Ervaringen met Logistiek management producten

8,7
Gemiddelde score van Logistiek management producten
Gebaseerd op 6 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anne de Vries
technisch inkoper/allround logistiek medewerker
8
MHBO Logistiek Management

"Duidelijke uitleg van de leerstof, welke we vervolgens ook nog als een samenvatting in sheets kregen toegestuurd. Leuke ongedwongen sfeer met fijne leerkracht. Ook de locatie intern bij Essentra was prima voorelkaar, dit scheelt reistijd. Kortom prima opleiding, voor herhaling vatbaar!" - 13-05-2019 05:17

"Duidelijke uitleg van de leerstof, welke we vervolgens ook nog als een samenvatting in sheets kregen toegestuurd. Leuke ongedwongen sfeer me… alles lezen - 13-05-2019 05:17

starstarstarstarstar_half
Kreijveld
9
Logistiek Management

"De opleiding heeft mijn kennis van de logistieke wereld flink verhoogd. Enthousiaste en ervaren leren hebben daar een groot debet aan gehad.
Ik zou deze opleiding zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar verbreding van logistieke kennis." - 18-01-2016 11:56

"De opleiding heeft mijn kennis van de logistieke wereld flink verhoogd. Enthousiaste en ervaren leren hebben daar een groot debet aan gehad.… alles lezen - 18-01-2016 11:56

starstarstarstarstar_half
Miquel Meyer
9
Logistiek management

"Een hele leuke en goed op de praktijk gerichte opleiding. De Docent heeft veel theoretische- en praktische kennis waarmee hij je goed kan begeleiden. Het toegepaste studiemateriaal sluit goed aan bij de opleiding. De studieduur in combinatie met de maandelijkse bijeenkomsten is goed te doen. Kleine kanttekening is dat er misschien iets meer tijd vrijgemaakt mag worden aan scriptiebegeleiding aan het begin van de opleiding. Ook was de locatie (Utrecht) goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien." - 18-08-2015 14:47

"Een hele leuke en goed op de praktijk gerichte opleiding. De Docent heeft veel theoretische- en praktische kennis waarmee hij je goed kan be… alles lezen - 18-08-2015 14:47

starstarstarstarstar_half
Ronnie Sessink
Team Leader
9
Logistiek Management

"Cursus was uitstekend opgebouwd met goede en ervaren leraren. erg prakttijkgericht waardoor informatie goed overkwam. Tevens ook duidelijke en zeer informatieve gastsprekers uit de bestaande arbeidswereld. kortom een aanrader voor een ieder die Logistiek een warm hart toe draagt!" - 03-03-2015 13:27

"Cursus was uitstekend opgebouwd met goede en ervaren leraren. erg prakttijkgericht waardoor informatie goed overkwam. Tevens ook duidelijke … alles lezen - 03-03-2015 13:27

starstarstarstarstar_border
Willemse
8
Logistiek Management

"Ik ben erg tevreden over deze cursus. Het heeft mijn kennis m.b.t. logistiek erg verbreed. Alle logistiek-gerelateerde onderwerpen kwamen aan bod en kon ik in veel gevallen toepassen op mijn eigen werkomgeving." - 03-03-2015 11:15

"Ik ben erg tevreden over deze cursus. Het heeft mijn kennis m.b.t. logistiek erg verbreed. Alle logistiek-gerelateerde onderwerpen kwamen aa… alles lezen - 03-03-2015 11:15

starstarstarstarstar_half
Johan
9
Logistiek management

"Uitstekende opleiding.
Ook de cultuurkant wordt uitgebreid besproken.
Trainer is expert op gebied. Bedankt.
Johan" - 06-10-2013 22:01

"Uitstekende opleiding. Ook de cultuurkant wordt uitgebreid besproken. Trainer is expert op gebied. Bedankt. Johan " - 06-10-2013 22:01