaling gehad. De training is naar alle tevredenheid uitgevoerd. In de theorie kwamen duidelijke punten tav … alles lezen - 13-03-2021 13:38

starstarstarstarstar
A Terwelde
Logistiek medewerker
10
1 DAAGSE VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK (OPFRIS)

"Hey Patrice, Harstikke bedankt voor je enthousiaste les. Zeker omdat ik ook nog eens je eerste review mag plaatsen. Zoals ik al vertelde tijdens de praktijk, je hebt er echt verstand van en ik heb een hoop van je geleerd.
Zal je aanbevelen bij anderen. Succes." - 04-03-2021 14:20

"Hey Patrice, Harstikke bedankt voor je enthousiaste les. Zeker omdat ik ook nog eens je eerste review mag plaatsen. Zoals ik al vertelde tij… alles lezen - 04-03-2021 14:20

starstarstarstarstar
Jannes Plas
Senior Employee Operations
10
Herhaling Heftruck

"Kort en bondige uitleg betreffende Arbo. Nuttige en belangrijke info. Veelzijdig aantal handige oefeningen met diverse heftrucks en stapelaar. Ook bij de praktijk was er een goede en duidelijke uitleg. Veiligheid boven alles. " - 03-03-2021 18:27

"Kort en bondige uitleg betreffende Arbo. Nuttige en belangrijke info. Veelzijdig aantal handige oefeningen met diverse heftrucks en stapelaa… alles lezen - 03-03-2021 18:27

starstarstarstarstar_border
Eric Bek
Magazijnmedewerker
8
1 daagse code 95 Heftruck (nascholing)

"Top goede begeleiding en uitleg. Wijzen op punten in de praktijk die wel eens vergeten worden in het bedrijfsleven. Uitleg over vernieuwingen. Onder ander voor mij nieuw een achteruitlamp waar andere aan kunnen zien dat je naar achter gaat rijden." - 03-03-2021 17:26

"Top goede begeleiding en uitleg. Wijzen op punten in de praktijk die wel eens vergeten worden in het bedrijfsleven. Uitleg over vernieuwinge… alles lezen - 03-03-2021 17:26