Ervaringen met Heftruckcertificaat

9,1
Gemiddelde score van Heftruckcertificaat producten
Gebaseerd op 2.590 ervaringen
starstarstarstarstar
Marian Huisman
Administratief medewerker
10
Herhaling Heftruck

"Top uitleg en goede tips gehad. Fijne locatie. Een geweldig ervaring gehad. Voor het volgend van een Heftruck. De trainers letten goed op wat je evt. niet goed doet. Moet je reachtruck of heftruck halen kiest dan Blom. " - 14-10-2020 11:25

"Top uitleg en goede tips gehad. Fijne locatie. Een geweldig ervaring gehad. Voor het volgend van een Heftruck. De trainers letten goed op wa… alles lezen - 14-10-2020 11:25

starstarstarstarstar
Adriaan Van Schaik
10
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"Het was goed om te leren en een fijne leraar, het rijden en bepaalde dingen te leren en ook om dingen af te leren. De leraar was zeer bekwaam. was fijn om daar te zijn " - 08-10-2020 13:44

"Het was goed om te leren en een fijne leraar, het rijden en bepaalde dingen te leren en ook om dingen af te leren. De leraar was zeer bekwaa… alles lezen - 08-10-2020 13:44

starstarstarstarstar
Jasper Vrieling
Arbeidstherapeut
10
Herhaling Heftruck

"Prima voor elkaar. Ruim voldoende aandacht voor de Corona, tijd genoeg om de opdrachten te doen. Duidelijke instructie. Vragen worden netjes beantwoord. Materiaal goed voor elkaar ( verschillende heftrucks) Tevreden dus" - 07-10-2020 16:40

"Prima voor elkaar. Ruim voldoende aandacht voor de Corona, tijd genoeg om de opdrachten te doen. Duidelijke instructie. Vragen worden netje… alles lezen - 07-10-2020 16:40

Jelte Visser
starstarstarstarstar_half
Jelte Visser
9
1 daagse code 95 Heftruck (nascholing)

"Marco is een duidelijke en geduldige instructeur. Goed advies, blijft kalm en legt iets gerust een tweede of derde keer uit. Is erg nauwkeurig mbt wat hij wil zien en verwacht van de cursisten.
Bedankt Marco! groet Jelte" - 01-10-2020 11:15

"Marco is een duidelijke en geduldige instructeur. Goed advies, blijft kalm en legt iets gerust een tweede of derde keer uit. Is erg nauwkeur… alles lezen - 01-10-2020 11:15

starstarstarstarstar_half
Julio Berkenveld
Loodsbaas
9
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"Michel legde de stof duidelijk uit. Verder wist hij met zijn humor je bij de les te houden. De praktijk liep lekker vlot door. Ondanks de corona maatregelen was het prettige les omgeving. Ik ben meer dan tevreden! " - 01-10-2020 05:41

"Michel legde de stof duidelijk uit. Verder wist hij met zijn humor je bij de les te houden. De praktijk liep lekker vlot door. Ondanks de … alles lezen - 01-10-2020 05:41

starstarstarstarstar
Dennis Nengerman
10
Herhaling Reachtruck

"Leuke en leerzame cursus! Prima uitleg bij praktijk en theorie. Leuke en goed voorbereide (praktijk)oefeningen met het juiste materiaal. Voor elke (toekomstige)chauffeur aan te raden om deze cursus te doen bij Blom! " - 30-09-2020 13:32

"Leuke en leerzame cursus! Prima uitleg bij praktijk en theorie. Leuke en goed voorbereide (praktijk)oefeningen met het juiste materiaal. Voo… alles lezen - 30-09-2020 13:32

starstarstarstarstar
Cedric Jones
10
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

"Heel aardige vriendelijke man die met passie les verzorgt. Geeft heel duidelijke uitleg en waar nodig nog extra informatie. Het is de perfecte plaats waar je een opleiding of herhaal opleiding kan volgen. Super aardige mensen. " - 30-09-2020 08:19

"Heel aardige vriendelijke man die met passie les verzorgt. Geeft heel duidelijke uitleg en waar nodig nog extra informatie. Het is de perfec… alles lezen - 30-09-2020 08:19

starstarstarstarstar
B. Waal
Accountmanager
10
Herhaling Reachtruck en Heftruck

"Prima praktische training afgestemd op de behoefte en wensen van de gebruikers! Trainer was goed op de hoogte van de actualiteit en heeft op een leuke enthousiaste manier de cursus gegeven! Locatie was prima. Ik mis wel de voorzorg maatregelen i.v.m. corona zoals voldoende desinfectie middelen etc. " - 25-09-2020 14:16

"Prima praktische training afgestemd op de behoefte en wensen van de gebruikers! Trainer was goed op de hoogte van de actualiteit en heeft op… alles lezen - 25-09-2020 14:16

starstarstarstarstar_half
Danny Klappe
Magazijnmedewerker
9
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"Dennis Vinju was mijn instructeur,duidelijke uitleg en genoeg geleerd.
Hij gaf je de kans om tussendoor ff te ontspannen met een bak koffie.
Theorie ging ook goed en als je een vraag niet begreep mocht je hem vragen hoe of wat er bedoelt werd.
Geduldige man,helemaal top" - 20-08-2020 20:31

"Dennis Vinju was mijn instructeur,duidelijke uitleg en genoeg geleerd. Hij gaf je de kans om tussendoor ff te ontspannen met een bak koffie… alles lezen - 20-08-2020 20:31

starstarstarstarstar
J Van den heuvel
10
COMPETENTIEMETING HEFTRUCK / REACHTRUCK

"Mooie manier op mijn certificaat opnieuw te verlengen. Met de juiste dosis theorie en een uitgebreid examen, wat best lastig was, heb ik verschillende oefeningen gekregen met de heftruck. Het was een mooie dag met veel nieuwe ontdekkingen en een nieuw certificaat. Bedankt." - 19-08-2020 05:55

"Mooie manier op mijn certificaat opnieuw te verlengen. Met de juiste dosis theorie en een uitgebreid examen, wat best lastig was, heb ik ver… alles lezen - 19-08-2020 05:55

starstarstarstarstar
Peter de Vree
10
COMPETENTIEMETING HEFTRUCK / REACHTRUCK

"Goede cursus met duidelijke theorie. Introductie was gezellig en niet lang draderig. Veel opgestoken en eenvoudig om m’n certificaat te verlengen. Guus heeft duidelijk kennis van zaken en kan het goed overbrengen " - 07-08-2020 18:18

"Goede cursus met duidelijke theorie. Introductie was gezellig en niet lang draderig. Veel opgestoken en eenvoudig om m’n certificaat te verl… alles lezen - 07-08-2020 18:18

starstarstarstarstar
Roy Tersteeg
Heftruckchauffeur
10
10.101 - Veilig werken met de Heftruck (Opfris) - 1 dag

"Wauw! Wat een enthousiasme in de trainer. De cursus vloog voorbij. Veel goede en informatieve informatie waar je echt over na gaat denken. Zeker een aanbeveling waard. In vergelijking met andere is dit absoluut de beste die ik gehad heb voor het verlengen van mijn heftruckcertificaat." - 07-08-2020 18:13

"Wauw! Wat een enthousiasme in de trainer. De cursus vloog voorbij. Veel goede en informatieve informatie waar je echt over na gaat denken. Z… alles lezen - 07-08-2020 18:13

starstarstarstarstar
R van Beuningen
Buitendienst medewerker
10
1 daagse code 95 Heftruck (nascholing)

"Goede leerzame, gezellige cursus. Ze wist de lesstof goed uit te leggen. Het is fijn om met verschillende heftrucks ervaring op te doen. Tevens een goede en fijne hal, zeker niet te heet met het hete weer buiten (30 graden). Kom graag nog een keer terug" - 05-08-2020 15:35

"Goede leerzame, gezellige cursus. Ze wist de lesstof goed uit te leggen. Het is fijn om met verschillende heftrucks ervaring op te doen. Tev… alles lezen - 05-08-2020 15:35

starstarstarstarstar_border
Ad Schalken
Logistiek medewerker
8
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"Kregen goede theorie uitleg en nuttige praktijk tips en zo was de herhalingscursus goed te doen. Als je via de link in de mail de theorie quiz wat oefent is dit ook geen probleem om te maken." - 30-06-2020 13:37

"Kregen goede theorie uitleg en nuttige praktijk tips en zo was de herhalingscursus goed te doen. Als je via de link in de mail de theorie qu… alles lezen - 30-06-2020 13:37

starstarstarstarstar
Eric Osseforth
Logistiek medewerker ( heftruckchauffeur)
10
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"De instructeur was erg duidelijk met zijn uitleg en zeer vriendelijk, gezellig en spontaan. Het materiaal is netjes en goed onderhouden.Echt een aanrader voor een ieder die voor het eerst of op herhaling gaat ( moet)
M.v.g eric" - 30-06-2020 13:36

"De instructeur was erg duidelijk met zijn uitleg en zeer vriendelijk, gezellig en spontaan. Het materiaal is netjes en goed onderhouden.Echt… alles lezen - 30-06-2020 13:36

starstarstarstarstar_half
Femme Dijkstra
9
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"Zeer tevreden over de training. Yvonne is een zeer enthousiaste, bevlogen en bekwame instructrice. ondanks het dagelijks werken met de heftruck is de training zeer nuttig. De puntjes worden weer even op de i gezet." - 19-06-2020 08:41

"Zeer tevreden over de training. Yvonne is een zeer enthousiaste, bevlogen en bekwame instructrice. ondanks het dagelijks werken met de heftr… alles lezen - 19-06-2020 08:41

starstarstarstarstar_half
Rick Van de brug
Magazijnmedewerker
9
COMPETENTIEMETING HEFTRUCK / REACHTRUCK

"Goede instructeur die je goede instructies geeft hoe je veilig moet werken met de heftruck.
Legt alles goed uit en bij vragen krijg je goede antwoorden

Geen minpunten over deze opleiding" - 17-06-2020 09:45

"Goede instructeur die je goede instructies geeft hoe je veilig moet werken met de heftruck. Legt alles goed uit en bij vragen krijg je goed… alles lezen - 17-06-2020 09:45

starstarstarstarstar
Jesse Ormel
Vrachtauto chauffeur De Klokdranken
10
1 daagse code 95 Heftruck (nascholing)

"Goede, duidelijke uitleg met een mooie mix van gezelligheid, grappen en serieus bezig zijn.
Duidelijk en rustig in de communicatie en fijne begeleiding aangaande de uit te voeren opdrachten. Zeer toegankelijk om vragen te stellen." - 08-06-2020 16:24

"Goede, duidelijke uitleg met een mooie mix van gezelligheid, grappen en serieus bezig zijn. Duidelijk en rustig in de communicatie en fijne… alles lezen - 08-06-2020 16:24

starstarstarstarstar_half
Thomas Smit
Operator
9
Herhaling Heftruck

"De beste cursus tot dusver! relaxed en een keertje niet zo formeel. Hier mogen meer instructeurs een voorbeeld aan nemen. Het was zeker (met klem) geen speeltuin, maar wel vrij in een deel van de invulling op praktijk gebied. TOP TOP TOP." - 05-06-2020 13:47

"De beste cursus tot dusver! relaxed en een keertje niet zo formeel. Hier mogen meer instructeurs een voorbeeld aan nemen. Het was zeker (met… alles lezen - 05-06-2020 13:47

starstarstarstarstar
Jan van den Bergh
10
Herhaling Heftruck

"Was een leuke en leerzame ochtend.
Lars was aardig, en duidelijk in zijn uitleg, en in wat de verwachting was.
Op een goede manier kreeg je de kans om zelf mee te denken, waardoor je gelijk aan het oefenen was voor je theorie examen.
En prettige ervaring, en weer voor 5 jaar een certificaat rijker. " - 02-06-2020 14:16

"Was een leuke en leerzame ochtend. Lars was aardig, en duidelijk in zijn uitleg, en in wat de verwachting was. Op een goede manier kreeg … alles lezen - 02-06-2020 14:16

starstarstarstarstar
Horst Rommelmann
Werkloos
10
Herhaling Reachtruck en Heftruck

"Deze cursus was echt leerzaam en heel goed gepresenteerd door een goed opgeleid en ervaren trainer. Bedankt voor een leuke dag, geweldige cursus en goede advies en technieken om toe te passen in de praktijk." - 18-05-2020 15:01

"Deze cursus was echt leerzaam en heel goed gepresenteerd door een goed opgeleid en ervaren trainer. Bedankt voor een leuke dag, geweldige cu… alles lezen - 18-05-2020 15:01

starstarstarstarstar
Linda Keizer
magazijnmedewerker
10
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

"Leuke en duidelijke training, Marc ziet alles en geeft duidelijke aanwijzingen.
Goed overleg en goede tips over het theorie examen.
Meld vooraf wat je moeilijk vind dan wordt daar uitgebreider op in gegaan
Linda" - 12-05-2020 14:36

"Leuke en duidelijke training, Marc ziet alles en geeft duidelijke aanwijzingen. Goed overleg en goede tips over het theorie examen. Meld v… alles lezen - 12-05-2020 14:36

starstarstarstarstar
Zbigniew Ludwiczak
Orderpicker Hitmetal
10
Herhaling Heftruck en Reachtruck

"Alles ging beter dan verwacht, de instructeur legde alles grondig uit,Ik kreeg de kans om met geweldige nieuwe reachtruck ept,en stalelaar te rijden,Ik beveel de locatie van Son en deze instructeur ten zeerste aan" - 11-05-2020 13:53

"Alles ging beter dan verwacht, de instructeur legde alles grondig uit,Ik kreeg de kans om met geweldige nieuwe reachtruck ept,en stalelaar … alles lezen - 11-05-2020 13:53

starstarstarstarstar
Fernando C
Heftruckchauffeur
10
Herhaling Heftruck

"Vanmiddag de herhaling cursus gedaan!
Ging er eigenlijk met het gevoel naar toe van het is omdat het moet.
Maar Marco de manier waarop je de cursus hebt gedaan vanmiddag, en hoe je alles op een zeer leuke, maar toch professioneel en leerzame manier uitlegde was geweldig! !
Over 5 jaar hoop ik jou weer te treffen!

Marco bedankt voor deze ervaring.
Er zijn weinig instructeurs zoals jou die een "verplichte" cursus zo kunnen brengen dat ik elk moment interessant, leuk, en leerzaam heb ervaren!
" - 03-04-2020 20:59

"Vanmiddag de herhaling cursus gedaan! Ging er eigenlijk met het gevoel naar toe van het is omdat het moet. Maar Marco de manier waarop je … alles lezen - 03-04-2020 20:59

starstarstarstarstar
Charlaine Schrijver
Teamleader
10
Herhaling Heftruck

"Dankzij Yvonne heb ik het dit keer wel gehaald. Ze is een zeer goede en vriendelijke opleider! Ze legt het rustig en goed uit. Ook alle heftrucks waren in goede staat. Dank je wel!" - 26-03-2020 15:09

"Dankzij Yvonne heb ik het dit keer wel gehaald. Ze is een zeer goede en vriendelijke opleider! Ze legt het rustig en goed uit. Ook alle heft… alles lezen - 26-03-2020 15:09