Ervaringen met Logistiek producten

9,1
Gemiddelde score van Logistiek producten
Gebaseerd op 16 ervaringen
starstarstarstarstar_half
L Vossen
9
APICS CPIM deel 1 & 2, dag- en avond opleiding in productie logistiek

"Ik heb ProQua leren kennen als een servicegericht en ondersteunend APICS opleidingsintituut
Goede effectieve VILT lessen gevolgd voor APICS CPIM bij master instructor Gert Vanlier. Hij is een deskundig en ervaren docent.
" - 27-08-2018 13:56

"Ik heb ProQua leren kennen als een servicegericht en ondersteunend APICS opleidingsintituut Goede effectieve VILT lessen gevolgd voor APICS… alles lezen - 27-08-2018 13:56

starstarstarstarstar
Stefan B.
10
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Oscar was aardig en de cursus was zeer informatief. Er was alleen niet genoeg tijd om alle lesstof door te komen en soms waren er onverwachte onderbrekingen die langer duurde dan verwacht. Verder was de cursus heel duidelijk, wat goed voor mij was." - 19-04-2018 13:12

"Oscar was aardig en de cursus was zeer informatief. Er was alleen niet genoeg tijd om alle lesstof door te komen en soms waren er onverwacht… alles lezen - 19-04-2018 13:12

starstarstarstarstar
Rick VD niet
Meewerkend voorman
10
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Aardige man legt alles zeer goed en rustig uit met af en toe een grapje tussen door je krijgt alle informatie die je nodig heb in 2 dagen, ook de lunch is zeer goed geregeld." - 19-04-2018 12:54

"Aardige man legt alles zeer goed en rustig uit met af en toe een grapje tussen door je krijgt alle informatie die je nodig heb in 2 dagen, o… alles lezen - 19-04-2018 12:54

starstarstarstarstar
Lars Janse
10
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"De lessen waren erg leuk en interessant. Ik heb veel leuke dingen geleerd, en voelde me goed bij de andere cursisten. Voor mij hoeft er geen verbetering, omdat ik het heel goed vond gaan. Ook vond ik de broodjes in de kantine lekker, en kon ik leuk van de pauze genieten. Ik vond dat ikeen goeie mentor had die goed kon uitleggen en mij veel geleerd heeft van de logistieke functie. " - 19-04-2018 12:50

"De lessen waren erg leuk en interessant. Ik heb veel leuke dingen geleerd, en voelde me goed bij de andere cursisten. Voor mij hoeft er geen… alles lezen - 19-04-2018 12:50

starstarstarstarstar_half
Stephan Gommers
9
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Dit is mijn tweede cursus waarbij ik wederom verrast ben door de kennis van de trainer. Dit maal deed ik de cursus logistiek medewerker en de cursus was 2 dagen veel informatie waarbij je veel opsteekt. Door de ongedwongen sfeer vergeet je de tijd en leer je veel. Klasse" - 02-11-2017 19:34

"Dit is mijn tweede cursus waarbij ik wederom verrast ben door de kennis van de trainer. Dit maal deed ik de cursus logistiek medewerker en d… alles lezen - 02-11-2017 19:34

starstarstarstarstar
Eron Papianoli
Teamleider logistiek
10
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Ik heb mijn logistiek diploma dit jaar gehaald omdat ik graag betere kansen wil. En met de hulp van her ben ik nu al enige tijd teamleider logistiek. Door deze opleiding heb ik veel meer kennis welke ik heel goed kan gebruiken tijdens mij werk. Ik heel erg tevreden voor mijn keuze, en ze verdienen dan ook een dikke 10" - 11-12-2016 08:20

"Ik heb mijn logistiek diploma dit jaar gehaald omdat ik graag betere kansen wil. En met de hulp van her ben ik nu al enige tijd teamleider l… alles lezen - 11-12-2016 08:20

starstarstarstarstar_half
M Ibrahim
9
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"omdat de arbeidsmarkt meer eisen gaat stellen, heb ik deze cursus via het UWV mogen doen. Tijdens deze 2 dagen heb ik veel informatie gekregen waarmee ik een goede kans maak op werk. De cursus is luchtig, humor en zeker interesant. Ik kan hem iedereen aanbevelen." - 25-10-2015 08:52

"omdat de arbeidsmarkt meer eisen gaat stellen, heb ik deze cursus via het UWV mogen doen. Tijdens deze 2 dagen heb ik veel informatie gekreg… alles lezen - 25-10-2015 08:52

starstarstarstarstar_half
Jan willem Loeff
9

"De training is zeer goed verlopen. de trainer is duidelijk zeer deskundig en heeft ons dan ook heel goed geïnformeerd. Meer dan ik had verwacht. Ik heb me hier echt op me gemak gevoeld. Zeker geen saaie en lange dag." - 01-10-2015 00:00

"De training is zeer goed verlopen. de trainer is duidelijk zeer deskundig en heeft ons dan ook heel goed geïnformeerd. Meer dan ik had verwa… alles lezen - 01-10-2015 00:00

starstarstarstarstar
Maarten Huisman
Teamleider Logistiek
10
ESLog - Basis Concepten Integrale Logistiek

"+ De training is kort en bondig. + De trainer is duidelijk en behulpzaam.

+ De training is vanaf iedere plek (online) te volgen. + De training is op ieder tijdstip (online) te volgen." - 08-07-2012 09:36

"+ De training is kort en bondig. + De trainer is duidelijk en behulpzaam. + De training is vanaf iedere plek (online) te volgen. + De train… alles lezen - 08-07-2012 09:36

starstarstarstarstar_half
Amor Elawa
9
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Ik ben op deze cursus magazijnmedewerker ontzettend wijzer geworden betreffende alle voorkomende zaken omtrent het magazijn" - 28-10-2011 13:38

"Ik ben op deze cursus magazijnmedewerker ontzettend wijzer geworden betreffende alle voorkomende zaken omtrent het magazijn " - 28-10-2011 13:38

starstarstarstarstar_border
Z. Wildemans
8
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Ik heb tijdens deze cursus veel interessante informatie ontvangen waarmee in de praktijk deze gebruikt kan worden, dit leidt zeker tot organisatie verbetering." - 28-10-2011 13:15

"Ik heb tijdens deze cursus veel interessante informatie ontvangen waarmee in de praktijk deze gebruikt kan worden, dit leidt zeker tot organ… alles lezen - 28-10-2011 13:15

starstarstarstarstar_border
M. Meijer
8,4
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"De cursus heeft mij een stuk rijker gemaakt wat betreft kennis over het magazijn en de werkzaamheden daarin. De docent(en) deden het naar mijn mening met veel enthousiasme en overtuigingskracht." - 25-05-2010 10:01

"De cursus heeft mij een stuk rijker gemaakt wat betreft kennis over het magazijn en de werkzaamheden daarin. De docent(en) deden het naar mi… alles lezen - 25-05-2010 10:01

starstarstarstarstar_half
Robin Enneman
8,6
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Wij kregen een zeer vakkundige begeleiding. Men was van alles op de hoogte en zeer bereid om te helpen en mee te werken aan de cursussen. " - 25-05-2010 09:59

"Wij kregen een zeer vakkundige begeleiding. Men was van alles op de hoogte en zeer bereid om te helpen en mee te werken aan de cursussen. " - 25-05-2010 09:59

starstarstarstarstar_half
Peter Niemeijer
8,6
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Ik vond het een zinvolle en nuttige cursus waarbij de docent hel duidelijk en begrijpelijk les gaf. Ook tussendoor een grapje zodat de groep niet in slaap valt." - 25-05-2010 09:57

"Ik vond het een zinvolle en nuttige cursus waarbij de docent hel duidelijk en begrijpelijk les gaf. Ook tussendoor een grapje zodat de groep… alles lezen - 25-05-2010 09:57

starstarstarstarstar_border
Arthur
7,6
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Ik vond de gegeven uitleg erg leuk. De groep was lekker klein en daardoor was het erg gezellig verder alles goed geregeld." - 25-05-2010 09:55

"Ik vond de gegeven uitleg erg leuk. De groep was lekker klein en daardoor was het erg gezellig verder alles goed geregeld. " - 25-05-2010 09:55

starstarstarstarstar_half
P. v. Dijk
9,2
10.700 - Basisopleiding Logistiek Medewerker 2 dagen

"Ik heb de training magazijnmedewerker gevolgd om nog beter mijn werk te kunnen uitvoeren. De docent heeft gedurende deze 3 dagen dan ook zeer goed zijn best gedaan." - 17-03-2010 20:54

"Ik heb de training magazijnmedewerker gevolgd om nog beter mijn werk te kunnen uitvoeren. De docent heeft gedurende deze 3 dagen dan ook zee… alles lezen - 17-03-2010 20:54