event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

Supply Chain Management Opleidingen & Cursussen in Rotterdam

Bekijk ook: APICS/CSCP.

Bekijk ook: APICS/CSCP.

Tip: bekijk ook de Supply Chain Management (SCM) producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Klassikaal online (32), E-Learning (14), Individueel (8), Boek (6), Thuisstudie (2), of Supply Chain Management (SCM) in heel Nederland (127). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Supply Chain Management (ook online virtual classroom)

Logo van ICM opleidingen & trainingen
placeOp locatie: vrijdag 12 maart 2021 in Rotterdam en 72 andere datums

In deze training vergroot je jouw inzicht in processen binnen en buiten jouw organisatie. Je leert hoe je deze processen kunt managen en ti…

Keuzehulp Supply Chain Management

Supply Chain Management wordt in Nederland ook wel ketenbeheer genoemd. Het richt zich op het verbeteren van processen en samenwerking met leveranciers en afnemers om voor een betere functionaliteit van het betreffende bedrijf in de keten ontstaat. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat er in de horeca minder afval ontstaat door accurater geplande inkopen. Supply Chain Management wordt vaak ondersteund door speciale software die orders automatisch laten verlopen en het makkelijker maakt voor bedrijven om met elkaar in contact te blijven.